ANA KONU

Moderatör tarafında düzenlendi:
@forzaGilles

114-115 de tam gasilhane  işi olur...

118-119-120 parametresi güzel fiyat bu siyah tdi dsg comfort 2016 için ederinde fiyat

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Savatage bence comfortline araçta ışık-görüş ve sürüş-konfor paketi mutlak olmalı., otomatik kararan elektro krom ayna kullanmadığım zamanlar gereksiz zannederdim taa kii ne kadar başarılı şekilde çalıştığını fark edince fikrim değişti.. arkadan gelen uzunları açan, Xenon özentileri halojen fara çakma xenon efekti veren mavimsi ışık veren ampül takan veya led takan insanlıktan nasibini almamış şahıslar ile tartışmadan rahat rahat kullanıyorsun..

• Beğen
Tepkiler: SCC
@forzaGilles

Ne mi derim??

Daha gözleri açılmamış , doktordan poposuna şaplak yememiş yeni doğan bebek emsali 3800 km de sıfır muadili 2019 araç!!

Alıcısına şimdiden hayırlı olsun!

@Savatage Bilirsiniz genelde mahalle arası galericilerde bol bol fiat egea, renault renault fluence bulunur., hepsi beyaz renk 8-10 aracı aynı anda utanmandan sokağa çekerler mahalle sakinlerinin park yerini de gasp ederler., neyse geçen gün bunlardan birinde;

2016 kasım üretim., aralık sonu trafiğe çıkışlı Mk7 1.6 TDI DSG Comfortline

renk: metalik siyah (koltuklar bej) 53.000km

Opsiyon olarak: ön-arka park sensörü ve connectivity package (bluetooth bağlantısı/usb girişi)

Fiyat olarak 120.500 yazmış., kusursuz boyazsız hatasız vs.. tabiii galericide boyalı araç daha bu gözler görmedi., arkadaş tutturdu bakalım bu araca diyee., manyak mısın başka araba mı yok, siyah renk arabayı napcen, galeriden araba mı alınır vs.. laf anlatamadım.,

Sizce bu aracın ederi nedir.? arkadaşa laf anlatamıyoruz dik kafalının teki (yaşayıp pişman olan tiplerden kendileri..)
2018 yılında 1.4 tsi highline bayilerden fiyat alıyordum bir araç vardı, highline ın en dolusu masajlı koltuklar adaptif far şerit takip radar, koltuk ısıtma soğutma ve vs vs vs. diye devam ediyor. rengi metalik siyah diye almadım. bu derece siyah araba alınmaz yani. hımm bu arada aldığım beyaz ile arasındaki fiyat farkı sadece 4000 tl idi.

Sarı site saçmalıkları

Kaza / boya / değişen yok !! Ağır hasar kaydı var ? 

Araçta ilgisizlige  bağlı Manevi hasar mı oluştu ?

Gönül yarası /hasarı ???

Ekli dosyayı görüntüle 25264
Üstat ilan numarasını verirsen soracağım merak ettim nasıl beceriyorlarmış boyasız kazasız değişensiz hasar kayıt oluşturmayı 

Geçtiğimiz iki hafta boyunca dakikada 20.000 sigara yapabilen makineyi tasarlayan 56 yaşındaki Alman bir mühendise makinede çalışan teknisyenlere verdiği eğitim için tercümanlık yaptım. 

Konu arabalardan açılınca kendisinin 2014 model Polo'su olduğunu öğrendik.

Almanya gibi bir yerde neden Polo, sorusunu sorunca şu cevabı aldık:

Küçük arabaları ezelden beri severim. Bu arabalar atik oluyor. Trafik içerisinde bastığınızda çabuk ivmelenip hareket etmenizi kolaylaştırıyor. GTI'da sevdiğim şey 1.4 motordan 150 beygir güç alabilmeniz. Yıllık vergisi de düşük, 95 Euro. Yıl boyunca sürekli yurtdışı seyahat ettiğim için yılda yaklaşık 1000 km yapıyorum, yatan arabaya neden fazla vergi vereyim. Yakıtı da az. En önemlisi de teknik (mekanik) altyapısını seviyorum; istediğim an araç hareket halinde olsa dahi herhangi bir yığılma olmadan 2 silindiri kapatabiliyorum. Bu müthiş bir şey benim için. 

Bu açıklamayı bu kadar detaylı yapmasının sebebi biraz da neden BMW, Mercedes, Audi değil, sorusu üzerine cevap vermesiydi. Almanya olsa da yine de onlar daha pahalı, diye cevapladı. Verginin sadece %18 olmasına rağmen bu cevabı verince Türkiye'deki vergilendirmeden bahsettik tabii hemen. Kulaklarına inanamadı. 

Sonuç olarak, inanılmaz bir makineyi tasarlayan ve bir o kadar da para kazandığını düşündüğümüz bir mühendisin şekilcilik değil akılcılık yolunda ilerleyip Polo'yu seçmesi hayranlık uyandırdı...

Altını vurmak ! Kaza kavramına girmiyor tabi  ....sarı sitede!!

Kaza boya değisen yok yazınca ne olduda ağır hasar kaydı oluştu merak konusu

Son ihtimal Cin çarpması ? 
sel olayı olmuş su almış olabilir. ama tabi satıcının bunu açıkça yazması gerekiyor. net bilgileri vermeyip kıvrımlı yol seçilmiş. edebiyat dersi gibi olmuş bir bakma. şair burada ne demek istemiş gibi sorulara eğilim sağlıyor.

Geri