ANA KONU

1.5 Motorlardan hayli umutluyum Şahsen. Merak ediyorum Ciddi anlamda Eko-Performans nasıl olacak diye .
Hocam performans - eko aynı otopark testinde demişlerdi. Hatta 0-100 ü biraz kötüleşmiş.
Sadece maliyetler düştü ve sonraki gelecek geliştirmelerin denenmesi gibi.

Ama temkinli yaklaşmakta fayda var ilk gelen 140 lık act ler
Supercharge lı 160 lık TSI lar gibi patlamaz inş.

Hocam performans - eko aynı otopark testinde demişlerdi. Hatta 0-100 ü biraz kötüleşmiş.
Sadece maliyetler düştü ve sonraki gelecek geliştirmelerin denenmesi gibi.

Ama temkinli yaklaşmakta fayda var ilk gelen 140 lık act ler
Supercharge lı 160 lık TSI lar gibi patlamaz inş.
Bakıp Göreceğiz ama ben ümidimi Saklı tutuyorum. Türkiye ye ye gelene kadar bir Ar-Ge daha atlatıp daha da iyi olur düşüncesindeyim.

Merhaba herkese. Biri sabah tampona sürtmüş çok azda çamurluk kısmında var. Adam numarasını bırakmış. Aradım hallederiz dedi.  Ehliyet ruhsat ve trafik sigortası yeterli mi serviste yaptırmak için? Tutanak tutmak gerekirmi? Bir de değişim mi yaptırayım? Teşekkürler.

IMG_4328.JPG

Merhaba herkese. Biri sabah tampona sürtmüş çok azda çamurluk kısmında var. Adam numarasını bırakmış. Aradım hallederiz dedi.  Ehliyet ruhsat ve trafik sigortası yeterli mi serviste yaptırmak için? Tutanak tutmak gerekirmi? Bir de değişim mi yaptırayım? Teşekkürler.

Ekli dosyayı görüntüle 11254
Öncelikle geçmiş olsun. 

Bunun için değişime gerek yok. Orayı güzelce silip diğer araçtan bulaşan boyaları giderin sonrasında ufak rötuş ile hallolur diye düşünüyorum. Lokal boya da yaptırsanız olur tampon boya/değişen sayılmıyor nede olsa. 

@fcsrn sağolun hocam. En alttaki soyulmanın olduğu yerde kırık delik gibi bişeyde oluşmuş. O da düzelir mi değişim olmadan

@fcsrn sağolun hocam. En alttaki soyulmanın olduğu yerde kırık delik gibi bişeyde oluşmuş. O da düzelir mi değişim olmadan
Yaparlar Hocam. Focusun ön tamponu yeni boyattım, bir yerinde de kırık vardı, tamponu söktüm götürdüm iç taraftan delikli sacı ısıtarak yapıştırdı, ön taraftan da düzeltti kırıklığı belli olmasın diye. Üstüne de boyasını yaptırdım sıfır gibi oldu tampon. Değişime hiç gerek yok bence.  

Ekli dosyayı görüntüle 11254
Değerli Hocam 

Geçmiş olsun öncelikle.

Bence ciddi bir durum görünmüyor.

Tampon bu gibi durumlar için hayat kurtarıcı. Aracın en fazla darbe alan veya sürtme vb. durum yaşanan kısımları korunuyor boylece.

Tamponda yırtılma olsa da sadece büyükse ve parça kopması halinde  değiştirilir.  Bence lokal boyaya bile ihtiyaç yok. Ancak içiniz e sinmezse yapılabilir. Tampon plastik aksam olduğu için değer kaybı yaşamazsınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aracı yıkarken farkettim. Pütürlü alanda yeni bir çizik peyda olmuş. Buraya da rötüş olur mu?

20170514_195754.jpg

Merhaba aracımı ikinci el aldım ve app plaka yaptırmışım eski aracım jetta idi ama geçen günkü açıklama ilgili düşünceniz nedir app plaka yaptırmalı mı cezası nedir muayeneden geçer mi ağır kusurlu olsa muayenede nolur 

Merhaba aracımı ikinci el aldım ve app plaka yaptırmışım eski aracım jetta idi ama geçen günkü açıklama ilgili düşünceniz nedir app plaka yaptırmalı mı cezası nedir muayeneden geçer mi ağır kusurlu olsa muayenede nolur 
Degerli Hocam 

App plaka hakkında terör gerekçesiyle kısıtlama başladı. Özellikle son dönemde bu konuda pek çok uygulama yapılıyor trafik kontrollerinde.

Ceza yeme olasılığı çok yüksek, Muayene hakkında herhengi bir bilgi paylaşımı yapılmadı. 

Kısaca app plaka tavsiye etmiyorum Hocam

Eski aracımda vardı app mühürlüydü hiç durdurulmadım muayeneye girdim sorunda çıkmadı ama geçen haftaki açıklamadan sonra biraz çekindim açıkçası

Sivas'ta sıkı trafik denetimleri ile her appli araca ceza bastıkları için ön tarafta ki app yi söküp orjinali taktım. Arka taraf app duruyor. Biri orjinal olduktan sonra sıkıntı olmaz demişti bir çevirme de polis. 

Sivas'ta sıkı trafik denetimleri ile her appli araca ceza bastıkları için ön tarafta ki app yi söküp orjinali taktım. Arka taraf app duruyor. Biri orjinal olduktan sonra sıkıntı olmaz demişti bir çevirme de polis. 
Abi şöförler odasının basımı çok kötü app arabaya +10 beygir havası katıyor bence [emoji23] bilemedim napsam

Geri