ANA KONU

Bir sorum olacak;

Aracı kısa süreli durdurduğumuzda vites P'de bırakıp,örneğin bagaj kontrolü için araçtan dışarı çıkınca dönüşte araç stop etmiş oluyor,ve aracı manule çalıştırın uyarısı veriyor.

izlenecek yol nedir?

Start-stop u pasif hale getirip vitesi N'de bırakıp,el frenini çekmek mi?

Not:Anahtarsız çalıştırma olan Passatta aynı durumda araç stop etmiyor,Golf anahtar ile çalıştırıldığı için mi böyle bir durum söz konusu?
Kısa süreli dur kalk esnasında otomatik bir çok araçta sürücü kapısı açıldığında auto hold'un devreye girmesiyle ile start-stop motoru kapatır. Kapı tekrar açılınca araç çalışmaya başlar.

Golf te kapı açılınca start stop devreden çıkar ve motor kapatılır.  Bu nedenle siz kapıyı açıp girdiğinizde "start stop devre dışı. aracı anahtarıyla çalıştırın" uyarısı gelir

Moderatör tarafında düzenlendi:

start stopta tutukluluk yapma gibi bi durum söz konusu oluyor mu ? Bugün bi kaç kere devre dışı değilken stop etmedi aracım. Ayrıcı ekranda start stop işaretinin üstünde / çizgisi vardı anlamadım.

Herkese merhaba, aracımı 2. el olarak 2 gün önce aldım ,  pasifik mavi tdi dsg, ilk sahibimiz arka havalandırma ızgarasının yön düğmesini kırmış ve kaybetmiş kırık parcayi,  yetkili servis kırıkta olsa bize o parçayı bulun size garantiden değişim yapalım dedi, bu parcaya ulaşabilir miyim? Başına benzer şey gelen var mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Start stop belirli durumlarda devreye girmiyor, Misal klima fazla güç çekerken, akü soğukken vs

start stopta tutukluluk yapma gibi bi durum söz konusu oluyor mu ? Bugün bi kaç kere devre dışı değilken stop etmedi aracım. Ayrıcı ekranda start stop işaretinin üstünde / çizgisi vardı anlamadım.
Değerli Emir Hocam 

Bu işaret start stop un devrede olmadığını gösterir ve medya ekranında neden devrede olmadığını da yazar. 

Start stop hakkında bilgi almak için alttaki linke tıklayınız.

Değerli Emir Hocam 

Bu işaret start stop un devrede olmadığını gösterir ve medya ekranında neden devrede olmadığını da yazar. 

Start stop hakkında bilgi almak için alttaki linke tıklayınız.
Malesef medya ekranında bişey yazmadı hocam yada ben dikkat etmedim bidaha olursa daha dikkatli bakacağım teşekkür ederim.

start-stop devreye girdiğinde bazen aracı manuel çalıştırın uyarısı alıyorum.

start-stop devreye girdiğinde bazen aracı manuel çalıştırın uyarısı alıyorum.
Stop durumunda iken kapınızı açma, emniyet kemerinizi çıkartma ya da vites konumunu değiştirme gibi bişey yapmış oluyor muydunuz hocam?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@MSE Yok hocam kırmızıda beklerken stop ediyor tam yeşil yanıyor kalıyorum öyle sanki araba gaz yemiyormuş gibi yapıp motor çalışmıyor ve bahsettiğim uyarı çıkıyor.Ciddi birşey değildir inşallah 2-3 kez yaptı son bir ayda

Malesef medya ekranında bişey yazmadı hocam yada ben dikkat etmedim bidaha olursa daha dikkatli bakacağım teşekkür ederim.
CAR menüsü araç durumu kısmında start&stop butonu çıkar hocam. Ona basın çalışmama nedenlerinin hepsini yazar.

Hazır benzine zam gelmişken acaba hangi şirketten en iyi kampanyayı yada hangi hangi bankanın en karlı anlaşması var fikri bilgisi olan yazabilir mi ? Doğuş otonun bp anlaşması var diyolar ? Opetin word kartla, petrol ofisinin maximumla..... şuanda güncel olanlar bunlar. shellden kampanya sayesinde puan kazanım ayda 100lira kar edenleride okudum kafa gitti.

Tecrübeli olanlar bilgilendirme yapabilir mi ? (Ne günlere kaldık)

@MSE İlk yaptığı durumda kontrol etcem aklıma gelmedi orada yazar haklısınız.

@MSE Yok hocam kırmızıda beklerken stop ediyor tam yeşil yanıyor kalıyorum öyle sanki araba gaz yemiyormuş gibi yapıp motor çalışmıyor ve bahsettiğim uyarı çıkıyor.Ciddi birşey değildir inşallah 2-3 kez yaptı son bir ayda
Aklıma şuan başka bir sebep gelmedi hocam. Ben düşünmeye devam edeyim. Öyle bir durum olursa sizde aracı tekrar çalıştırmadan araç durumu kısmında start stopa bakar mısınız. Belki onunla ilgili de bilgilendirme yapıyordur.

Hazır benzine zam gelmişken acaba hangi şirketten en iyi kampanyayı yada hangi hangi bankanın en karlı anlaşması var fikri bilgisi olan yazabilir mi ? Doğuş otonun bp anlaşması var diyolar ? Opetin word kartla, petrol ofisinin maximumla..... şuanda güncel olanlar bunlar. shellden kampanya sayesinde puan kazanım ayda 100lira kar edenleride okudum kafa gitti.
Tecrübeli olanlar bilgilendirme yapabilir mi ? (Ne günlere kaldık)
Doğuşun bp kampanyası bitti hocam. Şuan Shell'de ZUBİZU kampanyası var 300 tl yakıta 15 tl. Ayrıca bp de Turkcell kampanyası gördüm 300 tl yakıta 20 tl.

Geri