ANA KONU

Güç, farlar, premium olma( golf varken kimse bakmıyor ama buna herkes bakıyor :) ), arka itiş hariç herşey.

Golf de iyi olan.
Yaşam alanı, eşya gözleri, el freni ve auto hold, koltuklar, aksesuar ucuzluğu, verimli motor, sessiz ve titreşimsiz motor, kilitleerken gelen korna sesi :) , ön çekerin verdiği güven. Aklıma gelenler bunlar.

Pişman değilim 1.16 aldığıma ama sıfır alacak olsam kesinlikle golf alırım. Fiyat farkı çok çünkü.
Yanlaması yeter hocam. 8D

Standart tekeri 99V olan araca Nokian WR SUV 3 103H XL kışlık lastik takılsa konfor çok kötü mü olur hocam ? @forzaGilles

IMG_0150.PNG.jpg

IMG_0151.PNG.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
clio 3 aracımıza kışın da idare edecek 4 mevsimlik lastik arıyorum.

185/60 r15

öneride bulunabilecek var mı ?

Benzinli için hangi yakıtı önerirsiniz? Normalde Opet kullanıyorum, ancak geçenlerde Opet'in yakıtı daha az götürüyor denildi, shell önerdiler.

Benzinli için hangi yakıtı önerirsiniz? Normalde Opet kullanıyorum, ancak geçenlerde Opet'in yakıtı daha az götürüyor denildi, shell önerdiler.
Hocam maksimum 100km de 1-2 oynar. Gerisi psikolojik
benzinli de yakıt kalitesi çok değişmez. Nerede kampanya varsa oradan alın

Hocam maksimum 100km de 1-2 oynar. Gerisi psikolojik :) benzinli de yakıt kalitesi çok değişmez. Nerede kampanya varsa oradan alın
 Sağolun opete alışmışken hazır indirimim de varken  öyle devam edeyim bari, dizeldeyken değişimi bariz yaşardım, tüketim, ses çok belli ediyor araç.

Değerli Hocam 

Yüksek su drenajı ve karlı zeminde tutunma için mecburen o derin kanallar olmalı. Olmamasi halinde bu denli tutunma sağlanamaz. 

Aralarına taş da girse de en başarılı lastik bir çok bağımsız testte hep aynı sonuca varıyor. Biraz süratlenince aralarında taş maş kalmıyor hem. :000045-medium:

Eğer sırt desenini beğenmezseniz veya Karadeniz bölgesindeyseniz tek alternatif : Goodyear Vector 4 Seasons Gen 2 

Dört mevsim lastiklerde Auto bild in çeşitli kategorilerde yaptığı testte alınan sonuçlara göre :

Tüm kriterlerin ortalamalarına göre genel değerlendirmede: 

Michelin CrossClimate

Kuru zeminde yol tutuşta en başarılı:

Michelin CrossClimate

20170902_095034.png

Kuru Zeminde Frenleme

Michelin CrossClimate 

20170902_094759.png

Islak zeminde en başarılı:

Goodyear Vector 4 Seasons Gen 2 

20170902_095313.png

Islak Zeminde En iyi Frenleme:

20170902_095203.png

Karlı zeminde en başarılı:  

20170902_095635.png

Karlı zeminde Frenleme 

Nokian WeatherProof

20170902_095503.png

Düşük yakıt tüketiminde en başarılı:

Michelin CrossClimate

En konforlu:

Michelin CrossClimate

En sessiz:

Vector 4 Seasons Gen 2

Düşük Yuvarlanma Direnci:

Michelin CrossClimate 

20170902_095752.png

Detaylı bilgi için Kaynak: http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2017-Auto-Bild-All-Season-Tyre-Test.htm

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam merhaba bende BMW 116 dan golf e geçtim. Donanım olarak golf daha dolu ama yok tutuşu ve arkadan iyisin keyfi ayrıca bmwdeki oturma pozisyonu bi baskaydi. Virajlarda BMW yi aramıyor değilim şuan. BMW nin bakım masraflarını da göz önünde bulundurmak lazım tabiki.

arkadaslar golfumdestandart 5 inclik ekran var ve bluetooth ile telefonu bagliyorum.Gecen haftaya kadar google maps actigimda navigasyon sesi,bluetooth uzerinden hoparlorlerden geliyordu,ne olduysa artik navigasyon sesi gelmiyor sistemden.konusma veya bluetooth muzik dinleme konusunda sikinti yok sadece navigasyonda.Acaba ne olabilir sorun

arkadaslar golfumdestandart 5 inclik ekran var ve bluetooth ile telefonu bagliyorum.Gecen haftaya kadar google maps actigimda navigasyon sesi,bluetooth uzerinden hoparlorlerden geliyordu,ne olduysa artik navigasyon sesi gelmiyor sistemden.konusma veya bluetooth muzik dinleme konusunda sikinti yok sadece navigasyonda.Acaba ne olabilir sorun
Telefonu kapatın açın hocam. Android bazen saçmalıyordu ben de de. Yine olmazsa bluetooth eşleşmesini kaldırıp tekrar esleyin.

Üstadlar bu boya kalkmaları normal mi? Uzun yolda taş sıçramasından oluyor sanırım? 

IMG_0723.JPG

IMG_0721.JPG

IMG_0722.JPG

IMG_0720.JPG

IMG_0719.JPG

Geri