ANA KONU

Değerli Hocam

Degerli Emir  Hocam

Ilk kez duyuyorum. Fren sisteminde kaçak olmadığı sürece de bana mümkün görünmedi.

Sürekli Park ettiğiniz yerde yağ lekesi yoksa bana iş olsun diye ve para koparmak için yapılmış gibi gözüktü.

Motor yağı olmasın sakın o?

5000 km de yarim litre eksiltmiş olması kuvvetle muhtemeldir.
Değerli Hocam 

Fren hidroliği olduğuna eminim bende sizin gibi düşünüyodum ama yağda bi eksilme yokmuş kontrol ettiler. Daha ilginç olan ise benden para almadılar :)  

Değerli Hocam

Değerli Hocam 

Fren hidroliği olduğuna eminim bende sizin gibi düşünüyodum ama yağda bi eksilme yokmuş kontrol ettiler. Daha ilginç olan ise benden para almadılar :)  
Degerli Hocam

Sayenizde bir yaşına daha girdim.. 

Yaşlanmamdan sorumlusunuz haberiniz olsun.. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu arada çerçevesiz ayna fiyatını sordum servise. Cevap veremediler.

Arkadaşlar selamlar tekrar herkese, varsa bir bilen danışmak istiyorum.

Memlekete gidip geliyorum toprak bozuk yolda çok mesafe kat ediyorum dağa tırmanırken, en son gittiğimden sonra disklerden bıçak bileyler gibi metal sürtünme sesi geliyor, çok canımı sıkıyor. Balata bitmiş olabilir mi ? 4 diskten de geldiğini farkettim. Nasipse bayramda yurt dışına gideceğim oralarda başımıza bi arıza çıkmasın.

Disk bitmesi diye birşey var mı ? Nasıl anlarım ? 

Balata bittiğini nasıl anlarım.

Hızlandıktan sonra ses gelmiyor. Yani servise gidip gösteriyim diyorum orada bir saat dursamda ses gelmiyor. Ama her sabah ise kapalı otoparkta bıçak bileyliyorum.
Değerli Hocam

Balata bitince balataca bulunan sensör sizi uyarır.

Disk bitince ayağınızı pedala atarsınız tutarsa tutan yere kayar... yani fren tutmaz.. :)

Arkadaşlar selamlar tekrar herkese, varsa bir bilen danışmak istiyorum.

Memlekete gidip geliyorum toprak bozuk yolda çok mesafe kat ediyorum dağa tırmanırken, en son gittiğimden sonra disklerden bıçak bileyler gibi metal sürtünme sesi geliyor, çok canımı sıkıyor. Balata bitmiş olabilir mi ? 4 diskten de geldiğini farkettim. Nasipse bayramda yurt dışına gideceğim oralarda başımıza bi arıza çıkmasın.

Disk bitmesi diye birşey var mı ? Nasıl anlarım ? 

Balata bittiğini nasıl anlarım.

Hızlandıktan sonra ses gelmiyor. Yani servise gidip gösteriyim diyorum orada bir saat dursamda ses gelmiyor. Ama her sabah ise kapalı otoparkta bıçak bileyliyorum.
Hocam sizin disk ile disk koruma sacının arasına çakıl taşı girmiş olabilir. benim başıma 2 defa geldi bileme sesi gibi ses geliyor araçta 1. viteste 10 km hız civarı. ilk defa başıma geldiğinde yol yardım çağırmıştım acemilik döneminde. (Gelen vw yol yardım araç garanti kapsamında olduğu için ücret almadı bu arada) Dedi direksiyonu tam sağ yap sonra elini disk ile koruma sacının arasında gezdirip 1 parça çakılı çıkardı ses yapan bu hatıra olsun diyerek saklayın dedi   :@

Hocam sizin disk ile disk koruma sacının arasına çakıl taşı girmiş olabilir. benim başıma 2 defa geldi bileme sesi gibi ses geliyor araçta 1. viteste 10 km hız civarı. ilk defa başıma geldiğinde yol yardım çağırmıştım acemilik döneminde. (Gelen vw yol yardım araç garanti kapsamında olduğu için ücret almadı bu arada) Dedi direksiyonu tam sağ yap sonra elini disk ile koruma sacının arasında gezdirip 1 parça çakılı çıkardı ses yapan bu hatıra olsun diyerek saklayın dedi   :@
Bunu tam olarak deneyemedim, ama arkadanda geldiğini düşünüyorum onu nasıl yaparız... Teşekkürler bilgi için.

