Teşekkürler bilgilendirme için, benim de son bakımda bir filtre maceram oldu, yakında 85.000 km de son çıkan yakıt filtresinin fotoğrafını ekleyeceğim@Savatage @calik Mann 1.6 TDI araçlar için yeni mazot filtresi üretmiş., Eski parça kodu PU8021 idi, yeni ürünün parça kodu PU8028
Eski filtre PU8021 yükseklik 102mm
Yeni filtre PU8028 yükseklik 147mm
Yani Mann yeni filtre ile beraber kısa tip filtreden, uzun tip filtreye geçiş yapmış.
Şuan çok yeni olduğundan nette bir resim bulamadım., daha montaj talimatını paylaşmamışlar., mann sitesindeki resim şuan için hatalı, ilerde düzeltme yaparlar..
Peki ürün stoklara gelmiş mi bişey dedi mi.?@forzaGilles
Evet n11 deki uzman parça nın (yetkilisi) telefonda bahsetmisti ..artık orta boy mann yakıt filtresi var diye....(arada bir görüşürüz telefonla )
Ama sonuçta yine ufi ve mahle nin yanında yine kısa tabi
Lastikler aynı marka, model, yıpranma ve hava basıncında mı?Bir şey sormak istiyorum ustalara
Eskilerin bildiği üzere ben jatta comf.1.6 TDI DSG den Golf 1.4TSI DSG Highline a geçtim.
Jetta da patinaj çektirmeye çalışssamda çekmiyordu, buz üzerinde kalkış yapsamda patinaja tutulmadan hareket ediyordu!
Golfte ise hafif gazda annda patinaja tutuluyor. Düz buz üzerinde kalkışta acaip zorlanıyorum.
ESC kapatıyorum daha çok patinaj yapıyor.
Çekiş kontrol sistemi golfte sorunlu mu yoksa yokmu anlayamadım!![]()