Golf 7 spoiler tavsiye

Emrah040

Yeni Üye
İsim
Emrah
Araç
Golf 7
Merhabalar yeni üyeyim arkadaşlar golf 7 aracıma spoiler düşünüyorum ama plastik 4 parça olanlardan kendi aracına uygulayan alacak yer tavsiyesinde bulunabilir misiniz şimdiden teşekkürler

Merhabalar yeni üyeyim arkadaşlar golf 7 aracıma spoiler düşünüyorum ama plastik 4 parça olanlardan kendi aracına uygulayan alacak yer tavsiyesinde bulunabilir misiniz şimdiden teşekkürler

hoş geldin aramıza dediğin gibi yeni üyesin ve yeni üyelerimiz kendileri tanıtmaları iyi olur şimdi hangi ildesin ki sana kimi nereyi tavsiye edelim… aşağıdaki link sizler için hazırlandı…

https://www.golftutkusu.com/forum/72-tanisma-salonu/

Zamanında Çırak dizayndan tedarik etmiştim de piyasadaki 4 parçaların hemen hemen hepsi aynı, ortalama altı kalitede maalesef pütür pütür yerleri var. İmkan varsa direkt boyalı satan birinden almanızı öneririm
1000447039.jpg

Ben piona black satılan takımlar var ondan düşünüyorum aracım beyaz ancak satılan illere uzak olduğum için öneri bir yer varmı diye sormak istedim sanırım en iyisi gidip görüp üzerinde gormek

4 parçalı GTI spoiler olarak geçen spoilerden uzak durun derim. montaj yapması zor bagaj açılırken sürtme yapabiliyor. İşinin ehli bir yer bulmadan hiçbir parçayı aracınıza almayın derim yoksa çok başınız ağrır iş bilmeyen ama biliyorum diye geçinenler yüzünden

Diğer arkadaşlar gibi parça halinde satılan spoiler ve marşpiyel önermem. Hani yaşadığınız ülkede imkanlar el verişsiz olsa çinden sipariş vermek zorunda kalıp verebilirsiniz. Ancak ülkemizde bulması hatta yaptırması bile kolay olan bir parça.

4 parça spoileri geçen hafta söktürdüm. geneli kalitesiz oluyor pütür pütür. direk pianoblack taiawanını bulursan onlar kaliteli. Rspoiler öneririm.

spoiler zevk meselesidir…

ben mk7 aracımda gti-r diye tabir edilen dört parça olanı kullandım ve çok memnun kaldım fakat bu spoilerin montajı zordur uğraştırır kendin yapamazsın yani sağlam bir yer bulman lazım istanbulda olsan kolay ama uzaksın…

IMG_0298.jpeg
IMG_0299.jpeg

Birde yeni çıkan bir model var belki hoşuna gider ürünü garajım firması satıyor @Atesci sana temini konusunda yardımcı olabilir…

IMG_0297.jpeg
IMG_0296.jpeg

spolier golf için gereksiz kapı altı marşpiyel daha tamamlayıcı bir ürün görsel açıdan

spolier golf için gereksiz kapı altı marşpiyel daha tamamlayıcı bir ürün görsel açıdan

Ön ve arka tampona da masraf çıkar bu sefer de. Rline tampon değilse yada tamponlara ek difüzör takılmayınca sanki arabanın ortası sarkmış gibi çirkin oluyor. Seviye olarak ön, orta, arka her biri farklı görünüyor.

spoiler zevk meselesidir…

ben mk7 aracımda gti-r diye tabir edilen dört parça olanı kullandım ve çok memnun kaldım fakat bu spoilerin montajı zordur uğraştırır kendin yapamazsın yani sağlam bir yer bulman lazım istanbulda olsan kolay ama uzaksın…

Ekli dosyayı görüntüle 83693
Ekli dosyayı görüntüle 83694

Birde yeni çıkan bir model var belki hoşuna gider ürünü garajım firması satıyor @Atesci sana temini konusunda yardımcı olabilir…

Ekli dosyayı görüntüle 83695
Ekli dosyayı görüntüle 83696
Arkadaşım yeni araç aldı mk7 hediye olarak bu üründen alıcam boya kodunu öğrendim bugün. Çok güzel duruyor canlıda

Geri