R-Line Buluşması

@driver_can taşlar şimdi yerine oturdu, zaten o 3500 TL rakam spoiler için bana biraz fazla gelmişti, gerçi R-Line donanım için de 3.800TL gayet uygun geldi :)  

Eski aracım Focus mk2'nin bagaj kapağındaki krom çıtanın tırnakları kırılmıştı, yenisinin servisteki fiyatı 1.000TL idi, onun yanında 3.800TL full body kit için gerçekten iyiymiş.

@driver_can taşlar şimdi yerine oturdu, zaten o 3500 TL rakam spoiler için bana biraz fazla gelmişti, gerçi R-Line donanım için de 3.800TL gayet uygun geldi :)  

Eski aracım Focus mk2'nin bagaj kapağındaki krom çıtanın tırnakları kırılmıştı, yenisinin servisteki fiyatı 1.000TL idi, onun yanında 3.800TL full body kit için gerçekten iyiymiş.
Fabrikasyon sipariş ucuz ve güzel ben burdan orjinal tek tek aldım 5000 e patladı ayrıca daha spoilerım yok :)  Sıfır alırken opsiyonları iyi seçip almak önemli. 

@Negatiwe hocam aracınızda yay varmı çok güzel duruyor dcc de spor süspansiyona  göre daha alçak duruyor sanırım araç.

@Redline maşallah durbanlar ayrı bir hava katıyor güle güle kullanın.

@driver_can o hocam 5cm cesaret edemem inanki mubea var aklımda yada soğuk press düşünüyorum. Jantlar orjinal tabiki şansa buldum 3300 lastik dahil brigstone  potanza var s001 idare eder lastiğe para kalmadı :)  
Soguk press, yay kestirme vs gibi aracin surus dinamiklerini direk etkileyen islemleri yapmamanizi tavsiye ederim.

Her iki aracin da masallahi var. Allah tekerine tas degdirmesin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@gokberks pressten vazgeçtim hocam Orj. Mubea alıcam galiba yarın belli olur. 

@tfk35 saol hocam teşekkür ederim. 

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt