Katlanır ayna uygulaması sonrası sorun

Baran62623

Yeni Üye
İsim
Baran
Araç
Golf8
Arkadaşlar herkese merhaba x firmasında golf 8 life aracıma katlanır ayna taktırdım defalarca ayna orijinal mi diye sormama rağmen bakın yan sanayi olmasın dedim 20 defa sormama rağmen orjnal olduğunu söylediler şimdi sorunum şu katlanır ayna takmadan önce sağ aynam park yaparken r ye takınca aşşağı iniyordu hareket edince düzeliyordu katlanır aynadan sonra ayna park yaparken sağ ayna aşşağı iniyor ama 15 20 km geçince ne yapıyorsam düzelmiyor kodlamayı mı düzgün yapamadılar forumlarda olan çoğu şeyi denedim ama çözemedim yoksa aynalar mı orijinal değil konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim Ankara da yaşıyorum

Son düzenleme:

Arkadaşlar herkese merhaba x firmasında golf 8 life aracıma katlanır ayna taktırdım defalarca ayna orijinal mi diye sormama rağmen bakın yan sanayi olmasın dedim 20 defa sormama rağmen orjnal olduğunu söylediler şimdi sorunum şu katlanır ayna takmadan önce sağ aynam park yaparken r ye takınca aşşağı iniyordu hareket edince düzeliyordu katlanır aynadan sonra ayna park yaparken sağ ayna aşşağı iniyor ama 15 20 km geçince ne yapıyorsam düzelmiyor kodlamayı mı düzgün yapamadılar forumlarda olan çoğu şeyi denedim ama çözemedim yoksa aynalar mı orijinal değil konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim Ankara da yaşıyorum

https://www.golftutkusu.com/forum/72-tanisma-salonu/

Merhaba yukarıdaki linkte seni tanıyalım adın nedir araç nedir kaç modeldir paketi nedir mesela x dediğin firma nedir dükkanın adı mı X yoksa adı çıkmasın diyemi X 🤔

Yani ilk mesaj için kendimizi tanıtırsak daha hızlı ilerleyebiliriz…

Adım baran araç 2021 model golf 8 life paket 32 binde firma ismi Ankara eryamanvagcom orda yaptırdım ayna iniyor ama düzelmiyor internette gördüğüm herseyi denedim ama düzelmedi burda çare aramak istedim

Ayna altı ışıkların yanıyor mu…

Kodlama ile alakalı olabilir…

Son düzenleme:
Aynada hafıza yoktur buda orijinal olmadığını gösterir. Ne kadara takıldı katlanır ayna

Aynada hafıza yoktur buda orijinal olmadığını gösterir. Ne kadara takıldı katlanır ayna
14 bin para verdim şimdi benim canımı sıkan da bu evet ayna orijinal değilse götürüp geri vericem çünkü ben defalarca sordum ama orijinal olmasa geriye takınca indiriyor ama düzelmiyor orijinal olmasa aynayı geri takınca yere indirir mi

14 bin para verdim şimdi benim canımı sıkan da bu evet ayna orijinal değilse götürüp geri vericem çünkü ben defalarca sordum ama orijinal olmasa geriye takınca indiriyor ama düzelmiyor orijinal olmasa aynayı geri takınca yere indirir mi
Orijinal ayna fiyatı 17.086 TL o paraya montaj dahil taktırmanız mümmün değil zaten. Size inatla orijinal dediyse satıcı ona bir şey diyemem ama kendisiyle görüşmeniz gerekir. Ayna indirme sizin katlanmayan aynanızda var zaten yeni aynada hafıza olmadığı için yukarı kaldırmıyor

Ayna altı ışıkların yanıyor mu…

Kodlama ile alakalı olabilir…
Isıklar yanıyor ışıklarda bi sorun yok arkadaşın dediği gibi olabilir mi ayna hafızalı olmayabilir diyor ya o zaman orijinal olmayan ayna mı taktı ama geri takınca aynayı tere eğiyor ama ayna geri düzelmiyor

Isıklar yanıyor ışıklarda bi sorun yok arkadaşın dediği gibi olabilir mi ayna hafızalı olmayabilir diyor ya o zaman orijinal olmayan ayna mı taktı ama geri takınca aynayı tere eğiyor ama ayna geri düzelmiyor

14bine orjinal takamaz zaten…

Mk8-Mk8,5 araçlar için bir şey yapmadan önce servisten fiyat alın…

orjinal katlanır ayna ve kontrol düğmesi 15.000₺ + kdv montaj nereden baksan 2.500₺

serviste montaj istemiyormuyuz ozaman malzemeleri servisten alıp dışarıda montaj yaptıracaksınız…

bu rakamı görünce zaten senden istenilen rakamla ile takılan parçanın orjinal olmadığı ortaya çıkar…

ben 2023 eylül de sıfır araca taktırdığımdan 13.500₺ ödedim…

bu platformun güzelliği aslında sorun yaşadığınızda değil yaşamadan önce buradaki konulara ve arkadaşların yorumlarına bakıp tedbir almak olmalı…

yaptırdığın yerden orjinal ise servis faturasını iste yoksa iade et…

Son düzenleme:
Haklısınız zaten kendiside aynanın zamlar gelmeden önce daha önce parçanın elinde olduğu için bu fiyatı verdiğini söyledi görüştük kendisiyle yazılım ile ilgili yazdığını bana dönüş yapacağını söyledi artık en kötü ihtimalle ya iade edicem yada sorunu çözebilirse bakıcam artık

Haklısınız zaten kendiside aynanın zamlar gelmeden önce daha önce parçanın elinde olduğu için bu fiyatı verdiğini söyledi görüştük kendisiyle yazılım ile ilgili yazdığını bana dönüş yapacağını söyledi artık en kötü ihtimalle ya iade edicem yada sorunu çözebilirse bakıcam artık

Geçmiş olsun iyi bir esnaf ise zaten halleder senin sorumunu…

Hocam maalesef bazı esnaflar orjinal olmayan ürünü takıyor orjinal diyerek
Keşke montaj yapılmadan önce aynaların parça numaralarına bakıp konturol edtseydin

Valla işte acemiliğimize denk geldi ondan dolayı bilemedik

Geri