ANA KONU

Öyle bir kodlama yok malesef. Direncin ısınmasını engellemeniz lazım. Direncin değeri nedir ? 
125 ohm sanırım.

birde sinyal sayısını artırma kodlaması yaptım kodlamada 5 gözüküyor ama 3 defa yanıyor car menüsünden fabrika ayarlarında sıfırladım yine olmadı ne yapmalıyım acaba.

Hocam çok geçmiş olsun valla bende tamponun değişmesinden yanayım. Sabah bidaha baktım araca tsi yazısnın üst kısmındada hafif içe girinti var bakalım ne olacak. Yanlız bana çarpan araç lineaydı adamın ön taraf komple dağıldı. Volkswagen kalitesini bir kez daha anladım.
Golf illaki lineadan kaliteli ama şuda bir gerçek. Düşük süratte olan kazalarda araçlar benzer boyutlara sahipse arkadan çarpan daha fazla hasar alıyor.

e4d03b15249f07c809b2d61ca169c566.jpg

arkadaşlar herkese günaydınlar hayırlı işler diliyorum benim aracım 5 aylık ve bugun dikkatmi çekti ilk defa yağmur da kullandım yağmur sensörü var araçta ama silecekler çalışmadı menüden baktım otomatik te ama çalışmadı acaba başka bi ayarmı gerekli birde silecek kolunun üzerinde üstte 4 kademeli çıt çıt şeklinde dügme var o ne işe yarıyour yardımcı olursanız sevinirim (kullanım klavuzunu bulamıyorum :)  )

Bugün araçtan kısa süreli inip bindikten sonra arka sis lambasını kapat uyarısı aldım. Normal farlarda bu uyarı çıkmazken neden arka sis için çıkıyor?

IMG_1406.JPG

arkadaşlar herkese günaydınlar hayırlı işler diliyorum benim aracım 5 aylık ve bugun dikkatmi çekti ilk defa yağmur da kullandım yağmur sensörü var araçta ama silecekler çalışmadı menüden baktım otomatik te ama çalışmadı acaba başka bi ayarmı gerekli birde silecek kolunun üzerinde üstte 4 kademeli çıt çıt şeklinde dügme var o ne işe yarıyour yardımcı olursanız sevinirim (kullanım klavuzunu bulamıyorum [emoji4] )

Merhaba

Silecek kolu hangi konumda. En alt konumda ise çalışmaz. Bir kademe yukarı alın otomatik çalışmayı açmış olacaksınız. Üzerindekilerde silecek hassasiyetini ayarlıyor diye biliyorum.

arkadaşlar merhaba bende 2016 yılının temmuz ayında sıfır pasifik mavi 1.2 tsi dsg comfortline golf aldım. Aracımdan memnun olmakla beraber kendimce eksikliğini hissettiğim bir kaç değişiklik yapmak istiyorum. En başta önlere u led arkalara da led stop taktırmayı düşünüyorum. Yaptırsam illaki güzel olur fakat aracımın 4 yıl garantisi var bu ilavelerle aracım garanti kapsamı dışında kalır mı? Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

arkadaşlar merhaba bende 2016 yılının temmuz ayında sıfır pasifik mavi 1.2 tsi dsg comfortline golf aldım. Aracımdan memnun olmakla beraber kendimce eksikliğini hissettiğim bir kaç değişiklik yapmak istiyorum. En başta önlere u led arkalara da led stop taktırmayı düşünüyorum. Yaptırsam illaki güzel olur fakat aracımın 4 yıl garantisi var bu ilavelerle aracım garanti kapsamı dışında kalır mı? Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.
Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Orjinal mı düşünürsünüz u led yoksa replika mı? Eğer orjinal ise aracı satıp opsiyonu araç almak daha makul olacaktır.

Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Orjinal mı düşünürsünüz u led yoksa replika mı? Eğer orjinal ise aracı satıp opsiyonu araç almak daha makul olacaktır.
Sağolun hocam
Ben araçta herşeyin orijinal olmasından yanayım. Servisi aradım biraz bilgi aldım. Sonradan takılırsa garanti kapsamından çıkarılacağını ve onermedigini söyledi. Ben de o riski almak istemedim. Temmuzda metalik renk+Sürüş konfor+ışık görüş paket içi bej+seramik kaplama+kaput folyo kaplama+cam filmi 80.000 gibi rakama almıştım.bugun ST den fiyat aldım en az 95.000 dedi dudağım ucukladi. Diğerlerini düşünemiyorum bile.

@ahmet.gok hocam aracın baz liste fiyatı 85bin ST biraz abartmış fiyatı ama nerden baksanız 5-6 bin fark var aldığınız fiyatla

Sağolun hocam
Ben araçta herşeyin orijinal olmasından yanayım. Servisi aradım biraz bilgi aldım. Sonradan takılırsa garanti kapsamından çıkarılacağını ve onermedigini söyledi. Ben de o riski almak istemedim. Temmuzda metalik renk+Sürüş konfor+ışık görüş paket içi bej+seramik kaplama+kaput folyo kaplama+cam filmi 80.000 gibi rakama almıştım.bugun ST den fiyat aldım en az 95.000 dedi dudağım ucukladi. Diğerlerini düşünemiyorum bile.
Hocam st konuşur boş boş genelde. Garanti dışı kalmaz merak etmeyin. Sadece orjinal u led maliyeti 5000 tl bulur.

Hocam st konuşur boş boş genelde. Garanti dışı kalmaz merak etmeyin. Sadece orjinal u led maliyeti 5000 tl bulur.
Yusuf hocam benim arabadan yana bir sıkıntım yok ama biraz opsiyon ekleyip bekleseydim diyorum bazen. U ledli golf gördümmü icim gitmiyor değil hani.

@ahmet.gok hocam aracın baz liste fiyatı 85bin ST biraz abartmış fiyatı ama nerden baksanız 5-6 bin fark var aldığınız fiyatla
Hocam sanırım elinde araç yok o da Tahmini bir fiyat söyledi. Büyük ihtimalle %5 kampanya indirimi hariç opsiyonları ile beraber böyle bir rakam çıktı. Benim tahminine göre de 90 bini buluyor

Geri