Çift taraflı bant sanayide yada yapı marketlerde satılanlar artı dyson'la çok sağlam şekilde yapışır.Yalnız plakayı tekrar çıkarmak gerekirse bir şekilde plaka çıkarılır ama dyson tamponda kalır.Merhaba arkadaşlar,
Plaka çerçevesi ve vida ile işlem olmadan yeni plakanızı nasıl monte ediyorsunuz?
Silikon veya bantsa marka/model öneriniz veya tüyolarınız var mı?
Teşekkürler.
Eski akü muhtemelen sebang efb+ dır.Ablamların 2017 golf highline tdı dsg'nin aküsü 1 yıllık falan iken garantiden değişti.Forumdaki durumlara göre 2017 akülerde bazı serilerde sıkıntı var sanki.
Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim araç en baştaki vdf ile 42800 e alınmış.
@SCC 250 adet üretilecek bir otomobil için bence renk sıradan, ayrıca nardonun popülerliği pek kalmadı artık. Daha iddialı bir renk beklerdim şahsen. Fiyatı konusunda yorum yapmayayım.250 adet üretilen yeni Arteon R-Line karşınızda. 2 benzinli, 2 de dizel motor seçeneği mevcut. Başlangıç fiyatı Almanya'da 56.000 Euro ve Şubat'ta teslim edilmeye başlanacak. Motor ve donanım ayrıntılarıyla beraber 20 fotoğraf aşağıdaki linkte. Rengi ve 20" jantlara bayıldım: https://www.volkswagen-newsroom.com/en/press-releases/limited-to-250-units-new-arteon-r-line-edition-is-the-most-exclusive-model-in-the-series-5705
Sizce Türkiye'ye kaç adet gelir ve fiyatı ne olur?