ANA KONU

@Alpyaman  akıl tutulmasi var sanirim bu arac sahibinde su yazdigi ilani kendisi okusa aracini kullanmaktan sogur.

FİYAT DÜŞTÜ EXTRA FULL EMSALSİZ SİGARASIZ KAPALI GARAJ ARACIİlan No: 691609980
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-fiyat-dustu-extra-full-emsalsiz-sigarasiz-kapali-garaj-araci-691609980/detay

zaman ayırıp ilanın açıklama kısmını okumanızı tavsiye ederim. Ne itici bir tarz ve özgüven. İnsanın alacağı varsada almaz 
Aracı satan arkadaşın beyin yaşını sorguladım.... Cidden böyle 20 yaşın üstünde birisi değil mi??

Satıcıyı tanıyan varsa kusura bakmasın ama şahsen ben bu arabayı almak için ilanı görmüş olsaydım adamda direkt afedersiniz 3 kağıtçı, dolandırıcı potansiyeli gördüğümden işkillenir almaktan vazgeçerdim. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Böyle bir adamın arabasına talip olmayı geçtim! Mesela Kız istemeye gittiniz!

Konuşmasının 90 + larında kızına ait donanım /eğitim / kültür özellikleri hikayelerine dayanamayıp , yarım kalan kahveyi kızına sehpadaki 1 bardak suyu adama boşaltıp, yavvv kardesimm almıyorum kızını ver kaporamı (söz yüzüğü+ gelirken getirilen madlen cikolata +çiçek) hepsini geri alıp kapıdan çıkarken olmayan alıcısına şimdiden hayırlı olsun deyip kaçmak en iyisi olurdu

FİYAT DÜŞTÜ EXTRA FULL EMSALSİZ SİGARASIZ KAPALI GARAJ ARACIİlan No: 691609980
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-fiyat-dustu-extra-full-emsalsiz-sigarasiz-kapali-garaj-araci-691609980/detay
zaman ayırıp ilanın açıklama kısmını okumanızı tavsiye ederim. Ne itici bir tarz ve özgüven. İnsanın alacağı varsada almaz 
Bu araç 6 aydir ilanda bu kadar sure bir arac veya herhangi bir sey satilmiyorsa ya fiyatlandirmada sikinti var ya da arac basina gidildiginde mal sahibinin davranis sorunu olabilir

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Alpyaman Araç fiyatı bence gayet makul, 1400 km boyunca aldığı yakıtı, cam suyunu, lastiklere bastığı havayı, kullandığı zamanlardaki şoförlük ücretini talep etmemiş en azından. 😃

Bu kafa tamamen “benim aracimi nasil olsa almaya mecbursunuz, dünyada eşi benzeri yok, alacak kişiyi hayatımda görmedim ama sana güzellik olsun diye bak fiyatı da indirdim bi daha bulamazsin haa... Ama bi yandan da yazdigim fiyata satamiyorum, paraya ihtiyacim var, aylardir elimde kaldi nolur artik birisi alsin” caresizliginin dibine batmis bir satici kafasi. Kendisi gibi “degisik” bir alici bulamadigi takdirde ilana koymaya devam edecek, her ne kadar asla koymam dese de... :)  

Konuyu kirletmemek için ana konudan devam ediyorum.

Fiyat revize edilmeli.3 ay õnce 1,2tsi 2016 sk ve ışık paketli manuel beyaz golfume 85 ver gec denildi.Hatasızzz.

Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

30000km de

Ben ultra tok saticiyim 110 dan ilanda.

Konuyu kirletmemek için ana konudan devam ediyorum.

Fiyat revize edilmeli.3 ay õnce 1,2tsi 2016 sk ve ışık paketli manuel beyaz golfume 85 ver gec denildi.Hatasızzz.

30000km de
Şu an 98 e verin geçin !!!!

@slck full+full haklısın hocam

Piyasa son 15 günde 4-5 bin daha şişmiş (sarı site misyonerlerine şişirmek free olunca şişiyor tabi)

103-104-105 106 ya kadar yolu var gideri var.....

@Savatage Bilirsiniz genelde mahalle arası galericilerde bol bol fiat egea, renault renault fluence bulunur., hepsi beyaz renk 8-10 aracı aynı anda utanmandan sokağa çekerler mahalle sakinlerinin park yerini de gasp ederler., neyse geçen gün bunlardan birinde;

2016 kasım üretim., aralık sonu trafiğe çıkışlı Mk7 1.6 TDI DSG Comfortline

renk: metalik siyah (koltuklar bej) 53.000km

Opsiyon olarak: ön-arka park sensörü ve connectivity package (bluetooth bağlantısı/usb girişi)

Fiyat olarak 120.500 yazmış., kusursuz boyazsız hatasız vs.. tabiii galericide boyalı araç daha bu gözler görmedi., arkadaş tutturdu bakalım bu araca diyee., manyak mısın başka araba mı yok, siyah renk arabayı napcen, galeriden araba mı alınır vs.. laf anlatamadım.,

Sizce bu aracın ederi nedir.? arkadaşa laf anlatamıyoruz dik kafalının teki (yaşayıp pişman olan tiplerden kendileri..)

Benim arabaya savatage hoca 98 biçti.

Bu arabaya 10bin dizel farkı koyalım 5binde dsg farkı olsun etti 113.

Çok temiz diye 2binde temizlik farkı eder 115.

Siyah renk sıkıntı bi tungstenle aynı fiyat olamaz 1000 kafadan kaybeder etti 114k.

Benim arabaya savatage hoca 98 biçti.

Bu arabaya 10bin dizel farkı koyalım 5binde dsg farkı olsun etti 113.

Çok temiz diye 2binde temizlik farkı eder 115.

Siyah renk sıkıntı bi tungstenle aynı fiyat olamaz 1000 kafadan kaybeder etti 114k.

@slck

@forzaGilles

@slck. ! 

Dizel farkı bakanlar kurulu kararı fark 

+10 bin ! (Buradan mutabıkız)

Hani siz biz (slck/forzagilles/savatage)

Evet bizler manuelciyiz bedavaya verseler dsg almayız ama ? 2. Elde yılların değişmeyen kuralı şudur

Manuelin yanında dsg +10 bin eder...

Şimdi @slck aracınız için 

98 demiştim ama gider helal  piyasa 102-103 e kadar çıkmış ...

Mesela 103 evet ! Ama asla 109 değil 110 değil 113 değil ....sarı siteye bakarsak  1.2 tsi comf. Manueller için 108-115 arası yazanlar dalgacı zihniyet....

Gelelim @forzagillesin bahsettiği galerideki araca

103 e manuel comf /1.2 tsi araç gideri varsa

+10 bin dsg den şişer

113 bin

+10 bin dizelden şişer

123 bin 

Siyah renkten dolayı 2000 emsal beyazlara tungstenlere pasifiklere göre eksik istenmeli

121 bin 

Km si slck nın aracı 30 bine göre kıyaslandığında 53 bin km için 2000 daha düşmek faydalı olur ! 

119 

Işık paket de yoksa 

1000 de burdan düşersek

Sonnn 118

Satan Galeri ? 

Fiyat çok şişik değil ? Ama 

118 baraj mesafesi korunmalı

@slck

@forzaGilles

@slck. ! 

Dizel farkı bakanlar kurulu kararı fark 

+10 bin ! (Buradan mutabıkız)

Hani siz biz (slck/forzagilles/savatage)

Evet bizler manuelciyiz bedavaya verseler dsg almayız ama ? 2. Elde yılların değişmeyen kuralı şudur

Manuelin yanında dsg +10 bin eder...

Şimdi @slck aracınız için 

98 demiştim ama gider helal  piyasa 102-103 e kadar çıkmış ...

Mesela 103 evet ! Ama asla 109 değil 110 değil 113 değil ....sarı siteye bakarsak  1.2 tsi comf. Manueller için 108-115 arası yazanlar dalgacı zihniyet....

Gelelim @forzagillesin bahsettiği galerideki araca

103 e manuel comf /1.2 tsi araç gideri varsa

+10 bin dsg den şişer

113 bin

+10 bin dizelden şişer

123 bin 

Siyah renkten dolayı 2000 emsal beyazlara tungstenlere pasifiklere göre eksik istenmeli

121 bin 

Km si slck nın aracı 30 bine göre kıyaslandığında 53 bin km için 2000 daha düşmek faydalı olur ! 

119 

Işık paket de yoksa 

1000 de burdan düşersek

Sonnn 118

Satan Galeri ? 

Fiyat çok şişik değil ? Ama 

118 baraj mesafesi korunmalı
Sanırım bundan daha güzel bir açıklama olamazdı.. (fenerli olmasanız 5yıldız veriridim., 4,5tan beş olsun :D :D ..)

Siyah renkten kaybediyor., seveni de var ama ben bi kere aldım taşıma esnasında tampon ve jantta küçük çaplı hasarı vardı., yıl 2008 o zamana göre 1.500 lira çok iyi para, fiyattan düştüler., ona rağmen bi daha tövbe almam siyah araç., yani buradan çıkan sonuç @savatage'in gözünde aracın ederi 114-115

Geri