ANA KONU

Bencede serviste tanıdık varsa rica minnet bir adet verirler diye umuyorum yoksa AliExpress ten alınabilir ama bu aralar AliExpress tede sıkıntı var gönderiler gelmiyo ya da cok gec geliyor

Bencede serviste tanıdık varsa rica minnet bir adet verirler diye umuyorum yoksa AliExpress ten alınabilir ama bu aralar AliExpress tede sıkıntı var gönderiler gelmiyo ya da cok gec geliyor
Gelmesine geliyorda bu ay nerden baksanız 200 tl vergi verdim 

@mbonat Ya bende cok pahalı olmamak kaydıyla telefon parcaları aldım takipsiz di ama gelmedi iade istedim iade ettiler parayı 

@mbonat Ya bende cok pahalı olmamak kaydıyla telefon parcaları aldım takipsiz di ama gelmedi iade istedim iade ettiler parayı 
Küçük parçalar almak çok mantıksızlaşmaya başladı en ucuz şeye bile 10 küsür tl vergi veriyoruz Türkiye’den almak daha mantıklı oluyor büyük şeyler için sıkıntı yokta dediğim gibi küçük şeyler mantıksızlaştı

iyi akşamlar, geçen hafta yaptırdığım bakımda motor soğutma suyunu da komple değiştirdim, usta hazneye yalnızca G13 antifiriz koydu, sorduğumda gerek yok dedi ama antifirizi saf suyla oranlaması gerekmiyor muydu?

Rakıya ne buz atan ,, nede su katan ,, sek içim tercih eden ustaya denk gelmişsiniz!

Şu an radyatörün motor soğutma performansına negatif etki edecek bir durum var 

Acil olarak fifty/fifty antifriz/saf su karışımına geçiniz

Siz kışın aman motorum donmasın derdindeyken! Motorunuz yarın yanabilir???

Moderatör tarafında düzenlendi:
iyi akşamlar, geçen hafta yaptırdığım bakımda motor soğutma suyunu da komple değiştirdim, usta hazneye yalnızca G13 antifiriz koydu, sorduğumda gerek yok dedi ama antifirizi saf suyla oranlaması gerekmiyor muydu?
Eğer pre-mixed koyduysa sulandırmaya gerek yok . 

Onun dışında soğutma suyunu saf kullanırsanız. Aracınız daha zor soğur buda uzun vadede soğutma sistemine zarar verir.

Saf kullanıldığı için donma noktasıda yüksek olucaktır .

• Beğen
Tepkiler: Ysn
Arkadaşlar hiç kullanılmamış kutusunda orjinal VW anahtarlığım var. Ankara’da ilgilenen arkadaşlar var ise ücretsiz verebilirim. Telefon ile 1-2 fotoğraf çektim.

Not: Post editlenmiştir.

BADA9479-87E5-48DB-BB73-7CE97018F2F1.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Akılları sıra Volkswagen'a saplamışlar :)

"Ford'un ve Toyota'nın kurucuları bilinen, vizyoner kişiler; Volkswagen kimin çocuğu belli değil" demeye çalışmışlar...

Hakikaten, daha önce hiç düşünmemiştim, Volkswagen'in kurucusu kim? Bir hikayesi vs var mıdır? 

Geri