arabanın keyfini hanım sürüyor bu hafta izine ayrılıyorum logolar hazır, belki biliyorsunuz diye sormuştumyusuf dedi:
DuruyorHocam şimdi bu logoları sd karta attık sonrasında radyoya yükledik daha sonrasında sd karttan bu logo klasörlerini silersek ya da sd kartı çıkarırsak logolar yerli yerinde duruyor mu acaba?
Öncelikle foruma hoş geldiniz..vwolverine dedi:Arkadaşlar 5.8" de car play kullanan,nasıl kullanılacağını bilen deneyen,hangi özelliklerin çalıştığından biligisi olan varmı?apple yeni işletim sistemini ios9 u yayınladı ve bundada car playı içinde getirdi yani eskisi gibi extra program yüklemeye gerek yok sanırsam( oda nasıl oluyordu bilmiyorum ),forumda iphone kullanan ne kadar var bilmiyorum ama,kusurumu mazur görün,lakin bu özellik sesle komut ve müzik açısından iyi olurdu.
mp3tag adında bir program var. Şarkıların sanatçı adı, albüm adı, albüm kapağı gibi etiket bilgilerini düzenlemeye yarıyor.major24 dedi:birkaç logo hazırlayıp deneyeyim bakalım nasıl görünecek dedim 6.5" ekranlıda, hiç gerek yokmuş cihaz logoları kendi bulup ekliyormuş Artık radyo kanalı üzerinden mi bulup hafızaya atıyor bilmiyorum.
Edit: USB bellekten çalınan mp3 lere nasıl albüm resimleri ekleyebiliriz ?
Teşekkürler. Resim atma işini windows media player ile hallettim.gdervisoglu dedi:mp3tag adında bir program var. Şarkıların sanatçı adı, albüm adı, albüm kapağı gibi etiket bilgilerini düzenlemeye yarıyor.birkaç logo hazırlayıp deneyeyim bakalım nasıl görünecek dedim 6.5" ekranlıda, hiç gerek yokmuş cihaz logoları kendi bulup ekliyormuş Artık radyo kanalı üzerinden mi bulup hafızaya atıyor bilmiyorum.
Edit: USB bellekten çalınan mp3 lere nasıl albüm resimleri ekleyebiliriz ?
Program ile mp3 lere albüm kapağı ekleyebilirsiniz..
http://www.mp3tag.de/en/
standart ebatlarda sd kart girişi mevcut araçlarımızda.. micro sd gibi küçük sd kartları için adaptörü ile kullanabilirsin..major24 dedi:@gdervisoglu , maşallah onları eşitlemek de baya zaman ister.
Bu arada normal SD card mi okuyor golf ? Mini foto mak. SD pro kardini taktim fakat okumadi. Şimdilik flash bellek kullanıyorum ama hangi SD kardi okuduğunu ogreneyim SD karda geçeceğim. USB girişi şarj için lazım oluyor.