Bugün aracımın ilk bakımını (15000km) yaptırmak için Avek otomotive gittim, Erdem GÜNDÜZ isminde servis danışmanı ilgilendi benimle, gayet ilgiliydi, önce kayıt açtı birlikte aracın sağına soluna baktık, sonrasında fotoğraftaki gibi servis bölümüne indirildi araç, bende yukarıdan her işlemi takip ettim, (zaten pek fazla yaptıkları birşey yok, rutin değişim ve kontroller) sonrasında aracıma yıkanırken fırça vurulmamasını istedim bunun için danışman yıkanırken bizzat aracın yanında bulundu, yağ olarak castrol edge 5w30 kullanıldı, son aşama olarak fatura 628 tl tuttu, aracı onlardan almam internet randevusu vs ile 597 tl ödeme yaptım ve çıktım. Çıkarken ocak sayısı olan bir otomobil dergisi ve avek yazan duvar saati verdiler. Genel olarak memnundum, beklerken bilardo çay kahve derken zaman geçti, sabah 8 de teslim ettim ve aracımı saat 11:30'da da bana teslim ettiler. Dediğim gibi gidecekler Erdem GÜNDÜZ isimli servis danışmanını öneririm. Bu arada servis danışmanı vaglı sinyalleri sordu nerede yaptırdınız diye, ender var benim bildiğim bir açan dedi, bende hayır oraya değil golftutkusu.com forum sitemiz var oradaki arkadaşlarla yaptık deyince şaşırdı, kendisinde 2015 ağustos çıkışlı highline passat varmış bi kadran selamlama açtırmış enderde, kendi çalıştığı arkadaşları bile açmamış.
Ekli dosyayı görüntüle 2124