Ben 15000 bakımını Doğuş Oto Kartal'da, 30000 bakımını Avek'te yaptırdım. İkisinden de memnunum yalnız Avek'ten 40 lira kadar indirim aldım.newspeed dedi:Herkes Avrupa yakasına geçiyor herhalde?30000 bakimi ufukta gorundu. Anadolu yakasinda kimi onerirsiniz?
Merhaba hocam. Acaba Acarlar deneyiminiz nasildi?Ben aracı Kavacık Acarlar'dan aldım..Ptesi sabah saat 8 de sol arka kapıdan gelen esneme sesi için götüreceğim..Araç henüz 7000 de,bakalım memnun kalacak mıyım..
Hocam biz Passatı bakım için 10 yıldır oraya götürüyoruz kısmetse Golf'te General'e gidecek. Sizde memnun kalırsınız inşallah ne diyelim.reko dedi:@KabileReisi bende bugun generale gittim hoparlorde sorun vardı patlaktı 15000 bakımına kadar değişmeyecektim ama ellerinde hoparlor varmış değişin dedim değiştiler bide vites ayarı yapmışlar ilgilendiler sağolsun bakalım sorun çıkcakmı
Sizin adınıza sevindim hocam inşallah bende gidince memnun kalırımreko dedi:@KabileReisi ben yuksek seste baslı muzik dinlediğimden golfteki dandik coaxiel hoparlorler dayanmadı kapının sokulmesini istemezdim ama ses kotuydu müzik dinleyemiyordum iyi oldu doğuşa göre biraz daha özenliler