R-Line Buluşması

Negatiwe

Efsane Üye

İsim
Serdar K
@Redline Serkan hocanın durban jant vesilesi ile tanışma ve görüşme fırsatımız oldu.

Fırsat bu fırsat dedik ve ortaya güzel kareler çıktı.

6maYGl.jpg

MkV9b9.jpg

WbqWyQ.jpg

B8ao1Q.jpg

znjQZO.jpg

NknYXQ.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Maşallah

İki yakışıklı aslana da

yeni başlayan ve bir ömür sürmesini dilediğim dostluğunuza da

:Allah nazardan saklasın

@Negatiwe Serdar hocam yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.Hayalim gerçek oldu durbanlara kavuştum :) Güzel denk geldi R-Line larıda buluşturmuş olduk. Şunuda söylemeden geçemiycem aracın süper passata heveslenme hiç :)  Kardeşin resimleri süper çekmiş ?

@silvershadow Murat hocam çok teşekkürler seninde kulağını çınlattık :)

@Negatiwe Serdar hocam yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.Hayalim gerçek oldu durbanlara kavuştum :) Güzel denk geldi R-Line larıda buluşturmuş olduk. Şunuda söylemeden geçemiycem aracın süper passata heveslenme hiç :)  Kardeşin resimleri süper çekmiş ?

@silvershadow Murat hocam çok teşekkürler seninde kulağını çınlattık :)
Hayırlı olsun durbanları almanıza sevindim üstündeki resimlerini merakla bekliyorum:)Rlıne tungsten durban kombinasyonunu görmüş olacağım sayenizde.Artık tek eksiğiniz yay olacaktır onu da tamamlamanızı ümit ediyorum:)

R-Line body kit ile araçların görünümü gerçekten ciddi değişmiş, özellikle bu renk tonu sportif hava ile ağır görünümü ciddi harmanlanmış.

Durban jantlı Golf'te arkadaki bagajüstü spoileri GTI'a ait olan spoiler mi ? 

Moderatör tarafında düzenlendi:
@driver_can can hocam teşekkürler. Yay farz oldu,  taktım jantları THY uçaklarına rakip :)

@adonissoyadonis turgay hocam Orjinal alınan  R Line pakette GTI ile aynı SPOİLER geliyor doğrudur. Ben bu spoilerı enderelektronikte sordum normal golflere olmuyor dedi bagaj kapağı farklı dedi 3500 tl cik :)  

image.jpeg

image.jpeg

@Redline  bilgilendirme için teşekkürler, bugün ben de yaptığım incelemeler sonucu GTI bagaj spoilerinin düz Golf'e uyumlu olmadığını anladım, ek bir parça vasıtası ile takılabiliyor ama görüntüsü GTI'da durduğu gibi olmuyor. Ancak yukardaki fotoğraflarda NL plakalı aracın bagaj kapağında spoiler var gibi görünüyor, ona istinaden sormuştum.

Yay şart olmuş :)hemde bu tamponu göstermesi için 5lik eibach sportline öneririm.Rlıne tampon yere ne kadar yakın durursa okadar kendini gösteriyor.Jantlar orjinal mi kaça mal oldu eğer öyleyse?

@driver_can o hocam 5cm cesaret edemem inanki mubea var aklımda yada soğuk press düşünüyorum. 

Jantlar orjinal tabiki şansa buldum 3300 lastik dahil brigstone  potanza var s001 idare eder lastiğe para kalmadı:) 

@Redline sağolasın, yanlış görmemişim demek ki  :)  bagaj kapağı değiştiğine göre, yukarda bahsettiğin 3.500TL verildi, doğru anladıysam

@Redline sağolasın, yanlış görmemişim demek ki  :)  bagaj kapağı değiştiğine göre, yukarda bahsettiğin 3.500TL verildi, doğru anladıysam
NL plaka araç orjinal fabrika çıkışı Rlıne paket yani spoilerde fabrika çıkışı üzerinde geldi.Ekstradan ücret ödenmedi.Rlıne paket donanımı tamamı 3800 tl ye geliyor sıfır alırken.Geçen benimde aklıma takıldı acaba bu aracın şase numarasından servise sorsak bu spoilerden getirince bagaj kapağı değişmeden montaj yapılır mı?

@driver_can yok hocam bizim golflere olmuyormuş ben endere sordum uymuyor dedi bagaj kapağı değişmesi gerekli diyor. 

Muhteşem görünüyorlar, Allah kaza bela göstermesin.

Geri
Üst Alt