Hocam servistende alabilirsiniz ama çok ciddi fiyat istiyorlar ben AliExpressten almıştım@mbonat teşekkürler hocam, bu anahtarlığı nereden alabiliriz servismi satıyor?
Hocam servistende alabilirsiniz ama çok ciddi fiyat istiyorlar ben AliExpressten almıştım@mbonat teşekkürler hocam, bu anahtarlığı nereden alabiliriz servismi satıyor?
Gelmesine geliyorda bu ay nerden baksanız 200 tl vergi verdimBencede serviste tanıdık varsa rica minnet bir adet verirler diye umuyorum yoksa AliExpress ten alınabilir ama bu aralar AliExpress tede sıkıntı var gönderiler gelmiyo ya da cok gec geliyor
Küçük parçalar almak çok mantıksızlaşmaya başladı en ucuz şeye bile 10 küsür tl vergi veriyoruz Türkiye’den almak daha mantıklı oluyor büyük şeyler için sıkıntı yokta dediğim gibi küçük şeyler mantıksızlaştı@mbonat Ya bende cok pahalı olmamak kaydıyla telefon parcaları aldım takipsiz di ama gelmedi iade istedim iade ettiler parayı
Eğer pre-mixed koyduysa sulandırmaya gerek yok .iyi akşamlar, geçen hafta yaptırdığım bakımda motor soğutma suyunu da komple değiştirdim, usta hazneye yalnızca G13 antifiriz koydu, sorduğumda gerek yok dedi ama antifirizi saf suyla oranlaması gerekmiyor muydu?
Merhaba,Arkadaşlar hiç kullanılmamış kutusunda orjinal VW anahtarlığım var. Fiyatını bilmiyorum açıkcası ama 100 TL’ye verebilirim. İlgilenen arkadaşlar için telefon ile 1-2 fotoğraf çektim.
Ekli dosyayı görüntüle 23824
Ekli dosyayı görüntüle 23825
Ekli dosyayı görüntüle 23826
Ekli dosyayı görüntüle 23827
Akılları sıra Volkswagen'a saplamışlar