ANA KONU

üstatlar aracına orjinal şekilde geri görüş kamerası takan var mı?bunun maliyeti nedir.

üstatlar aracına orjinal şekilde geri görüş kamerası takan var mı?bunun maliyeti nedir.
eğer aracınızın üzerindeki ekran uyumluysa kamera çalıştırmaya ozaman 1500 tl civarına mal olabilir.O da amblem geri görüş kamerası ya ebayden falan getirmek lazım ya da çıkma temin etmek gerekir.Uyumlu değilse ekran maliyet bi hayli artabilir.

Merhaba arkadaşlar bi soru sormak istiyorum özellikle 1.2 tsi manual comfortline 2013 2014 model kullanıcılarına. Araç çalışmaz iken gaz pedalına sonuna kadar bastığınızda 2. Bir kademe var mı hissediyor musunuz. Kickdown diye tabir edilen bir switch varmış sanırım. Ama ben o switchi hiç hissetmiyorum gaz pedalına kuvvet uygulamama rağmen anlayamıyorum manual hız sabitleyici olmayan araçlarda yok mu acaba ?

Merhaba arkadaşlar bi soru sormak istiyorum özellikle 1.2 tsi manual comfortline 2013 2014 model kullanıcılarına. Araç çalışmaz iken gaz pedalına sonuna kadar bastığınızda 2. Bir kademe var mı hissediyor musunuz. Kickdown diye tabir edilen bir switch varmış sanırım. Ama ben o switchi hiç hissetmiyorum gaz pedalına kuvvet uygulamama rağmen anlayamıyorum manual hız sabitleyici olmayan araçlarda yok mu acaba ?
Manuel araçta yok hocam bildiğim kadari ile

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

Farların etkisini azaltmak icin satılan gözlüklerden kullanan var mı, tavsiye eder misiniz?

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Degerli Hocam

Sarı renkli olanını gündüz kullaniyorum. Hatta avatar pozunda da var.

Gece denemedim. Astigmat varsa mutlaka gözlük kullanmak gerekiyor antirefle gözlüğü etkiyi azaltsa bile ortadan kaldırmıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Ysn
Merhaba, Aracım 2017 1.0 TSI Comfortline manuel, gaz pedalında switch var. Bir önceki aracım 2014 1.2 TSI MidlinePlus manuel di, onda yoktu diye hatırlıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bikaç arkadaş daha araçlarına bakarak yorum yaparsa anlayabiliriz hangilerinde var hangilerinde yok tam olarak. 

Geri