Golf 7.5 devirde dalgalanma ve tüketim sorunu yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bege7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bege7

Yeni Üye
İsim
Cenk
Araç
Golf 7.5
Herkese merhaba 2019 1.6 tdi golfüm de sabah ilk çalıştırmada devir dalgalanması yaşıyorum ayrıca tüketim 0.6 ile açılırken 1.5 -2.0 arasına gidiyor ve arada marşı geç alıyor enjektör diyen de var dpf de araç 103.000 de önerisi ya da daha önce yaşayan var mı dpfye baktırdım 21 gram birikmiş görünüyor ondan yapmaz gibi ne düşünüyorsunuz??

Merhaba araç 100 binde olduğundan en azından tespit ve önlem anlamında carbon clean yaptırın 3 tür kimyasal uyguluyorlar. yumuşatıcı - temizlik - Koruyucu gibi işlem aşamasından aktif servis rejenerasyon yapılıyor. 5 bin civarı rakamlar sonrasında enjektöre baktırın Clh - Cxx - D serisi araçların bir kısmı 70/80 binde bile sorun çıkarabiliyor enjektör pompa servisine gittiğinizde duyacaksınız belki denk gelirsiniz.
Dpf temizliği yapılırken sensorlerde temizlenir.. Yanlış gösteriyor iyi okumuyor olabilir. !
Yakıtına / Yağına ( Yakıt filtresine ) dikkat etmezseniz kısa sürede sorun yaşatabilir.
Havalar sıcakken az yapar normalde kışın ciddi rahatsız etmiş olmalı..

Upvote 0
Yeni yapmaya başladı aslında öncesinde yoktu aşırı titreşim alıyorum şu an geç marş alıyorum ilk çalıştırmada sadece temizlik için 10k istediler konuştum bir yerle ama tekrar soracam nerden yazıyorsunuz usta tavsiyesi için

Upvote 0
Yeni yapmaya başladı aslında öncesinde yoktu aşırı titreşim alıyorum şu an geç marş alıyorum ilk çalıştırmada sadece temizlik için 10k istediler konuştum bir yerle ama tekrar soracam nerden yazıyorsunuz usta tavsiyesi için
Ankaradayım ben, Arkadaşım 2 hafta önce yaptırdı 70 binde 2016 aracına 10 bin çok pahalı komple sökerek yapıyorlarsa isteyebilirler aracınızın yılı km si az olması kaynaklı üstünde işlem yapılırsa iyi olur.
Aracınız otomatik dsg ise debriyaj sorun çıkarabiliyor fazla boşluk yaparsa ..
Sabah soğuk ilk marş videosunu motoru çekerek atarsanız bir şey söylenebilir.

Upvote 0
Ankaradayım ben, Arkadaşım 2 hafta önce yaptırdı 70 binde 2016 aracına 10 bin çok pahalı komple sökerek yapıyorlarsa isteyebilirler aracınızın yılı km si az olması kaynaklı üstünde işlem yapılırsa iyi olur.

Upvote 0
Nerden ekleyeceğim kanka bulamadım video ekleme kısmını

Upvote 0
Benim araçta da 3-4 yıl önce benzer dalgalanma ve sarsıntı vardı, birkaç sorundan kaynaklı olabileceği söylendi, enjektörden başlayalım dendi sorunu bulması daha kolay olabileceğinden, arıza tespit cihazı ile enjektör testi yapıldı, enjektörün biri hatalı püskürtme yapıyordu tıkanıklık pislik tarzı birşey vardı, enjektör tamircisinin birine gidip tüm enjektörleri söktüler, temizlik sonrası kalibrasyon yapıp taktılar, benzer sorunu bir daha yaşamadım

Upvote 0

Geri