Valla hocam size yakışır. Siz bi ön ayak olun bakarsın bize de vesile olursunuz2. Elleri (2016) gayet uygun bugünlerde bayağı bir takıldım sarı siteye@Nfk
Sent from my FIG-LX1 using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

Valla hocam size yakışır. Siz bi ön ayak olun bakarsın bize de vesile olursunuz2. Elleri (2016) gayet uygun bugünlerde bayağı bir takıldım sarı siteye@Nfk
Tövbe bismillah Allah söyletti galiba@NfkHocam jesi hocamın aracının rengi ile aynı değil mi bu. Habire mesaj geliyor test sürüşü için bekleniyorsunuz diye doğuş Kartal’dan zaten. Bakalım kısmet [emoji4]
Yoksa 100.000 pastasını kesemeden Gün Batımı Kızılı A4 mü geliyor Adnan Abi.2. Elleri (2016) gayet uygun bugünlerde bayağı bir takıldım sarı siteye@Nfk
@Jesi Buyrun yarın bir Test sürüşü buluşması yapalım.Hocam jesi hocamın aracının rengi ile aynı değil mi bu. Habire mesaj geliyor test sürüşü için bekleniyorsunuz diye doğuş Kartal’dan zaten. Bakalım kısmet![]()
150 ps yakışır hocam. Ama bu sefer fsm de arkanızdan yetişemem 8DTövbe bismillah Allah söyletti galiba@Nfk
34 nfk yıda unutmayalım hocam :'(Yoksa 100.000 pastasını kesemeden Gün Batımı Kızılı A4 mü geliyor Adnan Abi.'
Plaka da 34 ADN olacak tadından yenmez. &:
Hocam özel şirketzedelerdenim bende. 19 mayıs’ta full mesai@Jesi Buyrun yarın bir Test sürüşü buluşması yapalım.![]()
Anlaşıldı test sürüşü şart oldu galiba [emoji41][emoji39]150 ps yakışır hocam. Ama bu sefer fsm de arkanızdan yetişemem![]()
Bizleride unutma hocam tek celsede deneyelim fikir birliği yaparızAnlaşıldı test sürüşü şart oldu galiba![]()
![]()
@Nfk@yer_ucagi_34
@yer_ucagi_34 yarın açıksa yapabiliriz [emoji41][mention=980]Jesi[/mention] Buyrun yarın bir Test sürüşü buluşması yapalım.![]()
Açık açık, geçen arkadaşla gitmiştik yine bir Cumartesi.@yer_ucagi_34 yarın açıksa yapabiliriz![]()