Yunus grisi araca jant önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Grax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Grax

Yeni Üye
İsim
Ahmet Eren Önal
Araç
GOLF 8.5
Herkese merhaba arkadaşlar, Life paket Yunus Grisi aracım var. Malum, 16 inç jantlarla geldi. Sizce hangi jantlar yakışır? Arceo gibi markalar konforu ve güvenliği çok etkiler mi? 17 mi, 18 mi takmalıyım? Yardımcı olabilir misiniz? (Araç fotoğrafı akşam yüklerim, örnek olarak başka bir fotoğraf koyuyorum.)1745568859439.png

Herkese merhaba arkadaşlar, Life paket Yunus Grisi aracım var. Malum, 16 inç jantlarla geldi. Sizce hangi jantlar yakışır? Arceo gibi markalar konforu ve güvenliği çok etkiler mi? 17 mi, 18 mi takmalıyım? Yardımcı olabilir misiniz? (Araç fotoğrafı akşam yüklerim, örnek olarak başka bir fotoğraf koyuyorum.)Ekli dosyayı görüntüle 83698
Uranüs gri değil mi bu ?

kendi aracımın olmadığı için sahibinden

Kendi aracımın fotoğrafı elimde olmadığı için idareten bir fotoğraf koydum. Çalıştığım için dikkatli bakmamış olabilirim. Açıklamada Yunus Grisi yazıyor diye hatırlıyorum.
anladım 17'' valencia orjinal jant bulup alıcam bende resimdeki aracın aynısı bende var 8,5 ben yakıştığını düşünüyorum gun metal renk jant

anladım 17'' valencia orjinal jant bulup alıcam bende resimdeki aracın aynısı bende var 8,5 ben yakıştığını düşünüyorum gun metal renk jant
İstanbul civarında çok orijinal bulamadım. Bulduklarım ya Troctan çıkma ya da çok hasarlıydı. Eğer İstanbul içinde bulup almazsan ya da fazla bulursan, benimle de paylaşabilir misin?

Herkese merhaba arkadaşlar, Life paket Yunus Grisi aracım var. Malum, 16 inç jantlarla geldi. Sizce hangi jantlar yakışır? Arceo gibi markalar konforu ve güvenliği çok etkiler mi? 17 mi, 18 mi takmalıyım? Yardımcı olabilir misiniz? (Araç fotoğrafı akşam yüklerim, örnek olarak başka bir fotoğraf koyuyorum.)Ekli dosyayı görüntüle 83698
1745572805900.png
Ben olsam bunu takar geçerdim,iyi bir replika iş görür.

Replika veya kalitesiz jant sırf görüntüsü için takmayın, orijinal çıkma veya kaliteli markaların spor jant modellerini tercih edebilirsiniz.
Şahsen ben siyah jant seviyorum, bu arabayada siyah jant takardım ben olsam.

Sparco Assetto Gara yakışabilir, veya çıkma siyah Golf 8 GTI jantı da bulunuyor, siyah olanları yakışır.

Mk8,5 aracın bu modelde hangi jant var ise onda devam etmelisin, başka aracın başka paket jantını Mk8,5 aracım da ben olsam kullanmazdım…

1

IMG_0303.jpeg

2

IMG_0302.jpeg

3

IMG_0301.jpeg

4

IMG_0310.jpeg

5

IMG_0309.jpeg

6

IMG_0308.jpeg

Son düzenleme:
Replika veya kalitesiz jant sırf görüntüsü için takmayın, orijinal çıkma veya kaliteli markaların spor jant modellerini tercih edebilirsiniz.
Şahsen ben siyah jant seviyorum, bu arabayada siyah jant takardım ben olsam.

Sparco Assetto Gara yakışabilir, veya çıkma siyah Golf 8 GTI jantı da bulunuyor, siyah olanları yakışır.
Can hocam replika satanlar taş mı yesin 😄
Şaka bir yana,bıgüne kadar çeşitli araçlarımda sayısını unuttuğum kadar replika jant kullandım,bir kere bile en ufak sorun yaşamadım,kaldıki bende aslında orjinalciyim(genelde)ama jant olayını biraz ayrı tutuyorum,zira bana göre aracı gösteren en büyük unsur janttır,e istediğim jantın orjinalini bulamıyorsam yada çok pahalıysa ne yapacağız?İçimi ıstmayan orjinal bir jant takmaktansa araştırarak iyi replikalara bakarım,götürüsü ağırlığından ötürü bir miktar yakıt olur,onada Gülünü seven dikenine katlanır der geçerim.

Bir önceki golfüm sizin aracınızla aynı renkti şu jantlardan tercih etmiştim görünümü aşırı hoşuma gidiyor. Şu anki 8 koyu renk olsa yine aynı jantı takardım WhatsApp Image 2024-01-04 at 21.47.50 (1).jpegWhatsApp Image 2024-01-04 at 21.47.53 (2).jpegWhatsApp Image 2024-01-04 at 21.47.50.jpeg

Geri