ANA KONU

Selamlar,

2015 model Golf benzinli aracım 20.000 km.de

15.000 km. de yapılan periyodik bakım dışında kaputu hiç açılmadı.

Hafta sonu Marmara Bölgesinde gece sıcaklık -10' lara kadar inecekmiş.

Bu durumda motor suyunun donmasına karşı  ekstra bir katkıya(antifriz vs) gerek var mı?

Teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Zaten antifirizli oluyor acip bakarsaniz pembe renktedir problem olmaz

Selamlar,

2015 model Golf benzinli aracım 20.000 km.de

15.000 km. de yapılan periyodik bakım dışında kaputu hiç açılmadı.

Hafta sonu Marmara Bölgesinde gece sıcaklık -10' lara kadar inecekmiş.

Bu durumda motor suyunun donmasına karşı  ekstra bir katkıya(antifriz vs) gerek var mı?

Teşekkürler.
Gerek yok üşümez o. Tam da bu havaları sever, Almanya yı hatırlayıp mutlu olur. 

Hocalarım bir sorum olacak;

aracım yeni. Kaloriferi açıp içeriyi ısıttıktan sonra bazen çok sıcak oluyor ve dereceyi 22-23lere indirmeme rağmen hala çok sıcak üflüyor. 16lara kadar indiriyorum ama halen sıcak geliyor belli bir süre. Bu bir sorun mudur? AC klima tuşu kapalı konumda bu arada. Önceki aracım Octavia idi ve ben dereceyi düşürdüğümde hemen soğuk üflerdi. 

Bir diğer sorum geri viteste aynaların aşağı dönmesi olayı. Bende bu olmuyor. Ayarlarda böyle bir seçenek var ve aktif durumda fakat geri vitese taktığımda aynalar kıpırdamıyor. Sebebi ne olabilir?

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

aracım yeni. Kaloriferi açıp içeriyi ısıttıktan sonra bazen çok sıcak oluyor ve dereceyi 22-23lere indirmeme rağmen hala çok sıcak üflüyor. 16lara kadar indiriyorum ama halen sıcak geliyor belli bir süre. Bu bir sorun mudur? AC klima tuşu kapalı konumda bu arada. Önceki aracım Octavia idi ve ben dereceyi düşürdüğümde hemen soğuk üflerdi. 

Bir diğer sorum geri viteste aynaların aşağı dönmesi olayı. Bende bu olmuyor. Ayarlarda böyle bir seçenek var ve aktif durumda fakat geri vitese taktığımda aynalar kıpırdamıyor. Sebebi ne olabilir?

Merhaba

Kalorifer konusunda bir yorumum yok.
Aynalar içinse geriye taktığınızda, ayna ayar düğmesini sağ konumuna getirerek deneyebilir misiniz ? O şekilde olması lazım.

Hocam ben kendi aracımda yaz kış ac oto konumunda kullanıyorum ısı hep sabit.

Ayna ayar butonunu R konumuna getirip o pozisyonda geri viteste kullanırsanız sağ ayna aşağı inecektir.

Bu akan sinyal nasıl uygulanıyor , ya da yapmak mümkün müdür ? 

@fcsrn
Led arka stop var ama , ekstra olarak modü lmü gerekli 
Aynen Hocam.

Geri