ANA KONU

Merhaba Hocam. 

Bence işi bilen birine söktürün. Çünkü  sensör felan var koltuğun altında. Kumaşı yıkamazsanız potluk olacağını düşünmüyorum. 
Hocam oto kuaför döşeme üstünden çekeriz diyor ama ben kokunun çıkacağına inanmadığımdan kendim halletmek istedim.Kılıfı sadece sıyırabilsemde yeter gibi.olmazsa iyi bir yere götüreceğim son çare.

Hocam oto kuaför döşeme üstünden çekeriz diyor ama ben kokunun çıkacağına inanmadığımdan kendim halletmek istedim.Kılıfı sadece sıyırabilsemde yeter gibi.olmazsa iyi bir yere götüreceğim son çare.
İyi biryere götürün hocam. Çekerek alabilirler

makyajlı golf 1,4 125 ps manuel highline ....... 99,100 tl

vay canına

Alsancak Vosmer'den aradılar az önce :)  

Indiyum grisi 1.4 TSI DSG Madrid 17" Golf 7 istediğimi söyledim. ST sisteme baktı, TR'ye gelen gemideki araçlar içerisinde böyle bir seçeneğin olmadığını ve şu aşamada özel sipariş alamadıklarını söyledi :)  

Ailenin merakla beklenen üyesi Yeni Golf, 18 Mart’ta Volkswagen Yetkili Satıcılarında! Yarından itibaren tüm detaylarıyla http://vw.com.tr’de… Hazır mısınız? Sanırım yeni golfler yüzünden sipariş almıyorlar

Arkadaslar kisin soguklarda sorun yasamadim son 1 aydir arac zor calisiyordu aldigim yakittan diye dusunmustum.1 hafta once kirmizi aku simgesi alternator uyarisi aldim. Ancak simge surekli degil sadece arac calismadan once yaniyor ve arac uzun sure yani en az 8 saat calismadiginda kontak ilk seferde zorlaniyor. Sonra hic  sorun olmadan devam ediyor. Sikintisiz calisiyor. Hafta sonu problem yok. Ancak hafta ici kullanilmadigindan yada 12 saatten fazla calismadigindan bu sikinti oluyor. Ilk olarak aku 9 aylik ve arac meyilli bir yerde duruyor. Sizce sorun neyden kaynaklaniyordur. Video bize yardimci olacaktir. Hafta sonu servise gidecek servise gitmeden sizlerden fikir alisverisi yapmak istedim.Ekli dosyayı görüntüle 20170307_200023.mp4

Ekli dosyayı görüntüle 20170307_195943.mp4

Mebulak hocam servise uğrayıp hata sorgulamakta fayda var.

Arkadaslar kisin soguklarda sorun yasamadim son 1 aydir arac zor calisiyordu aldigim yakittan diye dusunmustum.1 hafta once kirmizi aku simgesi alternator uyarisi aldim. Ancak simge surekli degil sadece arac calismadan once yaniyor ve arac uzun sure yani en az 8 saat calismadiginda kontak ilk seferde zorlaniyor. Sonra hic  sorun olmadan devam ediyor. Sikintisiz calisiyor. Hafta sonu problem yok. Ancak hafta ici kullanilmadigindan yada 12 saatten fazla calismadigindan bu sikinti oluyor. Ilk olarak aku 9 aylik ve arac meyilli bir yerde duruyor. Sizce sorun neyden kaynaklaniyordur. Video bize yardimci olacaktir. Hafta sonu servise gidecek servise gitmeden sizlerden fikir alisverisi yapmak istedim.Ekli dosyayı görüntüle 10027

Ekli dosyayı görüntüle 10028
Hocam servise gidin. Bende de geç alma problemi vardı ateşleme için Akü takviyesi işlemi yapıldı ve şimdilik hiçbir sorun yok.

Geçmiş olsun hocam,

Bu gibi durumlar genelde cebinden para cikmadan senelerce sirket arabasi kullanan insanlar tarafından yapılıyor.altindaki arabanin degerini bilmeyen insanlar bunlar.onunla yetinmeyip senin benim gibi binbir emek verip aldigimiz,ziebarttan sonaxtan cikarmadigimiz arabalari boyle hasat ediyorlar iste.

Merhaba Acaba Samsun İçin Önerebileceğiniz Özel Servis veya Önerebileceğiniz VW Ustaları Var mı? Kaporta Mekanik farketmez Samsunlu arkadaşlardan ricamdır..Teşekkürler..

Aracım GOLF 7 1.2 TSİ

İyi günler değerli arkadaşlar. Merak ettiğim birşey var. Araçlarımızda yağ sıcaklığını gösterme özelliği var malum. Peki ideal yağ sıcaklığı nedir aracın rahat çalışabilmesi için? Sabahları ilk yola çıktığımda yağın ısınmasını bekliyorum biraz gaza yüklenmeden önce. 50 derece civarı yeterli midir yoksa 80 dereceler beklenmeli mi? 

2016 TSI 1.4 DSG Highline bulabilme şansım var mı bayilerde (?)

IMG_5845.JPG

Arkadaşlar merhaba öğlen ışık altında kaputta böyle bir izle karşılaştım, bir fikir olan var mı, geçenlerde kuş pislemişti bu kısma ama emim de olamadım.Peki nasıl çıkar, çıkar mı? 2 ay önce Maltepe ziebartta gloss boya koruma yaptırmıştım durumu anlattım yarın yardımcı olacaklarını söylediler.

Geri