Triger kayışında ve ya bilyelerinden ses mi geliyor ki değişeceksin? Benim araç 180000 km de 2016 model değiştirmedim çünkü bir sorun yok ve bakımlarda kontrol ediliyor.Triger kayışı değiştireceğim 120 bin bakımında. 2017 1.4 tsi highline golf 7.5 aracım için.
Ne marka almamı önerirsiniz?
Rekor rakamTriger kayışında ve ya bilyelerinden ses mi geliyor ki değişeceksin? Benim araç 180000 km de 2016 model değiştirmedim çünkü bir sorun yok ve bakımlarda kontrol ediliyor.
5-10 bin liralık parça için neden risk alıyorsunuz ki? Kayışın kopması durumunda başa gelecekler çok daha maliyetliTriger kayışında ve ya bilyelerinden ses mi geliyor ki değişeceksin? Benim araç 180000 km de 2016 model değiştirmedim çünkü bir sorun yok ve bakımlarda kontrol ediliyor.
Rekor rakam
@Savatage
Kayınpederin 2007 c180 aracı 170 binde zincir kopartıp 100bin tl yakın masraf yapınca bende ne olur ne olmaz deyip hazır para varken aradan çıksın düşüncesiyle 110 bin km deki aracımın triger setini değiştirdim. Değiştirmesem ustanın demesiyle 40 bin km daha gidermiş dedi hiç çatlak yıpranma vs yoktu. Ama devirdaim su kaçırıyodu arada o da değişmiş oldu.2016 da bu araç bayiden çıkarken kitabında 180.000 km triger değisimi yazıyorken , bir gecede kanun hükmünde kararname ile 120.000 e düşürdüm hikayelerine inanmayan golf kullanıcıları listesi
1- @Savatage
2- @Liberte
3-
4-
Maç oynanırken kural değistirilmez
Heleki 3 korner 1 penaltı kuralını ben hiç yemem.