silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Değerli Sezer Hocam
Hayırlı olsun
Sizin canavar kaç kilometrede ve donanımını ekleyerek konu açarsanız belki de forumdan bir alıcı ona bir bulabiliriz.
Değerli Sezer Hocam
Hocam hayırlı olsun. Büyük araç ihtiyacı mı vardı? Neden Golf'ten C4 Picasso'ya geçtiniz merak ettimBugün şöyle bir iş yaptım.. Her şey tahmin etmediğim şekilde, hızlıca gelişti ve olan oldu.
Sabah acaba Grand Picasso 5 kişilik ve 7 kişilik bagaj farkı ne kadar merakı ile bir bayiye uğradım.. Öyle böyle derken 7 kişilik bir araç alarak çıktım.Araç da bu..
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Üstadım teşekkürler, benim araç 30.500 km'de , burada ilana koymayı isterim, burayı takip eden birinin almasını da çok isterim çünkü adı üstünde buradaki arkadaşlar Golf'e tutku ile bağlı ve benim aracımı alacak kişinin yok tüydü yok kıldı, yok Golf'e bu kadar para verilir mi demesini de hiç arzu etmem. Lakin burada buraya yakışır bir ilan için kafamı toparlayamam o yüzden hiç bulaşmadım, yoksa burası Golfüm için en uygun mecra.Değerli Sezer HocamHayırlı olsun
Sizin canavar kaç kilometrede ve donanımını ekleyerek konu açarsanız belki de forumdan bir alıcı ona bir bulabiliriz.
Siz uğraşmayın diye ilan metni hazırladım Sezer HocamÜstadım teşekkürler, benim araç 30.500 km'de , burada ilana koymayı isterim, burayı takip eden birinin almasını da çok isterim çünkü adı üstünde buradaki arkadaşlar Golf'e tutku ile bağlı ve benim aracımı alacak kişinin yok tüydü yok kıldı, yok Golf'e bu kadar para verilir mi demesini de hiç arzu etmem. Lakin burada buraya yakışır bir ilan için kafamı toparlayamam o yüzden hiç bulaşmadım, yoksa burası Golfüm için en uygun mecra.
Yapmayın Üstad ya, mahcup ediyorsunuz...Siz uğraşmayın diye ilan metni hazırladım Sezer HocamKopyalar açacağınız yeni konuya yapıştırabilirsiniz
31 idealdir hocam. Şehir içi fazlası iyi değil. Normal sayılır.1.2tsi manuel aracımı yarın.teslim alacağım lastik olarak üzerinde contieco 5 2015/50. Hafta üretimli lastik var marka model ve üretim tarihi normal midir?
Birde yarın lastiğe kaç hava basacağım 32 yeteli olurmu ?
Teşk.
Değerli Sezer HocamHayırlı olsun
Bende bu araca bakıp golf almıştımHocam hayırlı olsun. Büyük araç ihtiyacı mı vardı? Neden Golf'ten C4 Picasso'ya geçtiniz merak ettim [emoji4]
Bende o listenin sonundayımDeğerli Hocam;Tiguan yolu gözleyen bir dostumdan biliyorum ki;
1 Nisan'da Fiyatı açıklanacak ve 22 Nisan'da tanıtımı yapılacak Türkiye'de.
@Beşiktaş1903
Klasör klasör ayırabilirsiniz. Büyütücü ile de calışır tek parça da. Format NTSF olacaktı galibaMerhabalar sd karta müzik yüklemek istiyorum araç geldiginde hazır olsun istiyorum nasıl hafıza kartı kullanıyorsunuz ne tavsiye edersiniz? Tek parça olanları çalıştıyor micro sd calistirmiyor diye bisey okumustum doğrumu? Birde sarkilari sd karta atarken yapmam gereken birsey varmi dosyalama bicimleme vb?