Maşallah hocam Allah kaza bela vermesin rengiyle çok tatlı olmuş/monthly_2017_01/IMG_0916.JPG.c2e674c65a44b357e990599c2bfa3875.JPG
Benim replikalar bunlar.
Maşallah hocam Allah kaza bela vermesin rengiyle çok tatlı olmuş/monthly_2017_01/IMG_0916.JPG.c2e674c65a44b357e990599c2bfa3875.JPG
Benim replikalar bunlar.
Cam suyunu tamamen boşaltıp antifrizli cam suyu koymanızı öneririm.
Gerek yok üşümez o. Tam da bu havaları sever, Almanya yı hatırlayıp mutlu olur.Selamlar,
2015 model Golf benzinli aracım 20.000 km.de
15.000 km. de yapılan periyodik bakım dışında kaputu hiç açılmadı.
Hafta sonu Marmara Bölgesinde gece sıcaklık -10' lara kadar inecekmiş.
Bu durumda motor suyunun donmasına karşı ekstra bir katkıya(antifriz vs) gerek var mı?
Teşekkürler.
Gerek yok üşümez o. Tam da bu havaları sever, Almanya yı hatırlayıp mutlu olur.
MerhabaHocalarım bir sorum olacak;
aracım yeni. Kaloriferi açıp içeriyi ısıttıktan sonra bazen çok sıcak oluyor ve dereceyi 22-23lere indirmeme rağmen hala çok sıcak üflüyor. 16lara kadar indiriyorum ama halen sıcak geliyor belli bir süre. Bu bir sorun mudur? AC klima tuşu kapalı konumda bu arada. Önceki aracım Octavia idi ve ben dereceyi düşürdüğümde hemen soğuk üflerdi.
Bir diğer sorum geri viteste aynaların aşağı dönmesi olayı. Bende bu olmuyor. Ayarlarda böyle bir seçenek var ve aktif durumda fakat geri vitese taktığımda aynalar kıpırdamıyor. Sebebi ne olabilir?
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
Hocam ben kendi aracımda yaz kış ac oto konumunda kullanıyorum ısı hep sabit.Hocalarım bir sorum olacak;
aracım yeni. Kaloriferi açıp içeriyi ısıttıktan sonra bazen çok sıcak oluyor ve dereceyi 22-23lere indirmeme rağmen hala çok sıcak üflüyor. 16lara kadar indiriyorum ama halen sıcak geliyor belli bir süre. Bu bir sorun mudur? AC klima tuşu kapalı konumda bu arada. Önceki aracım Octavia idi ve ben dereceyi düşürdüğümde hemen soğuk üflerdi.
Bir diğer sorum geri viteste aynaların aşağı dönmesi olayı. Bende bu olmuyor. Ayarlarda böyle bir seçenek var ve aktif durumda fakat geri vitese taktığımda aynalar kıpırdamıyor. Sebebi ne olabilir?
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
Makyajlı kasanın stopları muhtemelen tam uyumlu olır bizim araçlara. Stop değişimi ile mümkün, veya pekte ucuz olmayan bir modül ile.Bu akan sinyal nasıl uygulanıyor , ya da yapmak mümkün müdür ?