ANA KONU

@Savatage hocam merhaba,

konunun uzmanı değilim ama bir fikir olarak aklıma geldi şimdi..

Cruise Control ile (sınırlaması yoksa tabi) 210 - 220 kademeli olarak ayarlanıp denenebilir belki ?

Ben geçen sene deneme amaçlı 190 civarı cc açmıştım ama riskli olduğu için çok kısa sürede hemen devre dışı bırakmıştım.. 

@Adv_Dbl Hocam kesinlikle alınacak bir ürün.. buluşmada bana tek tek kablo nasıl geçirilir vb. izah etmiştiniz.. bir sitede gördüm 470,- TL civarında.. önümüzdeki ay alma gibi bir planım var.. biraz daha fiyat araştırması yapıyorum.. 

@Savatage 2016 1.6 TDI ile (videosu da mevcut hatta) kadranda 215 (GPS 210) hızı gordum deneme amaçlı yapmıştım. 2017 1.6 TDI 115 ile çok özel bir deneme yapmadan 208 km yi gördüm kadranda hatta geçen çektiğim video da 201 i görmüş ki çok anlık ve kısa süreli basmıştım. O videoyu buraya eklemeye çalışacağım. Uygun yol koşullarında 215 km/h ı kadranda görmek mümkün ancak bu hızın reelde 210 u geçmeyeceğini ve bunu yapabilmek için biraz arkadan rüzgara birazda eğimli bir yola ihtiyacımız olacağı gerçeğini unutmamak gerek. Yoksa normal yol koşullarında fabrikanın belirlemiş olduğu 198 km/h azami hızı geçmenin pek olanağı yok standart araçla.

Video boyut olarak fazla geldi ekran görüntüsü olarak ekliyorum

50220646-9D26-48DB-969A-2A90C002A7FE.png

Golf215.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Adv_Dbl

motor açılmadı olarak kabul ediyorum o zaman benim aracı

ilk 5000 km 70-80 le işe gelip gittikten sonra (belki sağır etmiş bile olabiliriz motoru? 657 emekli memur style) sonra bi kararla 110-120 basarak gidip geldim 5000-10000 arası (arada bi kac gün 130-140 la da gidip geldim tabi.. sonuc olarak temmuz sonu bi istanbul daha olacak . 2-3 kere 150 üzeri randımanlı uzun periyotlu yüksek devir çevirmek farz oldu

@Levent Tiryaki

bu tip 200 lü ultra hızlarda aracın vekaletini kontrolünü  ccye devretmem mümkün değil . 

güç/risk/kumanda bende olmalı 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yeni videomuz yayında.
[mention=3400]Emergency[/mention] [mention=980]Jesi[/mention][mention=2834]Nfk[/mention] [mention=4810]Alperen099[/mention] [mention=4839]arimayacik[/mention] [mention=4423]DuzboruDownpipe[/mention] [mention=338]scknklc[/mention][mention=208]Ender[/mention] [mention=3281]Blackjoke[/mention] [mention=3153]forjust1day[/mention] 
Hocam neyi açtınız anlamadım videodan [emoji23]

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

golf 7 2016 model 1.4 tsi allstarım var koltuklarım hiç rahat değil. ne tavsiye edersiniz 
Hocam uygun yollu koltuk kılıfları onlardan alabilirsiniz. Köktün çözüm isterseniz çıkmacılarda comfortline koltuğu bulabilirsiniz. Kendi koltuklarınızı da verirseniz daha hesaplı olacaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu konuda bende bir dönem çok araştırma yapmıştım. Linkini paylaştığım Arkadaş ile de bolca fikir alışverişi yapmıştım. Bence bu konuda çokça emek ve bilgi birikimine sahip olan  aykut beyin  sitesine göz atmakta fayda görüyorum. Herkese iyi Forumlar Dostlar.

http://www.kamerarehberi.com/2018de-alinabilecek-en-iyi-arac-kameralari/19261 
Düşünen varsa eski aracıma takıp daha sonra cam filmi yaptıracağım zaman çıkartıp neredeyse hiç kullanmadığım viafo a119 var. Bende baya araştırıp almıştım kullanmak nasip olmadı.

Hocam neyi açtınız anlamadım videodan
emoji23.png

8D  Video başlığı troll hocam. Sizin de bildiğiniz üzere 330’la viraja girme kodlaması daha yapamadık. 8D

Araca ben geçen sene far sensörü takmıştım. Fakat bendeki 16.8 ve 17.1.3 kabloların aracı kodlayamamasından dolayı kodlamasını yapamamıştım.

Bu sefer @Alperen099 hocamla buluştuk benim kodlamalar için. 17.1.3 kabloyla bayağı bir şeyi açtık, ama far sensörü yine olmadı. 17.8 kablo alacağım şimdi onun için.

2. Videom yükleniyor. Onda anlattım biraz yaptığımız kodları. :)

Video başlığı troll hocam. Sizin de bildiğiniz üzere 330’la viraja girme kodlaması daha yapamadık.

Araca ben geçen sene far sensörü takmıştım. Fakat bendeki 16.8 ve 17.1.3 kabloların aracı kodlayamamasından dolayı kodlamasını yapamamıştım.
Bu sefer [mention=4810]Alperen099[/mention] hocamla buluştuk benim kodlamalar için. 17.1.3 kabloyla bayağı bir şeyi açtık, ama far sensörü yine olmadı. 17.8 kablo alacağım şimdi onun için.
2. Videom yükleniyor. Onda anlattım biraz yaptığımız kodları.[emoji4]
Beni de trolledin [emoji16] yolculuğun sonu AVM de bitti [emoji28]

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

Haftaya ankara şaşmazda özel bir serviste ön balataları değiştireceğim. Trw, feredo, brembo vs markalardan özellikle önereceğiniz biri var mı? 

İşçilik dahil 200-250 arası fiyat verdi usta ön bir takım için. Servis 480 dedi. 

@forjust1day

bundan isteriz [emoji3]

@Savatage hocam ilk 1500 km 3 deviri geçemdim sonrasında bir Gaziantep Ankara araçta 4 kişi vardı iyice yolkladım aracı . İlk sıra 5.5 yakarken şimdi 7 bin km oldu araç ve yakıt bi hayli düştü. Gaziantep diyarbakır arasında sadece iki çubuk yakıt düştü daha önceleri 3 idi  👍🏻 Temmuzda bakıma gireceğim. TDI motor çok iyi 

7E3FF62E-5569-4A4C-9F59-64E232639926.jpeg

Geri