Değerli Hocam@yusuf öyle ise neden sürüş konfor paketinde neden ön ve arka park sensörü yazıyor midline plus için mi ?
Fiyat fena değil hocam. Benim aracı 10.000 tl ucuza alabilirdiniz mesela@yusuf hocam yok bana zaten sürüş konfor paketi var demediler teklif formundada yok ancak ben sürüş konfor paketinin içeriği gereği bende ona şaşırdım madem paket halinde opsiyonlu 3üde olmalı yada 3üde olmamalı diye. Belki taktırırım ama çok pahalı geldi fiyatlaraldığım fiyat sizce iyi mi ?
Yukarıdaki video ile alttaki videodaki şartlar çok farklı.İşte benim ki vites yükseltirken son attığım videodaki gibi değil daha yavaş salınarak düşüyor ibre. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bugün biraz yol aldıktan sonra durup kaputu actım, dinledim. sesin motordan geldiğini ama motor sesinden bağımsız farklı bir ses olduğunu fark ettim.herkese iyi geceler bugün 1.4 tsi comf manual. aracımı teslim alarak aranıza katılıyorum. yer: izmir
gündüz 40-50 km yol yaptım.. dururken ışıklarda falan şehir içi trafiği gürültü falan aracın sesini hiç hissetmiyordum, hatta star stop devreye mi girdi acaba diye dinliyordum neyse...
az önce rahat duramadım pijamalarla indim araca... radyoları, klimayı falan kurcalarım diye. aracı çalıştırdım. bi ara radyonun sesini ksımıştım.. ortam da sessiz zaten gece gece.
içeri sanki cok ses alıyor gibi geldi, camı aralayıp dinledim biraz ... abartı olmasın ama dizel araba çalışır gibi sanki gürültü hissettim... egzoz dan hafif bi üfürme...motorda ara ara hırıltı falan...
herhalde araç yani ondandır diye düşündüm. inşallah öyledir.