kerimaslan27
Üye
- İsim
- kerim
üstatlar aracına orjinal şekilde geri görüş kamerası takan var mı?bunun maliyeti nedir.
1500 civarı hocam.üstatlar aracına orjinal şekilde geri görüş kamerası takan var mı?bunun maliyeti nedir.
eğer aracınızın üzerindeki ekran uyumluysa kamera çalıştırmaya ozaman 1500 tl civarına mal olabilir.O da amblem geri görüş kamerası ya ebayden falan getirmek lazım ya da çıkma temin etmek gerekir.Uyumlu değilse ekran maliyet bi hayli artabilir.üstatlar aracına orjinal şekilde geri görüş kamerası takan var mı?bunun maliyeti nedir.
Manuel araçta yok hocam bildiğim kadari ileMerhaba arkadaşlar bi soru sormak istiyorum özellikle 1.2 tsi manual comfortline 2013 2014 model kullanıcılarına. Araç çalışmaz iken gaz pedalına sonuna kadar bastığınızda 2. Bir kademe var mı hissediyor musunuz. Kickdown diye tabir edilen bir switch varmış sanırım. Ama ben o switchi hiç hissetmiyorum gaz pedalına kuvvet uygulamama rağmen anlayamıyorum manual hız sabitleyici olmayan araçlarda yok mu acaba ?
dün bayide 1.0 manual araçta vardı. o yüzden farkettim bende yenilere mi koymuşlar acaba dedim oradaki satışçı hepsinde vardır abi, sizinkinde de vardır dedi. benimkinde yok ama.Manuel araçta yok hocam bildiğim kadari ile
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Degerli HocamFarların etkisini azaltmak icin satılan gözlüklerden kullanan var mı, tavsiye eder misiniz?
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Merhaba, Aracım 2017 1.0 TSI Comfortline manuel, gaz pedalında switch var. Bir önceki aracım 2014 1.2 TSI MidlinePlus manuel di, onda yoktu diye hatırlıyorum.Merhaba arkadaşlar bi soru sormak istiyorum özellikle 1.2 tsi manual comfortline 2013 2014 model kullanıcılarına. Araç çalışmaz iken gaz pedalına sonuna kadar bastığınızda 2. Bir kademe var mı hissediyor musunuz. Kickdown diye tabir edilen bir switch varmış sanırım. Ama ben o switchi hiç hissetmiyorum gaz pedalına kuvvet uygulamama rağmen anlayamıyorum manual hız sabitleyici olmayan araçlarda yok mu acaba ?
Hocam aracınızda hız sabitleyici var mı ?Merhaba, Aracım 2017 1.0 TSI Comfortline manuel, gaz pedalında switch var. Bir önceki aracım 2014 1.2 TSI MidlinePlus manuel di, onda yoktu diye hatırlıyorum.
ikisinde de hız sabitleyici yok.Hocam aracınızda hız sabitleyici var mı ?
siz emin misiniz 2014 1.2 aracınızda olmadığından acaba?ikisinde de hız sabitleyici yok.
2014 olan aracı 2 yıldan biraz fazla kullandım, hiç dikkatimi çekmedi. 1.0 araçta çok çabuk fark ettim. hatta manuel araçta bu switch in olması garip geldi.siz emin misiniz 2014 1.2 aracınızda olmadığından acaba?