Bunu bende merak ediyorum. Her zaman gelmiyor o yazıBende aacincs bazen teypte wellcome VW yaziyor bazen direk radyo aciliyor. Neden?
By me
''Türk usulü park manevrası ve yanaştırma bilmiyor Alman mühendisler.. '' Bittim bu cümleye yauDegerli Onur Hocam
Kapı açıksa sürücü çıkmış veya geliyor olarak algılıyor sistem.
Türk usulü park manevrası ve yanaştırma bilmiyor Alman mühendisler..
Dolayısıyla kemer de olmayınca elektromekanik park freni araç yokuş aşağı kendi ağırlığının etkisiyle gitmek istiyor diye tutar.
N ye alırsanız bu esnada aracı hiç bir şey tutmaz eğer frene basmıyorsanız ve eğime göre aracı hafif kaydırmak istediğinizde bunu deneyebilirsiniz.
Ben her zaman bu dediğiniz gibi yapıyorum. Yani teybi kapatmadan iniyorum kontağı çıkarınca kapanıyor nasıl olsa diye. Sonra ki gelişimde kontağı çeviriyorum ama direk şarkı çalmaya başlıyor. Bir türlü çözemedim şu işi.@fcsrn @mertesref Welcome to Volkswagen yazısı teyp açıkken konttağı kapatıp çıktıktan ve yeniden gelip kontağı açtığımızda ekran açılıyor sistem başlatılıken çıkıyor.. bende durum bu şekilde
Değerli Hocam;Bu yeni gelmeyebaşlayan rLine'ların iç mekan neden rLine değil acaba.
Kaçırmışım hocam o zaman. Bu Doğuş'u anlamak mümkün değil. CC'de Passat'da iç dış geliyor ne güzel.Değerli Hocam;Buradan daha önce de duyurmuştum. Gözünüzden kaçmış olabilir.
Sadece dış body kit R-line gelecek ancak iç mekan R-line şimdilik gelmeyecek maalesef.