Kronik sorun hocam. Servis düzeltirMerhabalar
Golf 7 aracımın arka silecek suyu akıyor hiç çalıştırmadığım zamanlarda bile camın üstünde suyu farkediyorum galiba golf 7 hataları arasında yazmıştınız ne yapmalıyım
Kronik sorun hocam. Servis düzeltirMerhabalar
Golf 7 aracımın arka silecek suyu akıyor hiç çalıştırmadığım zamanlarda bile camın üstünde suyu farkediyorum galiba golf 7 hataları arasında yazmıştınız ne yapmalıyım
Araç kaç km'de hocam en geç 3 yılda bir yakıt filtresinin değişmesi gerekir (normali 2 yılda bir)., farklı farklı yerlerden ve markalardan yakıt almamaya çalışın mümkünse aynı yerden ve aldığınız firmanın bayiliklerinden değilde direkt olarak BP Türkiye A.Ş. Shell Türkiye A.Ş. gibi ana yerleden almaya çalışın., bir de mümkünse çeyrek deponun altına inmemeye çalışın., biliyorum Türkiye şartlarında zor ama depo dipte iken kullanıldığında pislik kaçıyorarkadaslar aracımın 2,5 yıllık tarihinde ilk kez marşta titreyerek çalıştı....bugun sabah 1200 devirde biraz titredi sonra şiddetlendi sonrasındada düzeldi....endişe edecek bir durum yoktur ancak kotu yakıttanmı yoksa havanın nemınden mı oldu bilemedim..
35000 de mayıs 2,5 yıllık... bende yakıttan endıselıyım..bakalım..Araç kaç km'de hocam en geç 3 yılda bir yakıt filtresinin değişmesi gerekir (normali 2 yılda bir)., farklı farklı yerlerden ve markalardan yakıt almamaya çalışın mümkünse aynı yerden ve aldığınız firmanın bayiliklerinden değilde direkt olarak BP Türkiye A.Ş. Shell Türkiye A.Ş. gibi ana yerleden almaya çalışın., bir de mümkünse çeyrek deponun altına inmemeye çalışın., biliyorum Türkiye şartlarında zor ama depo dipte iken kullanıldığında pislik kaçıyor
Henüz gelen bir trim sesi yok hocam siz de var mı?Özellikle makyajlı golf sahiplerine soruyorum:Golf'ünüzde trim sesleri ne alemde,varsa nerelerden geliyor?
Ben de Golf yok henüzHenüz gelen bir trim sesi yok hocam siz de var mı?
Sürücü kapısından fitil sesi geliyor düşük hızda, silikon sprey biraz işe yaradı ama yine başlıyor gibi.Özellikle makyajlı golf sahiplerine soruyorum:Golf'ünüzde trim sesleri ne alemde,varsa nerelerden geliyor?