ANA KONU

Geçmiş olsun hocam, elinizde arkadan vurulduğu ve poliste olduğu için tam haklı olduğunuz kesin, servise bırakın aracınızı kaskonuz var ise o halleder ve karşı sigortadan rücu eder. Tampon tırnak vb durumu önemlidir, dışarıdan belli değil ama içeriden sıkıntı olabilir, yetkili servis duruma göre yetiştirecektir, tekrar çok geçmiş olsun.
Hocam aracım şuan kullanılabilir durumda. Kaskom var ancak poliçem Balıkesirde ama fotoğrafı vardı poliçe numarasını falan biliyorum. Rücu olayı nasıl oluyor. Gerçekten burda mı yaptırsam Balıkesirdemi bilemedim insanlar hep şikayetçi 3 gün deyip 10 günde veriyolar falan diyo okudum forumlarda kararsız kaldım.

Çok geçmiş olsun hocam. 20 yıldır yaşadığım ilçe olsa da sıkıntıları olduğu gerçek :) aceleniz varsa gittiğiniz yerde yaptırmanız daha doğru gibi.

@EMİR

Değerli Emir Hocam 

Geçmiş olsun 

İş bence bu servisleri arayıp uygunluk durumuna göre götürmek gerek.

Ayrıca şu tarihte Bitireceğiz demeleri bir taahhüttür. Buna uymaya çalışırlar en azından. 

Allah beterinden korusun 

Hocam aracım şuan kullanılabilir durumda. Kaskom var ancak poliçem Balıkesirde ama fotoğrafı vardı poliçe numarasını falan biliyorum. Rücu olayı nasıl oluyor. Gerçekten burda mı yaptırsam Balıkesirdemi bilemedim insanlar hep şikayetçi 3 gün deyip 10 günde veriyolar falan diyo okudum forumlarda kararsız kaldım.
Rücu ticaret hukukunda ama özellikle sigorta hukukunda kullanılan bir  terimidir. 

Sizin bütün masrafınızı rücu ederler demek . Masraflarınız karşı taraftan çıkacak demektir.

Bildiginiz gibi trafik sigortası karşı tarafın kusur durumuna göre belli limitler dahilinde masraflarını karşılar.  Sizin  masraflarınız karşı tarafın sigorta şirketi tarafından ödenecek anlamına gelir. Kaskonuz olsa da olmasa da. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
@EMİR  

Çok geçmiş olsun , ben bakırköy tamaşta yaptırmıştım işçiliklerini çok beğendim fakat çok yoğun bir servis , Altur daha sakin Tamaş a göre.. 

@enpisagor @silvershadow @Gökhan Teşekküler değerli dostlar Allah sizi korusun kazadan beladan...

Aracımda hasar kaydı çıkacak ona üzülüyorum ama yapıcak bişey yok olan oldu. Tampon aracın değerini düşürmez falan dediler bilmiyorum detayları... 

@yusuf hocam 2017'nin Güngöreninde durumu görüyosunuz yani. Arkadaşlarda bana sallıyo bize haber vermeden Bağdata gidersen böyle olur diye :)

@enpisagor @silvershadow @Gökhan Teşekküler değerli dostlar Allah sizi korusun kazadan beladan...

Aracımda hasar kaydı çıkacak ona üzülüyorum ama yapıcak bişey yok olan oldu. Tampon aracın değerini düşürmez falan dediler bilmiyorum detayları... 

@yusuf hocam 2017'nin Güngöreninde durumu görüyosunuz yani. Arkadaşlarda bana sallıyo bize haber vermeden Bağdata gidersen böyle olur diye :)
Tampon değeri düşürmez hocam. İçiniz rahat olsun.

@EMİR

Hocam tampondan oluşan hasarda değer kaybı olmaz, önceden foto Çekin elinizde bulunsun, oluşacak hasar kaydı zaten cüzi olacaktır. Size birşey olmasın.

Rücu olayını Murat hocam açıklamış, kayda göre haklı olduğunuz için sizin kaskonuz bozulmadan onarım yapılmalı, sadece süreç hızlı olması açısından siz kaskonuzdan yaparsınız kasko karşıdan alır, ücreti diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin.

@EMİR Hocam çok geçmiş olsun 1 ay önce ben de kaza yaptım. Kırmızı da beklerken arkadan çarptılar. Tutanak tuttuk hemen, karşı tarafın evraklarının fotokopilerini alıp servise gittim ve eksper çağırıp arabaya baktırdılar. Sonuç tampon değişti. 1445 TL hasar kaydı oluştu. Çoğu işçilik zaten.. Plastik parça olduğu için değer kaybının olmayacağını ilettiler. Benim tampon da çok fazla birşey yoktu, ortadan çatlamıştı 4-5 senelik bi araç olsaydı servis haricinde de yaptırabilirdim. Aracı pazartesi götürdüm bana hafta sonun da teslim ettiler.

Capture.JPG

Capture1.JPG

@EMİR Hocam çok geçmiş olsun 1 ay önce ben de kaza yaptım. Kırmızı da beklerken arkadan çarptılar. Tutanak tuttuk hemen, karşı tarafın evraklarının fotokopilerini alıp servise gittim ve eksper çağırıp arabaya baktırdılar. Sonuç tampon değişti. 1445 TL hasar kaydı oluştu. Çoğu işçilik zaten.. Plastik parça olduğu için değer kaybının olmayacağını ilettiler. Benim tampon da çok fazla birşey yoktu, ortadan çatlamıştı 4-5 senelik bi araç olsaydı servis haricinde de yaptırabilirdim. Aracı pazartesi götürdüm bana hafta sonun da teslim ettiler.

Ekli dosyayı görüntüle 8686

Ekli dosyayı görüntüle 8687
Hocam çok geçmiş olsun valla bende tamponun değişmesinden yanayım. Sabah bidaha baktım araca tsi yazısnın üst kısmındada hafif içe girinti var bakalım ne olacak. Yanlız bana çarpan araç lineaydı adamın ön taraf komple dağıldı. Volkswagen kalitesini bir kez daha anladım.

Geçmiş olsun.

Arabanın yolcu kabini dışında kalan bölgelerin hasarına ve dağılmasına bakarak kalitesi anlaşılmaz. O bölgeler zaten kontrollü hasar bölgeleri.

Linea dağıldığı için değil ama Linea olduğu için Golf ten kötü bir taşıt sadece. 

Mrb arkadaşlar.

aranıza yeni katıldım 3.stop lambanın çakarlı yanması için bir modül taktım ama arıza lambasını yaktı, bende araya bir direnç taktım arıza lambası söndü ama bir süre sonra direnç ısınıyor ve azda olsa ışığın şiddetini kısıyor. Bununla ilgili bir kodlama varmı acaba?

Mrb arkadaşlar.

aranıza yeni katıldım 3.stop lambanın çakarlı yanması için bir modül taktım ama arıza lambasını yaktı, bende araya bir direnç taktım arıza lambası söndü ama bir süre sonra direnç ısınıyor ve azda olsa ışığın şiddetini kısıyor. Bununla ilgili bir kodlama varmı acaba?
Öyle bir kodlama yok malesef. Direncin ısınmasını engellemeniz lazım. Direncin değeri nedir ? 

Geri