Ugurcubuks
Üye
Normalde orijinalciyim ama herkes bu tüpü çok övüyor, tavsiye eder misiniz
abi bahsetmek istediğim genel diğer markalar değil Truckpoint olanı diğer markaları önermiyorlar zatenForum’da kimse tavsiye etmiyor konuları okumalısın…
https://www.golftutkusu.com/topic/18974-dsg-basinc-tupu/page/8#post-400203
https://www.golftutkusu.com/topic/25434-mekatronikle-ilgili-nasil-bir-yol-izlemeliyim/#post-436400
bahsetmek istediğim genel diğer markalar değil Truckpoint olanı diğer markaları önermiyorlar zatenAşağıdaki konu sahibinin yaşadıklarını görünce, bir manuelci olarak ben bile taktırmam güçlendirilmiş tüpü
Herkese merhaba herkes iyidir umarım.
yaklaşık geçen sene bu zamanlarda başlayan dsg sorunlarım an itibari ile dün kavrama değişimi ile son buldu. benim gibi dsg golf alıcaklara tecrübelerimi ve başımdan geçenleri aktarmak istiyorum maksadım birazda sohbet muhabbet olsun istiyorum
geçen sene mart ayının ortalarında clio aracımı satıp 2015 model 1.6 tdi highline golf 7 aldım.
araç 143 bin km de, ilk sahibi bayandan alındı her şeyiyle orijinal ve servis bakımlı, lakin araç çok yorgundu kaportada vuruklar ön farın çatlayıp su alması içerisinin sadece bezle silinmesi ve çok pis olması vs vs...
abi bahsetmek istediğim genel diğer markalar değil Truckpoint olanı diğer markaları önermiyorlar zaten
Baktım hocam tekrar vazgeçtimBende marka önemli değilorijinalden şaşma diye konulara bak demiştim…
Geç kalkma yok hocam vites düşüşlerinde vuruntu varYanlış bilmiyorsam orijinal tüpler alüminyum olduğundan sıcak soğuk zamanla gevşiyor, bu güçlendirilmiş ürünler demir, gevşemiyor kolay kolay, bu yüzden basınç kaybı olmuyor deniliyor.
Eğer sizinde sorununuz vitese taktığınızda geç almasıysa isterseniz tüp değiştirmeden önce mevcuttaki tüpün oringlerini değiştirin, tüpü sıkın, o şekilde deneyin.
Birkaç kişi bu üründen memnun kalmadığını ve sorun yaşadığını belirtmişti forumda.
Sorun kavramadan kaynaklı da olabilir, servise gösterdiniz mi aracınızı.Geç kalkma yok hocam vites düşüşlerinde vuruntu var
Kavrama yeni değişti hocam mekantroniği açıp bakmak lazım dediler çok güvendiğim yer olmadığı için açtırmadım İstanbul’da bi kaç yer tespit ettim eğer tüpte sorun çıkarsa güçlendirilmiş takayım mı diye kararsız kaldımSorun kavramadan kaynaklı da olabilir, servise gösterdiniz mi aracınızı.
Anladım, acaba adaptasyon ile alakalı bir sıkıntı mı var bilemiyorum tabii, kavrama da yeniyse bir ihtimal tüp olabilir.Kavrama yeni değişti hocam mekantroniği açıp bakmak lazım dediler çok güvendiğim yer olmadığı için açtırmadım İstanbul’da bi kaç yer tespit ettim eğer tüpte sorun çıkarsa güçlendirilmiş takayım mı diye kararsız kaldım