ANA KONU

Merhaba arkadaşlar
Klimayı yani ac tuşunu kapatıp ön cam buğulanmasını kaloriferle engelliyorum ancak konfor tüketicilerinde klima aktif gözüküyo sebebi nedir ?
Hocam klima değil de iklimlendirme yazıyordur. AC tuşunu aktifleştirsenizde tüketim kışın artmaz. Hava kalitesini korur nemi alır. Büyük nimettir özellikle otomatik klima :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam klima değil de iklimlendirme yazıyordur. AC tuşunu aktifleştirsenizde tüketim kışın artmaz. Hava kalitesini korur nemi alır. Büyük nimettir özellikle otomatik klima :)

Muhammed hocam ne yazıkki tüketim bayağı artıyor yine de :)  o ekranı açıp denedim defalarca.

Anladığım kadarıyla kalorifer yok. Auto moduna zaten almıyorum manuel ayarlıyorum ama klima aktif gözüküyo anlamadım @yusuf @Mse hoca 

Muhammed hocam ne yazıkki tüketim bayağı artıyor yine de [emoji4] o ekranı açıp denedim defalarca.
Yusuf hocam otomatik klima ile alakalı olabilir mi tüketim mevzusu. Çünkü geçen kış da AC açık kullanıyordum. Yazın tüketim çizgisi orta seviyenin üstündeyken kışın iklimlendirme açılınca yükselen 1-2 noktanın daha üstüne çıkmıyor. AC açınca herhangi bir değişiklik olmuyor yani.
Unutmazsam akşam bir video çekeyim hocam.

Yusuf hocam otomatik klima ile alakalı olabilir mi tüketim mevzusu. Çünkü geçen kış da AC açık kullanıyordum. Yazın tüketim çizgisi orta seviyenin üstündeyken kışın iklimlendirme açılınca yükselen 1-2 noktanın daha üstüne çıkmıyor. AC açınca herhangi bir değişiklik olmuyor yani.
Unutmazsam akşam bir video çekeyim hocam.

Olabilir hocam. Benim manüel klimada yarıya kadar geliyor çizgi.

Öncelikle herkese merhabalar. 

Yaklaşık 1 haftadır golf hakkında araştırmalar yapıyorum ve en sonunda kafamdaki golfu tasarladım. Fakat istanbulda aradığım bayilerde istediğim kombinasyondaki aracı bulamadım. 1.4 125bg manuel, cam tavan ve siyah koltuklu arac bulmam imkansız mı? Makyajlı kasayı beklemeli miyim? 

Doğuş oto'da 1400tl parça fiyatı +150tl işçilik ücreti ile led stop taktırmayı düşünüyorum.Beyaz araca iyi gidiyor.

Taktırıp taktırmama konusunda biraz da kararsız kalmadım desem yalan olur ne diyorsunuz arkadaşlar ? 

Doğuş oto'da 1400tl parça fiyatı +150tl işçilik ücreti ile led stop taktırmayı düşünüyorum.Beyaz araca iyi gidiyor.

Taktırıp taktırmama konusunda biraz da kararsız kalmadım desem yalan olur ne diyorsunuz arkadaşlar ? 
Led stop aracın arka görüntüsünü bayağ değiştiriyor.Aracınızı kısa vadede satmayı düşünmüyorsanız bence değiştirmelisiniz.Yalnız tavsiyem çıkan stoplarınızı satmayın aracınızı satarken üstüne takıp öyle ilan açarsınız.İkinci elde verdiğiniz parayı pek alamazsınız çünkü.Sizde çıkan led stopları biraz aşağısına satıp harcadığınızı geri alırsınız böylece.

Hocam makyajlı kasa çıktığında led stop fiyatı düşecektir. Beklemekte fayda var. :)

Arkadaşlar cuma günü servis randevum var, vagcomla açılmış  fonksiyonları (özellikle amerikan park) kapatmalı mıyım? Dışarıda taktırdığım yağmur ve far sensörünü sıkıntı edebilirler mi?

Arkadaşlar cuma günü servis randevum var, vagcomla açılmış  fonksiyonları (özellikle amerikan park) kapatmalı mıyım? Dışarıda taktırdığım yağmur ve far sensörünü sıkıntı edebilirler mi?
Hiçbir şey diyemezler Hocam, ben serviste ki ustanın aracına taktım sensör ve kodlama yaptım.

Geri