ANA KONU

O jant kapaklarıyla gezmenin ne olduğunu çok iyi bilirim.Vatandaş yine kapakları klipslemiş yoldan toplamasın diye.Birkaç kez arkamdan bağırdılar"Dursana kapağın çıktı"diye
a6bf847e20e779514a0dfa831b4def08.jpg

Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jantlar normal, olabilir.

Daha ziyade, epeyce özensiz kullanılmış koltuklarında yırtık/yanık bile olan aracı (taban döşemesindeki plastiği özellikle sökmeden kullanıp), sağ ön paspası çıkarıp taban döşemesindeki plastiği göstererek yaratmaya çalıştığı "temiz 0 gibi algısı" ilginç geldi bana.

Sökülmemiş bir jelatin kaplama ile yeni gözüktü araç, evet.

Arkadaşlar son zamanlarda herhangi bir bayiden tdi/tsi dsg ve comfort/highline için fiyat teklifi alan oldu mu? 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne oldu ustalar!
Sayfanın ilk mesajında bir soru sordum kimse ilgilenmedi!
Bilen yok sanırım bu durumda yada herkesin arabası aynı durumda :(

Bir şey sormak istiyorum ustalara
Eskilerin bildiği üzere ben jatta comf.1.6 TDI DSG den Golf 1.4TSI DSG Highline a geçtim.

Jetta da patinaj çektirmeye çalışssamda çekmiyordu, buz üzerinde kalkış yapsamda patinaja tutulmadan hareket ediyordu!

Golfte ise hafif  gazda annda patinaja tutuluyor. Düz buz üzerinde kalkışta acaip zorlanıyorum.

ESC kapatıyorum daha çok patinaj yapıyor.
Çekiş kontrol sistemi golfte sorunlu mu yoksa yokmu anlayamadım!

225 45 17 91Y Goodyear F1 Assym.3
Araç 19.000km de lastikler 5.500Km de
4 lastik 34psi  Kışın bir hafta 10 günde yazın ayda bir mutlaka kontrol ederim.

1.5 Tsi 150hp Highline Dsg İndiyum Grisi Cam tavan ve koltuk ısıtmalı kış paketi dahil, 191.500 ₺ nasıl fiyat sizce arkadaşlar?

@oguzhancosar8 bu ara doğuş bayileri hep aynı fiyatı veriyor sanırım, beyaz 185 metalik 189, lakin sizden 2 bin fazla istemişler.

@Terms hocam ben 1-2 defa yasadim ancak islak zemindi , lastiklerle alakali oldugunu dusunuyorum internette bu lastiklerle ilgili sizim sikayitinize benzer yorumlar mevcut, ozellikle kanallar inceldikce daha da kavrama sikintisi yasadigi yonunde

Bir şey sormak istiyorum ustalara
Eskilerin bildiği üzere ben jatta comf.1.6 TDI DSG den Golf 1.4TSI DSG Highline a geçtim.

Jetta da patinaj çektirmeye çalışssamda çekmiyordu, buz üzerinde kalkış yapsamda patinaja tutulmadan hareket ediyordu!

Golfte ise hafif  gazda annda patinaja tutuluyor. Düz buz üzerinde kalkışta acaip zorlanıyorum.

ESC kapatıyorum daha çok patinaj yapıyor.
Çekiş kontrol sistemi golfte sorunlu mu yoksa yokmu anlayamadım!

225 45 17 91Y Goodyear F1 Assym.3
Araç 19.000km de lastikler 5.500Km de
4 lastik 34psi  Kışın bir hafta 10 günde yazın ayda bir mutlaka kontrol ederim.
1.4 Tsi'ın patinaj çekmesi normal bir durum. 1.6Tdi da pek rastlayamazsınız çünkü ağırbaşlı bir motor ama 1.4 TSI dolu dolu olduğu için tdi'ye göre ve daha hafif de olunca patinaj çekiyor özellikle ani yüklenmelerde

@Serkanasn Kış paketi olduğu için mi acaba, satış danışmanı arkadaş öyle dedi diye hatırlıyorum, daha ucuza bulunabilir diye düşündüm ben de, sizin gördüğünüz fiyatlar daha iyi, araştırmaya devam etmek lazım.

Geri