Hep diyorum bu forumun en büyük katkısı birbirinden değerli insanlar ile tanışmak oluyor. İnşallah yaza sizinle de tanışacağız hocam.@yusuf hocam süpermiş Ender elektronik ustası sizden öğrenmiş ve değerli bir golf tutkunu ile tanışmanız, şimdi de tekar görüşmeniz ve hatırlanmak mükemmel.
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bizim forumdan birine denk gelirsen ücret almaz, En kötü gönlünden ne koparsa derkodlama çok uzun sürer mı .....ucret nekadar acaba ve nerde yaptırabilirim...
Yapar. Yapamazsa bizden destek alarak yapar.@yusufeskişehirde genç bir arkadaş aracın gizli ozelikleri açtırmiştım (50 tl ) acaba aynı kişi bunuda yapar mı
Umarım zaten problem yaşarsam değiştiririm lakin şuan sorun yaşıyorum :/ led ampüller için gerekli kodlamayı yaptım şakin yanmıyor sorun nedir sizce?Led sisler pek aydınlatmıyor sadece görsellik katıyor umarım ciddi bir sise girip beyaz sislerle pişman olmazsınız.
Gelen ledler sorunlu olabilir mi hocam ?Umarım zaten problem yaşarsam değiştiririm lakin şuan sorun yaşıyorum :/ led ampüller için gerekli kodlamayı yaptım şakin yanmıyor sorun nedir sizce?