ANA KONU

Daha ne kadar araç gelebilir ki ?

Fabrika harıl harıl mk8 üretiyor! 

Olsa olsa diğer avrupa ülkelerindeki  bayilerin   mk7 stokları fazla ise her ülkenin / şehrin her istasyonun da duran bir trenle  toplaya toplaya sirkeci garına kadar getirirler.. .

Opel hikayesi?

Bu adamların bir hikayesi vardır sadece onlara özgü olan

ASTRA F (1991-1998)

ASTRA G (1998-2004)

ASTRA H (2004-2009)

ASTRA J (2009-2015)

ASTRA K (2015 /-------)

Astranın ilk 2 kasasında şu değisik durum vardır 

İlk ASTRA F kasa , yerini Efsane Kasa ASTRA G ye bıraktıktan sonra bile üretimine aynen devam edilmiş yeni Astra G ye "YENİ ASTRA eski f kasaya ise Astra classic denilip aynı anda ikisininde satışına devam edilmistir. 

Üretim yerleri; 

Eski kasası : Polonya fabrikası

Yeni kasası : Almanya fabrikası

Astra G den sonra Astra H nin çıkışından sonrada aynı senaryo bu sefer Astra G için yaşanmış 

Ve her iki kasa aynı anda yıllarca aynı showrromda satılmıstır. (Yine eskisinin adı Astra Classic yenisinin adı "yeni astra olacak şekilde)

Astra j çıktıktan sonra bu oyun bitti ve sonlandırdılar.

Sonuç : 5 yıl daha  Golf mk7 classic ? Neden olmasın?😁😁 

• Beğen
Tepkiler: SCC
Bugün tt olan silecek konusundan dolayı işten gelince silecekleri denedim ve biraz gacırtı var gibi geldi.Camda çok kirliydi belkide ondan gacırdamıştır.Cam suyuda bayağıdır koymamıştım.Şelden hem benzin hemde cam suyu(27tl)ile takviyemzi yaptık.
1bd180db75348d9c63274934072ad1a5.jpg

Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@slck Memnun kalırsanız görüşünüzü belirtir misiniz hocam ?

Arkadaslar kardeşim aracı yıkarken koltuk altındaki soketi (Üzerindeki çamuru temizlemek için) söküp takmış airbag arıza ışığı yanmaya başladı söndürmek için cihazamı baglamak gerekiyor

@reko Aynen cihaza bağlamak gerek ben de yolcu airbag iptalin olduğu yan kapağı çıkarınca uyarı almıştım servis söndürdü.

@ZUKERMAN kendi kendine gitmiyor o uyarı öyleyse neyse bir uğrar sorarız

Makyajlı passatta en boş donanımda LED far geldi...

Bakıyorsun nerede ledler ? Mercek bile yok..ama sonuçta LED (yine boş yoğurt çanağı gibi)

Mk7,5 golfün highline ledleride pek gözükmüyordu mercek içinden! 

Farklı bir çekim ile ledler kendini gösterdi

Yanyana 6 LED var mercek arkasında golfte. . 

IMG-20191224-WA0004.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri