ANA KONU

Forumdaşlarım abilerim kardeşlerim arkadaşlarım sevgiler saygılar. Bugün aracımın aynalarını kaplattım. Aracım golf 7 allstar. Jantların ve sonradan taktırdığım spoilerin rengiyle aynı olması için piano black yaptırdım. İstanbul Kadıköy’de 150₺ tuttu. 9AC6328F-C2DD-4F37-AD07-9DC6CABB4B78.jpg22E557E6-CDC4-4158-BE2E-1C62E8AFF51C.jpg

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

@saidcarry güzel olmuş hocam güle güle kullanın ama işçilik bana biraz haddinden fazla pahalı geldi. Piano black folyodan başka maliyet yok meblağ çok uçuk, tabi bu bizim esnafımızın doğal yapısı şaşırmamak gerekir.

Piano black yahut karbon desenli ayna kapakları 120-150 tl civarında fiyatlanıyor.
http://s.aliexpress.com/V77zaauq

http://s.aliexpress.com/rEJ3EvQ7

[mention=4442]saidcarry[/mention] güzel olmuş hocam güle güle kullanın ama işçilik bana biraz haddinden fazla pahalı geldi. Piano black folyodan başka maliyet yok meblağ çok uçuk, tabi bu bizim esnafımızın doğal yapısı şaşırmamak gerekir.
 Piano black yahut karbon desenli ayna kapakları 120-150 tl civarında fiyatlanıyor.
http://s.aliexpress.com/V77zaauq

http://s.aliexpress.com/rEJ3EvQ7

Reis valla ben pek anlamam bu işlerden ama attığın fiyatlara kargoyu ekleyince benim ödediğim fiyatı bile geçiyor. İşi benim gibi
Bilmiyorsan herkesin verdiği fiyatı sorgulamak gerekiyor [emoji16]

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

Arakadaslar,

Basimizdan gecen bir kaza  neticesinde  yetkili servisteki aracimi bugun teslim aldim.Aracimdaki hasar kapi sacında idi (mekanik aksam ile ilgili degil) ancak servisten ciktiktan sonra benzin istasyonuna ugradiktan sonra kontagi yarim actigimda aku isigi yandi ve arac zor calisti ve direksiyon uyari isigi once kirmizi sonra sari renkte yandi.sanirim arac serviste iken nasil olduysa aku zayifladi ve direksiyon uyarisi da zayif elektrikten kaynakli diye dusunuyorum.

Bu uyarilar gun boyu surdu.Sizce ne yapmaliyim.Servise donus yapip olanlari anlatsam yardimci olurlar mi (araca ihtiyacim oldugundan tekrar serviste birakma sansim yok) yoksa kendim bir aku mu taktirsam ne dersiniz?

Yeni model up gti sizce nasıl?
fb96855941aa93d8c2ed7ebd23132aca.jpg
e385402e5d0ee7cba05e1488a0239049.jpg
9f1dd7f62383a2535b28ae5de5e6bf83.jpg

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arakadaslar,
Basimizdan gecen bir kaza  neticesinde  yetkili servisteki aracimi bugun teslim aldim.Aracimdaki hasar kapi sacında idi (mekanik aksam ile ilgili degil) ancak servisten ciktiktan sonra benzin istasyonuna ugradiktan sonra kontagi yarim actigimda aku isigi yandi ve arac zor calisti ve direksiyon uyari isigi once kirmizi sonra sari renkte yandi.sanirim arac serviste iken nasil olduysa aku zayifladi ve direksiyon uyarisi da zayif elektrikten kaynakli diye dusunuyorum.
Bu uyarilar gun boyu surdu.Sizce ne yapmaliyim.Servise donus yapip olanlari anlatsam yardimci olurlar mi (araca ihtiyacim oldugundan tekrar serviste birakma sansim yok) yoksa kendim bir aku mu taktirsam ne dersiniz?
Hocam uzun süre yattı ise araç normal biraz kullanınca dolacaktır ama önümüz bayram mutlaka servise gidin ölçüm yapsınlar akünün durumu ortaya çıkar

Hocam uzun süre yattı ise araç normal biraz kullanınca dolacaktır ama önümüz bayram mutlaka servise gidin ölçüm yapsınlar akünün durumu ortaya çıkar

Dediginizi yaptim.Sabah ilk is servise gidip durumu izah ettim.Araba serviste yatti 2 hafta olur oyle seyler diyip olayi metanetle karsiladilar :) .

Aku olcumu yaptirdim ve cok dusuk cikti.Dun araci servisten aldiktan sonra toplam 2 saat trafikte kullanmama ragmen bu sabah yine zor calisti.

