silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Değerli HocamArkadaşlar, buluşmayı gercekleştiriyor muyuz?
katılımın daha yüksek olduğu zaman yapalım
Moderatör tarafında düzenlendi:
Değerli HocamArkadaşlar, buluşmayı gercekleştiriyor muyuz?
Ben geliyorum koşarak
Buluşmaya Izmir olarak ihtiyacımız var kesinlikle ben gelirim. Yalnız oyumu Ikea ya kullandım sonradan düşündüm Pazar günü forum mahşer yeri gibi oluyor ama yine de neresi olursa gelmek isterim.
@mo_cocoİzmir buluşmasını görünce heyecan yaptım bi an.. selwayden yana oyumu kullandım çünkü köfteci Yusuf'ta oturup sabah olursa kahvaltı öğleden sonra olursa köfte olarak yemek yiyebiliriz.. Alt tarafta kimsenin park etmediği boş bir park alanı var golfleri oraya çekip arkada deniz görünecek şekilde fotoğrafta çekilebiliriz Benim görüşüm bu yönde
Değerli Hocamkasımın ikinci haftası aracım geliyor bir aksilik çıkmazsa bende varım bornovadan
Aracınızın olması ne şart ne de gerekli Hatta yürüyerek gelebilirsiniz şayet buluşma Forum Bornova'da yapılırsa.mutlaka aranızda olacağım eğer aracın gelme tarihi konusunda bir sorun olmazsa
O da olur murat bey forum zaten yürüme mesafemde ama aracımla gelirsem daha bir güzel olur benim içinAracınızın olması ne şart ne de gerekli Hatta yürüyerek gelebilirsiniz şayet buluşma Forum Bornova'da yapılırsa.
Dilerim bir aksilik olmaz