@silvershadow sizin de değerli yorumunuz için teşekkür ederim, ikisi de bildiğim şeyler ama doğru bildiğimden emin değildim disk ile ilgili :D  

Arkadaşlar klima havalandırma kapalı olduğu halde azaz hava gelior bunun bi sebebi var mı yada kodlamayla mı kapatılıor

İçerisi havasız kalmasın diye hocam. En son hangi derecede kaldı ise öyle hava verir

@MR Emre hocam yakıt tüketimi konusunu incelerken sizin paylaştığınız resimde birşey dikkatimi çekti., Resimde telefon bluetooth ile araca bağlıyken şarj seviyesi azalmış ve medya ekranın da "pil göstergesi" kırmızıya bürünmüş bunu ilk defa görüyorum bu nasıl oluyor..? ben de böyle olmuyor., bilgisi olan arkadaşlarımız varsa cevaplarsa seviniriz..

Resim:

IMG_20160415_173544.jpg.613332df5f21e1e027a8ac45f96e6ea0.jpg

@MR Emre hocam yakıt tüketimi konusunu incelerken sizin paylaştığınız resimde birşey dikkatimi çekti., Resimde telefon bluetooth ile araca bağlıyken şarj seviyesi azalmış ve medya ekranın da "pil göstergesi" kırmızıya bürünmüş bunu ilk defa görüyorum bu nasıl oluyor..? ben de böyle olmuyor., bilgisi olan arkadaşlarımız varsa cevaplarsa seviniriz..

Resim:

Ekli dosyayı görüntüle 11693
Hocam bende ki çinli 6,5" ekranda da aynı. Seviye 15in altındaysa orası kırmızı oluyor, hatta ilk bağlandığında uyarıyor şarj düşük diye. 

Hocam bende ki çinli 6,5" ekranda da aynı. Seviye 15in altındaysa orası kırmızı oluyor, hatta ilk bağlandığında uyarıyor şarj düşük diye. 
Eren hocam arkadaşın aracı bir yanlışlık yoksa ve halaa imzasındaki araç ise Highline., Yani ben de böyle olmuyor, acaba aracı bakıma falan götürdü yeni yazılım falan mı yüklediler diye düşündüm., VAG kablo'dan yapılabilen bişey değil bu dimi hocam?

Eren hocam arkadaşın aracı bir yanlışlık yoksa ve halaa imzasındaki araç ise Highline., Yani ben de böyle olmuyor, acaba aracı bakıma falan götürdü yeni yazılım falan mı yüklediler diye düşündüm., VAG kablo'dan yapılabilen bişey değil bu dimi hocam?
Vag ile olduğunu sanmıyorum. Sizde olmaması ilginç. 

Doğrudur araç imzamdaki araç baz donanım highline. Eren hocamın dediği gibi şarj %15-20 gibi bi yüzdenin altına indiği zaman media ekranında "düşük pil" uyarısı alıyorum ve pil görseli kırmızı renk alıyor. VAG'la müdahale etmedim ama bakımda media yazılım güncellemesi yapılacağını söylemişlerdi 8 ay kadar oldu bakıma gireli. 

Şarjı %10 altına indirip deneyin hocam belki bitik şarj denk gelmemiştir. :)  

@forzaGilles

Doğrudur araç imzamdaki araç baz donanım highline. Eren hocamın dediği gibi şarj %15-20 gibi bi yüzdenin altına indiği zaman media ekranında "düşük pil" uyarısı alıyorum ve pil görseli kırmızı renk alıyor. VAG'la müdahale etmedim ama bakımda media yazılım güncellemesi yapılacağını söylemişlerdi 8 ay kadar oldu bakıma gireli. 

Şarjı %10 altına indirip deneyin hocam belki bitik şarj denk gelmemiştir. :)  

@forzaGilles
Anladım hocam bir de öyle deniyeyim belki gözümden kaçtı., telefonun android veya iphone olmasından olabilir mi?

Herkese selamlar,

Nisan 2016 trafiğe çıkışlı ve halen garantisi devam edein aracımda düz yolda seyir halinde iken hafif sağa çekme hissediyorum.  Sorum şu; sanayide iyi bir rot balans ustam var, O'na mı götürmeliyim yoksa yetkili servise mi? Kalbim sanayi diyor mantığım servis..  s=aman   Sanayi de bu iş daha kısa sürede ve masrafsız olur ama sonrasında garanti konusunda sıkıntı olur mu?  yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Geri