Evet YA aynen ben alırken Bi tane vardı o da kısa sürede satıldı yoksa bende patlatırdım Bi Rlıne kurşun gride varmış Bi tane 105.500 gibi bir rakama bırakıyorlar act araç.Manuel 125 sordum ama gelecek yok ekim ortası Bi zam daha geliyormuş sipariş alamıyoruz Dedi.Ayrıca kötü haber durban jantları kaldırmışlar.Maşallah Altur da Rline dan geçilmiyor
Durbanları neden kaldırmışlar acaba >: .Bekledikçe zamlar geliyor hayırlısı bakalımEvet YA aynen ben alırken Bi tane vardı o da kısa sürede satıldı yoksa bende patlatırdım Bi Rlıne kurşun gride varmış Bi tane 105.500 gibi bir rakama bırakıyorlar act araç.Manuel 125 sordum ama gelecek yok ekim ortası Bi zam daha geliyormuş sipariş alamıyoruz Dedi.Ayrıca kötü haber durban jantları kaldırmışlar.
Yavaş yavaş aksesuar listesi daralıyor makyajlıya hazırlık bunlar dedi Alturdan umut bey.Durbanları neden kaldırmışlar acaba >: .Bekledikçe zamlar geliyor hayırlısı bakalım
Degerli HocamAvek ve altur'la konuştum bugün araçlar gerçekten ateş ediyor fiyat konusunda biraz sıkıntı var act olanlar için,iç işleri bakanıyla görüşmeler devam ediyor
İnşallah hocam bu rline lar uyutmaz beni bu geceDegerli Hocam
Bir İstanbul havası alır gelirsiniz..
Harika bir uzun yok macerası....
Ohhh mis..