Haftaici esim cocuklari okula getirip goturdugunden bu durum icime sinmedi ve serviste akuyu degistirdim.

Serviste iki tip aku var.biri 1300 tl civari digeri ise 750 tl.Piyasadaki her start stop akunun bizim araclara uyumlu olmadigini daha once okumustum.o yuzden sanayiye gitmekte istemedim.bu yuzden fiyatta samimi olani tercih ettim ama yine de bana bi aku icin tuzlu geldi.Sonucta orjinal urun mahcup etmez diye kendimi teselli ettim.bazi yerlerde servisin sonradan taktigi akulerin fren enerjisi geri kazanim ozelligini desteklemedigini okumustum ,hele de bu  aldigim urunun ucuz opsiyon oldugunu dusunursek basimiza boyle bir de gelmez ins.demekten baska care yok .Sonucta iki yil parca garantisi var.

Dediginizi yaptim.Sabah ilk is servise gidip durumu izah ettim.Araba serviste yatti 2 hafta olur oyle seyler diyip olayi metanetle karsiladilar[emoji4].
Aku olcumu yaptirdim ve cok dusuk cikti.Dun araci servisten aldiktan sonra toplam 2 saat trafikte kullanmama ragmen bu sabah yine zor calisti.
Haftaici esim cocuklari okula getirip goturdugunden bu durum icime sinmedi ve serviste akuyu degistirdim.
Serviste iki tip aku var.biri 1300 tl civari digeri ise 750 tl.Piyasadaki her start stop akunun bizim araclara uyumlu olmadigini daha once okumustum.o yuzden sanayiye gitmekte istemedim.bu yuzden fiyatta samimi olani tercih ettim ama yine de bana bi aku icin tuzlu geldi.Sonucta orjinal urun mahcup etmez diye kendimi teselli ettim.bazi yerlerde servisin sonradan taktigi akulerin fren enerjisi geri kazanim ozelligini desteklemedigini okumustum ,hele de bu  aldigim urunun ucuz opsiyon oldugunu dusunursek basimiza boyle bir de gelmez ins.demekten baska care yok .Sonucta iki yil parca garantisi var.
Hocam keşke 1 gün şarja bıraksalarmış size yedek akü verip benim çalışmada sorun yok ama start stop artık geç devreye giriyor bin tl akü için çok fazla acaba start stop iptal edilip normal akü takılabilirmi

Herkese iyi forumlar, 

Motor bölümüne hayvan girmesi ile ilgili tecrübe sahibi olanların bilgilerinden yararlanmak isterim. Geçen kaputu açığımda akü muhafazasında ve üstündeki kaput altı keçede hayvan tüyleri gördüm. Kedi tüyü olduğuna inanmak istiyorum zira fareyse çözüm çok zor gibi kedi içinse plastik kuşkonmaz diye tabir edilen ve çatılara takılan plastik parçaları bazı kablolara vs bağlamayı düşündüm ama onun da plastik oluşu yönüyle erime ihtimalini öngörüyorum, aynı şekilde plastik kelepçeleri uçları girilebilecek yönlere sivri şekilde gelecek halde takmak da mümkün. Çözüm olur mu? Yahut bu işlerle uğraşıp çözüm alan var mı? 

Hocam ayni sorunu ben cok yasadim hatta tamponumda kopek dis izleri var kedi yuva yapmisti nerdeyse aku kenarina bunun cozumunu naftalin koyarak buldum sizde gec olmadan kucuk naftalinleri akunun kenarina koyarak isi ancak cozersiniz o gun bugundur hic kedi girmedi bi daha

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam ayni sorunu ben cok yasadim hatta tamponumda kopek dis izleri var kedi yuva yapmisti nerdeyse aku kenarina bunun cozumunu naftalin koyarak buldum sizde gec olmadan kucuk naftalinleri akunun kenarina koyarak isi ancak cozersiniz o gun bugundur hic kedi girmedi bi daha

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne hikmetse bendede var akü kabı kumaşı kedi tüyündenmi yapma nedir temizleme me rağmen hep kedi tüyü o değilde hayvana zarar gelir vicdan azabı cabası naftalin iyi fikir [emoji189] hocam teşekkürler bende kullanayım

İlginç bir durduk yere yanan seat leon vakıası, sahibi forumda falan olsaydı keşke  süreci takip ederdik. Ancak seat tayfası biraz daha modifiye sevdiği için başka bir şeyler olabileceğini düşünmüyor değilim.

Geri