Size daha iyileri yakışır hocam. Bi G30 520i M Paket verelim. &:@yer_ucagi_34 hocam o zamanlar f30 yoktu ama ilerde bi yerde 40.yıl ile yollarımız kesişecek.'
Bunu düşünen tek kişi değilsiniz hocam. Tanıdığım uzun dönem araç kiralayacak. Bana sordu Borusan Grubunun araçlarından biri olması gerekiyor, direk G30 520 M Paket gösterdim. &: Bu baba arabası denildi bana. 8D@yer_ucagi_34 hocam nedense 5 serisi bana hani böyle ununu elemiş eleğini asmış göbekli,kel kodaman arabası geliyor 8D tabi bu tamamen benim düşüncem s=s15
Ali hocamı da haberdar edeyim. @forzaGilles@silvershadow
Arkadaşlar merhaba 2013 golf 1.6 diesel otomatik aracım var bugün start stop arızası yandı ve ardından araç gaz yememeye başladı yani 80 i zor geçiyordu bi arkadaşım tamirci makinaya bağladı ve hataları kapattı ama bu hatalar tekrar çıkarmı uzun yola gidicem araç gaz yemezse biterim napıcam ACİLLL DÖNÜş lütfen !!!!!!!
Hatalar
yakıt pompa basınç değeri gibi bişey
akü ile ilgilide hata vardı ama akü &80 gösteriyor
sağolun şimdiden ..
@yer_ucagi_34 esp off yan yan :'(
Hocam öncelikle benim için zaman ayırarak videomu izlediğiniz için çok teşekkür ediyorum.@yer_ucagi_34 hocam YouTube kanalı için düşünüyorsanız ilk girişe bir intro eklemenizi tavsiye ederim. Video açınız için kamerayı ortaya sabitleyeceğinizi belirtmişsiniz fakat imkanlar dahilinde ise çift kamera olursa hem sizi hem de yolu görecek şekilde çok daha başarılı çekimler yapabilirsiniz. Bunun için fiyat performans ürünü olan aksiyon kameraları var.
Video başlangıcında kanalın formatına göre kendinizi tanıtmanız ve video devamında da sadece müzik değil kendinizden ve araçtan bahsederek vlog tarzında çekimler yapmanız ilgiyi ve videonuzun keyfini artıracaktır.
Noyan hocayı bilirim bizim gibi hatta belki bazılarımızdan daha fazla araba tutkunu aynı zamanda da beyefendi bir insan. Severek takip ettiğim kanallardan birisidir kendisi.
Bir yerden başlayabilmekle birşeyler başarmışsınız. Daha da geliştirmek sizin elinizde. Benim naçizane görüşlerim bunlardı üstadlarımızın da elbette görüşleri önemlidir.
Keyifli forumlar saygı ve selamlarımla...