ANA KONU

Merhabalar . Bu 4 parça spoyler hoşuma gitti 👍🏻 Kullanan var mıdır? Nereden alabiliriz ? 

94BF8857-786F-4C40-B3A8-D278A9C5F27F.jpeg

[mention=5249]beondokuz[/mention] Neden parasını verdiğiniz arabayı kullanmaktan çekiniyorsunuz ki? Önce bir kullanın, kirlensin, yıpransın hatta parçalansın sonra ya öyle satarsınız yada yaptırıp satarsınız.
Hiç tanımadığınız ikinci alıcısı beğenmeyecek diye arabaya koltuğundan örtü ile mi bineceksiniz?
Peki bu konudayardımıcı olacak veya yaptırmış olan var midir . Yardımlarınızı bekliyorum tsk

Sent from my SM-A320F using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

Merhabalar . Bu 4 parça spoyler hoşuma gitti 👍🏻 Kullanan var mıdır? Nereden alabiliriz ? 

Ekli dosyayı görüntüle 15454
Hocam bu tamamen benim düşüncem ama, spoiler tek başına ele alındığında gerçekten çok güzel duruyor. Ama genel olarak Golf’e bu tarz eklentiler yakışmıyor. Bu tabi benim görüşüm herkesin zevki farklıdır.

Saygılarımla. s=bigstar

Hocam iyi gunler

bende golf 7 var 2015 .. arac koltuk rengı fume ve sıfır almıstım ama siteyi ve interneti inceleyince koltuk yıpranmasından korktum işin acığı . musait oldugunuzda 100 Tl civarı koltuk ortusu oneren var veya 600 tl ye yakın dikim diyende ( ankarada döşemecioğlu gönderirim diyo ama takması sıkısntı ve airbag ve ben takabilir mşyşm acaba ) ba konudaki görüşünüz nedir acaba cok soru var ama yardımcı olabilir misisn acaba ?
tşk ederim

Sent from my SM-A320F using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

Servisten rica edin 2 tane servis kılıfı alın olsun bitsin üstünüz kirli iken veya üstü başı kirli birisi binmesi gerekeiyorsa 2sn'de takarsınız olur biter., servis kılıfı ile koltuğun aşınan köşe bölgeleri yerine kılıf aşınıyor yani koruyor koltuğu., 4-5 ay da bir de aşınan kılfı da değiştirisiniz., sök-tak nevresim gibi bişey basit., kılıf diktirmeyele koltuğu korursunuz ama aracın zevkini alamazsınız.,

Moderatör tarafında düzenlendi:
@yer_ucagi_34 biz bu akıma katılamayız hocam bizim bagajlar manuel  8D
Sürekli onu düşünüyorum hocam, aklıma fikir gelmedi değil, şu şekilde yaparım.

Koltukları yatırıp aracın içine bagaj kısmına geçeceğim. Spotify Bluetooth’dan bağlayıp müziği ayarlayacağım. Başka biri dışarıdan çekerken kumadadaki bagaj tuşuna basacak. Ben de kameradan görünmeyecek şekilde içeriden bagajı ittirerek açılmasını sağlayacağım.

Plan nasıl hocam ? &:

Geri