Dün aracımı 15000 km bakımı için Doğuş Maslak servisine bıraktım, aracımda ön takımdan lokurtular, sabahları aracı ilk hareket ettirdiğimde gelen ince tiz sesi ve kapı esneme seslerinin geldiğini belirttim. Bu sorunlardan dolayı aracımı bugün teslim alabildim. Aracın üzerinden geçen işlemler 15000 km bakımıyla birlikte, 2034306/1 no'lu TPI'a göre aks sistemleri kontrol edildi ve yeniden ayarlar yapıldı, amortisörler 'in ses yapan kısımları yağlandı, arka fren balataları garantiden değişti. Serviste çok ilgili davrandılar , her türlü sorunu problem yaratmadan dinledir ve hakikatten çözdüler. Eğer Doğuş Maslak servisine uğramak isterseniz, servis danışmanım Doğan bey çok ilgili davrandı ve kesinlikle tavsiye ederim.
Unutmadan söyleyeyim servis ücreti 531 tl tuttu, online olarak servis randevusu alırsanız bu fiyat üzerinden %5 indirim yapıyorlar , ben tanıdık vasıtasıyla direk Doğan beye telefon ettiğim için bu indirimden yararlanamadım ama önemli değil ilk defa Renault mais servisleri dışında başka bir markanın servisini beğendim.
Ayrıca ön takımdan gelen sesler için daha önce Kavacık'ta bulunan VW Acarlar'a gittim , test sürüşünde oradaki danışman eleman birşey yok sapa sağlam diyip , beni aklınca kandırmak istedi, bu nedenden dolayı Acarları tavsiye etmiyorum.