EMİR
Üye
O yalnızca Audi'lerde var diye biliyorum hocam. Deniz anahtarı olarak geçtiğini hatırlıyorum. Plastik bişey. Suya o anahtar ile girebiliyorsunuz.arkadaşlar aracın 3.anahtarı nerde oluyordu bugün bineyimde alıyım onu ordan çalınmaya karşı önlem olsun
Ben Turkcell e hazır kart almaya gittim satış temsilcisinin bile bilmediği paketi kendime sattım@fcsrn erencim 2 servis ustasi 1 satis temsilcisine sordum araci gormedim bilmiyorum cevabini aldim. 8D bizim bildiklerimizin çeyreği bilgiye sahip personelden beklenen performans tabi sasirmadim
O şekilde bir kilitleme özelliği yok! Kapıyı anahtardan açtınız 30 sn içerisinde kapılarınızı fiziki olarak açmaz iseniz geri kilitler. Ya da bagajı açtınız anahtardan alacağınızı alıp kapattınız otomatik kilitler onun dışında unutma da kilitleme özelliği yok. Tabi bu bilgi anahtarlı olanlar için geçerli anahtarsız giriş sistemine sahip olanlardaki durum nedir tam olarak bilmediğimden açıklama yazma cür'etinde bulunmak saflık olur.Arkadaşlar aracı kilitlemeyi unuttuğumuzda belli bi süre sonra otomatik kilitleniyor mu ? Bugün kitlemedim başında 2-3 dk bekledim ama kilitlenmedi. Emin olmak için genede bi sormak istedim.