ANA KONU

Merhabalar 
Golf 7 aracımın arka silecek suyu akıyor hiç çalıştırmadığım zamanlarda bile camın üstünde suyu farkediyorum  galiba golf 7 hataları arasında yazmıştınız ne yapmalıyım 
Kronik sorun hocam. Servis düzeltir

Tdi dsg. Dpf temizligi yaparken agresif kullanildi. Ne kadar basarsan bas dizel 10 litreyi gecmez diyenler icin. Yaklasik bi 15-20 km lik ortalama  

IMG_0767.JPG

arkadaşlar merhaba, araç almadan sorun konusu kaldırıldı sanırım

sarı sitede aşağıdaki aracı bir süredir takip ediyorum, gözümüzden kaçan birşey olabilir yorumlarınızı ve fiyatı değerlendirmenizi bekliyorum?

475629487

Hayırlı akşamlar, serviste takılan parçaların garantisi ile ilgili konuşulmuştu daha önce, servis faturasında yazıyor takılan parçaların garantisi 2 yıldır diye, ilgililere duyurulur...

57c5b6c03b8fe68f2749ee328091ea12.jpg

arkadaslar  aracımın 2,5 yıllık tarihinde ilk kez marşta titreyerek çalıştı....bugun sabah 1200 devirde biraz titredi sonra şiddetlendi sonrasındada düzeldi....endişe edecek bir durum yoktur ancak kotu yakıttanmı yoksa havanın nemınden mı oldu bilemedim..

arkadaslar  aracımın 2,5 yıllık tarihinde ilk kez marşta titreyerek çalıştı....bugun sabah 1200 devirde biraz titredi sonra şiddetlendi sonrasındada düzeldi....endişe edecek bir durum yoktur ancak kotu yakıttanmı yoksa havanın nemınden mı oldu bilemedim..
Araç kaç km'de hocam en geç 3 yılda bir yakıt filtresinin değişmesi gerekir (normali 2 yılda bir)., farklı farklı yerlerden ve markalardan yakıt almamaya çalışın mümkünse aynı yerden ve aldığınız firmanın bayiliklerinden değilde direkt olarak BP Türkiye A.Ş. Shell Türkiye A.Ş. gibi ana yerleden almaya çalışın., bir de mümkünse çeyrek deponun altına inmemeye çalışın., biliyorum Türkiye şartlarında zor ama depo dipte iken kullanıldığında pislik kaçıyor

Araç kaç km'de hocam en geç 3 yılda bir yakıt filtresinin değişmesi gerekir (normali 2 yılda bir)., farklı farklı yerlerden ve markalardan yakıt almamaya çalışın mümkünse aynı yerden ve aldığınız firmanın bayiliklerinden değilde direkt olarak BP Türkiye A.Ş. Shell Türkiye A.Ş. gibi ana yerleden almaya çalışın., bir de mümkünse çeyrek deponun altına inmemeye çalışın., biliyorum Türkiye şartlarında zor ama depo dipte iken kullanıldığında pislik kaçıyor
35000 de mayıs 2,5 yıllık... bende yakıttan endıselıyım..bakalım..

Özellikle makyajlı golf sahiplerine soruyorum:Golf'ünüzde trim sesleri ne alemde,varsa nerelerden geliyor?

Özellikle makyajlı golf sahiplerine soruyorum:Golf'ünüzde trim sesleri ne alemde,varsa nerelerden geliyor?
Sürücü kapısından fitil sesi geliyor düşük hızda, silikon sprey biraz işe yaradı ama yine başlıyor gibi.

Direksiyonun alt tarafında, gaz-fren pedalinin üstündeki yerlerden özellikle stabilize yolda ve düşük devirde titreme sesi geliyor. Yerini çözemedim henüz.

İstanbul 'da yine dolu yağmaya başladı., az buz da yağmıyor..!! dışarda olanlar dikkat etsin arkadaşlar!

Moderatör tarafında düzenlendi:

Tekerleklerden parktaki salıncak sallanınca ses gelir ya o şekilde bir ses var düşük hızda ilk kalkışta farkedebiliyorum neden olur?

Geri