Çok teşekkürler..Hocam aracin gerkecten çok güzel olmuş.sana bir sorum olacak u ledler orjinal mi yoksa rebrika mi rebrika ise muanede bir sıkıntı çikardimi memnunmusun u ledlerden birde ön lip yumusak plastikten mi sanki bana öyle geldi
Plaka stickerlarımı çok sevdiğim bir abim hediye olarak verdi..Plaka stickerlarınız ile ön lip hakkında bilgi almak istiyorum mümkünse
Elinize saglik tertemiz olmus resmen ates ediyor masallah diyelim
Çok tşkler Hocam..Elinize saglik tertemiz olmus resmen ates ediyor masallah diyelim
hayırlı uğurlu olsun Allah bize de kısmet etsin inşallahEvet arkadaşlar slmlar..
Uzun bi aradan sonra sanırım tekrardan buralardayım..
Bir kaç Honda macerasından sonra sanırım gerçek aşkı Wv' da buldum
Polo 6r falan derken GoLF mk7 sanırım hayatımda verdiğim en doğru karardı
Biraz zor oldu ama sanırım değdi.. İyi:, kötü, eleştiri, herşeye açığız zamanla sırasıyla herşeyi yapacağız..
Şimdiden iyi seyirler hayırlı işler..
İlk görüş anı
Olmazsa olmaz pozumuz mu
Temizlik ve titizlikte nirvanaya ulaşmış sizi saygıyla :000045-medium: selamliyorum.
Abi şimdiden başlamalı bence Tşkler@mo_coco Koray hocam kaputun üstünde bebek fotoğrafı muhteşemdi.
Sevgiler saygılar bizden Murat abim..Temizlik ve titizlikte nirvanaya ulaşmış sizi saygıyla :000045-medium: selamliyorum.
Nereden nereye hocam gerçekten Özdere' de denk gelmek varmış..Aracınız gerçekten çok güzel. U led, led stop ve 18 durbandi sanırım. Ayrı bir hava katıyor mavişe. Yakından görmekte varmış aracınızı. Ta izmir özdere de. Allah kem gözlerden korusun.