ANA KONU

https://www.youtube.com/embed/jgInv5fvetI?feature=oembed Zor bir şey değil aslında ama şu var daha sert yaylar olduğu için iç taraftaki yerlerden tutup kapatma imkanı ortadan kalkıyor haliyle bagaj kapağına sık temas edeceksiniz o zaman da kısa sürede boyada harelenme gibi durumlar oluşur. Bagaj kapağını sürekli elleme meselesi olmasa benim de aklımdaydı ama yağmuru çamuru da var o yönüyle kötü olacaktır. Bagaj için en uç kısıma krom trim olacaktı, onu kullanırsanız belki kullanışlı olabilir.  Golf 8’de olacak bir özelliktir ama şu an için bizde sorun yaratır, b-suv t-roc tanıtımına bakarsanız onda olan bir özellik. 

[/URL]
Ben de sizin gibi düşünüyorum hocam, kapağı tozda çamurda iki elle kapatmak durumunda kalacağız onu düşünmemiştim

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

Start stop tuşunda harflerden birinin metal kısmı ucundan kalktı.Bu sorunu yaşayan bu tuşu değiştiren varmı?

Eğer garantiniz devam ediyorsa servisten ücretsiz değiştirebilirsiniz hocam. Bittiyse parça fiyatını sorup sizce makul fiyattaysa alıp kendiniz de değiştirebilirsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben de sizin gibi düşünüyorum hocam, kapağı tozda çamurda iki elle kapatmak durumunda kalacağız onu düşünmemiştim

Bu konu aklıma takıldı biraz, daha sonra makyajlı golf almaya gittiğimde bayide gördüğüm full diyebileceğim, kahverengi müthiş döşemeleri aklımda kalan 240ps 2.0 tdi motorlu passat variant aklıma geldi. Araçta  “easy open” donanımı da vardı hatırlıyorum, bagaj kapağını tuşa basarak kapatmıştım, o donanımın malzemelerini sağlarsanız yapılabilir aslında, sadece tuş için küçük bir delik açmak zorunda kalabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selam aleyküm sayın hocalarım , aracimin gelmesine daha 30 gun var ve kafama takilan birsey var :) bu arka stoplar harika tamamdir, ön farlarda öyle ama o ikinci j ledin yanmamasi kafa kurcaliyor. Yokmudur bunun bir çözümü? Şimdiden tesekkur ediyorum. Herkeze hayırlı akşamlar.

Selam aleyküm sayın hocalarım , aracimin gelmesine daha 30 gun var ve kafama takilan birsey var [emoji4] bu arka stoplar harika tamamdir, ön farlarda öyle ama o ikinci j ledin yanmamasi kafa kurcaliyor. Yokmudur bunun bir çözümü? Şimdiden tesekkur ediyorum. Herkeze hayırlı akşamlar.
Dostlar arasına hoş geldiniz.
Aracı alırken bunu eklemek en makul çözüm hocam:) sonradan far değişmeden mümkün değil

Merhabalar, bir haftadır 1.4 tsi dsg comfortline araci kullanıyorum, herkese iyi sūrüşler.

merhabalar .. Golf ses sistemi ile ilgili izlediğim bir videoda bagaj istetme üzerine konulan bir bas hoparlör gördüm ve gayet ilgimi çekti. Böyle bir uygulama yapan , bilen , duyan varmıdır? hem bagaj alanını daraltmıyor hem de müzik keyfimizi çok fazla artırıyor. bilgilendirirseniz sevinirim değerli arkadaşlarım. :)  

merhabalar .. Golf ses sistemi ile ilgili izlediğim bir videoda bagaj istetme üzerine konulan bir bas hoparlör gördüm ve gayet ilgimi çekti. Böyle bir uygulama yapan , bilen , duyan varmıdır? hem bagaj alanını daraltmıyor hem de müzik keyfimizi çok fazla artırıyor. bilgilendirirseniz sevinirim değerli arkadaşlarım. :)  
Sevgili hocam bu dynaudio ses sisteminde olan bir durum ve opsiyonel diye biliyorum. Golf konusunda uzman üstatlarımız daha ayrıntılı bilgi verebilirler 

Değerli Hocam

Aradığınız sorumun yanıtı burada

Geri