Hocam değişmenize gerek yok gerçekten. Tabi yine siz bilirsiniz. 400 tl alırlar ortalama.Aracı geçen hafta aldım yaklaşık 500 km ye geldi. Yağ ve yağ filtresini değiştirmek istiyorum, acaba ne kadar ücret alınıyor bilen varmı?
1 ay önce rodaj (2. aşama evresi sonrası) yağ ve yağ filtresini değiştirdim işçilik dahil toplam 430 tl tuttu.. Normalde 380 lira tutar ama ben "kapalı kutu" (Castrol Edge Professional LongLife II 5W-30) yağ kullanılmasını istediğimden fiyat artıyor.., Gereklimidir sorusuna gelecek olursak; eğer aracınızı 1-2 sene sonra satacaksanız gerek yoktur.., yok ben aracı uzun süre kullanıcağım derseniz gerekli ve oldukça yararlı bir işlemdir.., Bazı insanlar 30-40 lira dan kaçarak yağı değiştirip filtreyi değiştirmiyorlar tabi böyle olunca bilmiyorlar ki 30 liralık filtreden kar ettiklerini zannediyorlar ama esas filtreyi değiştirmeyerek 200-300 lira zarar ettiklerini bi bilseler.. Hamam gidip kese attırıp sonrasında kirli entari giyme muhabbeti )Aracı geçen hafta aldım yaklaşık 500 km ye geldi. Yağ ve yağ filtresini değiştirmek istiyorum, acaba ne kadar ücret alınıyor bilen varmı?
Değerli HocamAracı geçen hafta aldım yaklaşık 500 km ye geldi. Yağ ve yağ filtresini değiştirmek istiyorum, acaba ne kadar ücret alınıyor bilen varmı?
Değerli Hocamİstanbul anadolu yakasında özel servis öneriniz varmıdır? Garanti bittiği için özel servise gideyim diyorum. 45bin bakıma özon 700TL istedi