ANA KONU

Merak ediyorum gerçekten sıfır araç siparişi verebilecek olan çıkacak mı? Kenarda 60.000 TL'si olan garibim, gözüne kestirdiği Midline Plus bir Golf almaya niyetlense, kriz olmayan bir ülkede! bir miktar da (100.000 TL cik) kredi çekse durum aşağıdaki gibi oluyor. Şaka gibi.

Not: Veriler İş Bankası'na aittir.     Odeabank'a kredi hesaplatmayın. Keza kahkahalara boğulabilirsiniz >:

Ekli dosyayı görüntüle 17061
An itibariyle manuel midline plus 142.500

11 bin tlcik fazladan verip sürekli sorun çıkartan dsg araç almak üstelik 1.0 boş paket benzinli araç valla 170 bine 2016 yeni kasa cla var doğuş böyle giderse zor araç satar millete artık serviste yüklenir.

Screenshot_2018-09-22-11-35-36.jpg

bu golfü yakında insanlar ancak test sürüşlerinde sürer

herkese merhaba foruma yeni üye oldum ve yardıma ihtiyacım var. 2012 yılında az kmli caddy alıp 3 sene kullandım ticari araç olduğu için enteresandır her çevirmede beni çeviriyorlardı bu gibi birkaç sebepten satıp lpgli honda jazz aldım ama çok pişman oldum zor ve zararına elden çıkardım caddy'mi çok aradım ve vw de tekrar karar kıldım. şuan araç bakıyorum ve maalesef bütçe drumları pek parlak değil. 40-45 bin arası en cazip hangi yıl,kasa ve donanıma yoğunlaşmalıyım önerileriniz olursa çok memnun olurum iyi günler.

Golf 5, bulabilirseniz ve biraz bütçe artırırsanız 1.4 atmosferik dsg Polo 6r ve tüp. 

7 ekim de vw bir zam daha yedirdikten sonra 13 ekim Ötv indirimi olacak diye duyumlar dedikodular dolanmaya başladı...

oran %60 lık dilim %40 a

%50 lik  ler %30 a çekilecek  şeklinde

insanlığa %2,5 faizli  kredi çektirmenin daha iyi bi yolu olamazdı ?

kaynak : mahalle- balkon -komşu-esnaf-şehir kıraathaneleri dedikoduları

7 ekim de vw bir zam daha yedirdikten sonra 13 ekim Ötv indirimi olacak diye duyumlar dedikodular dolanmaya başladı...

oran %60 lık dilim %40 a

%50 lik  ler %30 a çekilecek  şeklinde

insanlığa %2,5 faizli  kredi çektirmenin daha iyi bi yolu olamazdı ?

kaynak : mahalle- balkon -komşu-esnaf-şehir kıraathaneleri dedikoduları
Acayip eğleniyorum bu indirim dedikodularına.

Gercekten guluyorum. Sanki bunu soyleyenler indirim olduğunda araba almak için bekleyenler.. Bana kalirsa Züğürt tesellisi

Geçen yıl da böyle söylediler. Olmadı.

Ama söyleyen kişinin sıfır km Golf aldırmamaya yemin etmiş Hondacı kamikaze ekibinden olduğunu düşürün hâlâ..

Olmaz..

En önemli gelir kapısını neden kapatır  ve altın yumurtlayan tavuğu neden keser biri bana anlatmalı..

Acayip eğleniyorum bu indirim dedikodularına.

Gercekten guluyorum. Sanki bunu soyleyenler indirim olduğunda araba almak için bekleyenler.. Bana kalirsa Züğürt tesellisi

Geçen yıl da böyle söylediler. Olmadı.

Ama söyleyen kişinin sıfır km Golf aldırmamaya yemin etmiş Hondacı kamikaze ekibinden olduğunu düşürün hâlâ..

Olmaz..

En önemli gelir kapısını neden kapatır  ve altın yumurtlayan tavuğu neden keser biri bana anlatmalı..
İlk kez söylentiler gerçek oldu.

Indiirm geldi.

Ben Doğuş zam yaparak indirimi tolere edecek diyorum..

Bunun bir jest olarak kabul edilmesi gerektiğini düşünüyoru.Haydi bayiilere.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O liste fiyatlarının yanında bu ötv indirimi devede kulak. Hiç bir işe de yaramayacak.

Bunun bir jest olarak kabul edilmesi gerektiğini düşünüyoru.Haydi bayiilere.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ötv indirimi yanında , araba alana 10 ekmek bedava ya kanacak en az %79 nüfus var. koşmazlar demeyin , kesin şu an bayiler ana baba günüdür. 

kış için ;

kışlık jant + üzerinde lastikleri ile hazır konumda bekleyenler?

şimdi kışlık jant ve üzerinde hazır kış lastiği takılı olan bu durumda 65-70 lirayı verecekmiyiz lastikcilere??

benim herseyim hazır ...sök/çıkart/tak aynı tarife diyor 3-4 lastikciye sordum

araba olmuş 200 bin ! 70 lira için ağlanmaz tabi ama?

bi pazar krikoyu alacaksın 4 lastik sök tak işi bitireceksin ama?

Geri