ANA KONU

@Savatage Hocam siz su sensörü deyince ben de baktım su sensörü nedir ne değildir diye ama, şasiden sorgulanınca neden kx386 çıkıyor, kaç yere de sorduk aynısını söylediler anlam veremedim, daha önce yakıt filtresiyle alakalı konularda su sensörü muhabbetini hiç duymamıştım, sağolun hocam. 
@forzaGilles Ali hocam çok sağolun aydınlattınız konuyu, sensör yoksa sorun da yok :)  Fabrika çıkışı yakıt filtresinin küçük olmasının nedenini ben de sizin gibi maliyet azaltmak olarak düşünüyordum, doğruymuş da.

Bende 2017 model 3000km de (arkasında tdi yada tsi yazmıyor) cd çalar var, aux var ve park manevra freni var diğerlerine gerçekten bakıcam özellikle akü markasına, lastikler hankook prime 2 geldi 20 tane Golf vardı hep Continental ve Michelin idi sadece bunda Hankook vardı kısmet artık.

• Beğen
Tepkiler: Ysn
@forzaGilles hocam yeni araçlarda tdi tsi yazılarının dizele olan antipatiden dolayı kaldırıldığını tahmin ediyorum ben, maliyet düşürme amacı olduğunu sanmıyorum. 

Malum, Almanya'da bazı sokaklara ve caddelere artık dizel aracın girişine izin verilmiyor. 

@Savatage Hocam siz su sensörü deyince ben de baktım su sensörü nedir ne değildir diye ama, şasiden sorgulanınca neden kx386 çıkıyor, kaç yere de sorduk aynısını söylediler anlam veremedim, daha önce yakıt filtresiyle alakalı konularda su sensörü muhabbetini hiç duymamıştım, sağolun hocam. 
@forzaGilles Ali hocam çok sağolun aydınlattınız konuyu, sensör yoksa sorun da yok :)  Fabrika çıkışı yakıt filtresinin küçük olmasının nedenini ben de sizin gibi maliyet azaltmak olarak düşünüyordum, doğruymuş da.
Yok hocam yakıt filtresinin küçük olması maliyet azaltma ile ilgili değildir.! tamamen üretici firmanın tasarımı ve ar-ge 'si ile ilgili bir konu., arkadaşlar filtrenin küçük veya büyük olmasını dikkate almayınız., Ne küçük olması dezavantajdır., ne de büyük olması avantajdır., boyut olarak birinin diğerine (büyüklük-küçüklük) olarak üstünlüğü yoktur.!  Konuyu biraz yanlış anlamışsınız :)

Burdaki konu; eskiden Alman malı Mann filtreler kullanılıyorken şimdi tunus üretimi UFİ filtre kullanılması., UFİ gitsin uzmanlığını Tofaş, fiat gibi araçlara baksın

Bugün ilk muayene için tüvtürke gittim. Gitmeden stoplardaki çakarlı sinyali kapattım. Amerikan parkları kapatmak için dün gece ve bu sabah denemelerim oldu ama başarısızlıkla sonuçlandı. Bunda pc nin bitik bataryası da etkili oldu. 

Amerikan parkları kapatamadan "kaderde varsa düz..lmek neye yarar üzülmek" diyerek girdim sıraya aldım numaramı ve geçtim kanala. Kontrolü yapacak elemanla da ayak üstü sıcak bir sohbetimizde oldu ki amerikan parkın geçmesi için umutlar tazelendi. Neyse geçtik çıkış yerine, eleman dörtlüleri yaktığında biraz durakladı ve hatta içeriden birilerini çağırıp gösterdi. (Müdürmüş) Geldi evrakları doldururken bana kaldığımı söyledi. O ara müdür de geldi ve ben elemana neden kaldığımı sorduğumda müdür "sinyaller ile gündüz farının çakarlı yandığını ve bunu orijinal olmadığını, benim program ile yaptığımı veya yaptırdığımı" söyleyerek kaldığımı bir güzel izah etti bana.Ben amerikan park beklerken çakar geldi karşıma. Beklemediğim yerden yedim yumruğu. Dedim "Çakarlı yanması dikkat çekiyor değil mi? Dedi "evet". Dedim "Daha iyi değil mi işte. Dikkat çekerek sinyalim görülmüş oluyor, bunun neresi kötü, amaca uygun bir olay " diye bir yerlerden boşluk bulup kafaları karıştırmak istedim. Elime ağır kusurlu raporu verdiler ve kontrol yapan eleman, müdür ve kontrol elemanlarının şefi olduğunu tahmin ettiğim kişi ile birlikte kafa kafaya verip bir tartışma yaptılar. Bende bekliyorum kenarda. Kontrolör tekrar pc başına gitti ve beni çağırdı. Yeni rapor çıkararak "Ağır kusur : hatalı sinyal pozisyonu" olan yer "Hafif kusur : Sinyallerdeki uygunsuz renk " olarak değişmiş olarak verildi .Böylece muayeneden başarı ile geçtim :D :D Yanan gündüz farının sinyale göre daha açık olması yeni sorun oldu yani :D   Amerikan parkı ipleyen yok bilginize :D  

Neyse, mutluyum, huzurluyum... Bu da böyle bir anımdı :D  

Not: Yer mersin merkez tüvtürk.

Yok hocam yakıt filtresinin küçük olması maliyet azaltma ile ilgili değildir.! tamamen üretici firmanın tasarımı ve ar-ge 'si ile ilgili bir konu., arkadaşlar filtrenin küçük veya büyük olmasını dikkate almayınız., Ne küçük olması dezavantajdır., ne de büyük olması avantajdır., boyut olarak birinin diğerine (büyüklük-küçüklük) olarak üstünlüğü yoktur.!  Konuyu biraz yanlış anlamışsınız [emoji4]
Burdaki konu; eskiden Alman malı Mann filtreler kullanılıyorken şimdi tunus üretimi UFİ filtre kullanılması., UFİ gitsin uzmanlığını Tofaş, fiat gibi araçlara baksın
Anladım Alı hocam, aydınlattığınız için sağolun, ben en azından UFİ marka taktırmadım [emoji5]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar cümleten, foruma cep telefonundan giriyorum ve malesef yarım saat gibi sürelerde forumdan çıkmış oluyorum, tekrar giriş yapmam gerekiyor. Herkeste aynı mı sistem?

Golftutkusu uygulamasından girmeye çalışorum hata beriyor lisans gibi birşeyler yazıyor

Merhabalar cümleten, foruma cep telefonundan giriyorum ve malesef yarım saat gibi sürelerde forumdan çıkmış oluyorum, tekrar giriş yapmam gerekiyor. Herkeste aynı mı sistem?
Mobil tarayıcınızda çerez tutma sorunu olabilir hocam. Forumumuza giriş çıkışlarda sorun bulunmamaktadır.

Golftutkusu uygulamasından girmeye çalışorum hata beriyor lisans gibi birşeyler yazıyor
Mobil uygulamalarımız artık kullanılmamaktadır hocam.

Merak ediyorum gerçekten sıfır araç siparişi verebilecek olan çıkacak mı? Kenarda 60.000 TL'si olan garibim, gözüne kestirdiği Midline Plus bir Golf almaya niyetlense, kriz olmayan bir ülkede! bir miktar da (100.000 TL cik) kredi çekse durum aşağıdaki gibi oluyor. Şaka gibi.

Not: Veriler İş Bankası'na aittir.     Odeabank'a kredi hesaplatmayın. Keza kahkahalara boğulabilirsiniz >:

mm.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri