İLK 9 AYDA SATILAN GOLF MOTOR VE DONANIMLARI

1.2 candır manuel/DSG tercihi kişiye kalmış kullanmasını bilene her ikisi de rahat

@silvershadow Murat abi beni benden aldın :)   Ben higline 'ı feda ettim , yine olsa yine yaparım :)  Elele olmak paha biçilemez.

Daha önce söyledim biliyorum ama comfortline'yi ve hatta highline'yi feda edebilirim DSG için...

Satış rakamları gösteriyor ki.

Sanırım benim gibi düşünen pek çok insan var..

Medeni ve konforlu bir seçenek.

Ve en önemlisi sevgilinizin eşinizin elini bırakmadan yolculuk edebilme hazzını da buna ekleyin...

Golf tutkunu Dostlarım 1.2 TSI zaferi olarak algılanabilir belki 

Ama bana kalırsa DSG nin zaferi...

Ve ayni zamanda uzun yıllardır arayıp bulamadığım veriler.

İddiam oydu ki DSG satışı son derece yüksektir ve manuel vitese tercih edilir.

bu nedenle karşılaşılan arızalar adet olarak yüksektir. Arıza yüksek olabilir ancak oranına göre son derece düşüktür.

İşte kanıt.
Bundan onceki arabam Poloydu ve dsg idi. Polo pert olduktan sonra yine polo ile devam edecektik fakat Golf tutkumuz agir basti ve dsg Golf aldik. Surus konforu ve guc olarak bana gore cok iyi. 7 ileri olmasi yakit tasarrufu acisindan gayet basarili. Ve evet bana gore de dsg olmasi cok sattiran nedenlerden biri...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DSG korkumdan son dakika fikir değiştirip manuel aldım. Bu iş biraz şans meselesi gibide geliyor bana. Neden diyecek olursanız benimki trajikomik bi durum. Sen DSG'den kork manuel al 800 km'de baskı balata değiştir. Bedevi şansı :)

Bu arada sayın Murat hocam DSG'de hanıma araba kullandırmak daha az strese sokuyor insanı buda daha mutlu bir aile ortamı yaratıyor :)

ben de dsg korkusundan manuel alanlardanım ama Golf te pişmanlıklarım bitmedi ne yazık ki... keske o kadar acele etmeyip + jant + Uled far + led stop + dsg hatta belki + dizel bile olabilirdi.

o zaman da borçtan evin yolunu bulamayıp intihar ederdim :)  

dsg+acc+şerit takip ile birlikte unutulmaz bir uzun yolculuk olur.

Sırf dizel ve dsg olsun diye sıfır aldığım 2013 model tsı highline manuel b7 passatımı sattım.Yerine gelen comfort tdı dsg golf.Yeterince açııklayıcı sanırım. :)

Geri
Üst Alt