Az daha çıkıp temiz 1.2 golf 7 alınabilirDeğerli hocalarım bir arkadaşımın max çıkabileceği değer 51-52 civarı, dizel bir golf almak istiyor, çevrenizde temiz golf 6 olan var mı ? Ve bu civara golf 6 alabilir miyiz?
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Brc ile dizelden de ekonomik olacağı kesin ama tdi ile chip yaparak eğlenceli yapmak da istiyorWolfsburg dedi:@enpisagor 1.6 TRENDLINE + BRC =MUTLU CEP=KINDER=MUTLU GÖBİŞLER:000074-medium:53 versin Midline Plus alsın derim.
Sokağa düşmekle, yere düşmekle bir saysak...Arkadaşlar sohpet bölümünü bulamadım kendim bir konu açmıştım eski arabamı sattım diye onuda bulamadım burdan paylaşım yapıyorum gerekli görünürse msj taşınabilir.
İki katlı ewimizi kentsel dönüşümde değerlendirmiş bulunuyoruz.bundanda en çok etkilenen yaklaşık 3 aylık olan arabamdır.artık maalesef bir garajım yok.kendi oturduğum binanında garajı olmadığı için artık hanımın değimiyle gofretimiz sokak arabası oldu.artık hangi kaldırım kenarı boşsa ordayız????![]()
2016 golf7 1.2 tsı comfortline manuel beyaz sürüş komfor ve ışık paket.
Değerli @silvershadow Murat Hocam, dediğinize yakın bir sonuç çıkıyor. Araç fiyatı, düzenli, homojen bir artış göstermesine karşın, eur değişimi dalgalı bir yükseliş gösteriyor. Ama gelinen noktada, doğrular bir noktada birleşme eğiliminde.Sokağa düşmekle, yere düşmekle bir saysak...
yitirmez elbette değerini altın...
Golf de yitirmez Hocam...
Altın gibidir Golf de malum..
Hatta daha değerli de olabilir..
Değerli Hasan Hocam bize bir grafik eşliğinde 3 yıllık süre zarfındaki değer değişimlerini Euro ile de karşılaştırarak sunarsa sanırım Haklılığım ortaya çıkabilir. @HaK
Yok eğer sokağa düşmeyi iffetini yitirmekle bir kullanıyorsak..
Kötü emellere alet olanlar genelde lüks imaja ve görüntüye sahip araçlar..
Golf'ün premium iddiası elbette var.. Ancak esinti boyutunda var..
Ne mercedesler ne BMW'ler ne Audi'ler ne Maserati'ler ne Bentley'ler var bize sıra gelene kadar.. siz içiniz rahat tutun...
Yok bu da değil sokak çocuğu gibi içler acısı durumda demek istiyorsak..
Pek çoğumuzun aracı aynı durumda, yol kenarında veya kaldırımda..
Keşke Golf'üm olsa da kaldırımda olsa diyecek benim gibileri de eklersek...
ne denli şanslı olduğunuz ortaya çıkacaktır![]()