@Gökhan Hocam merhaba,Hocam inanın kim yapar bilmiyorum, hatta modül tr sitelerinde var mı ona da emin değilim. Modülü bulan @erkanz Abiye soralım.
Hocam servise nelerin değişeceğini sorup fiyat alın. Sonra gidip istediğiniz yere yaptırın. O koku filtre değişim zamanının geldiğinin habercisiMerhabalar..
2013 model 1.2 tsi manuel golf 7 aracim 60 bin bakımı geldi. Servisler biliyorsunuz uçuk fiyatlar veriyor ve o nedenle sanayide yaptirmak istiyorum ancak neler gerektigini bilmem gerek degisecek parcalari aksi takdirde bazi ustalar miyadı dolmayan parcayi degistirmek istiyor fazla para almak icin. Sanirim ön balatalarin degistirilmesi gerek cunku frene bastigimda gicirti yapiyor ve birde bisey daha sormak istiyorum AC actigimda garip bir koku geliyor neden acaba?
Değerli Hocam8 saat önce, riverside yazdı:
Hocalarım bir sorum olacak;
aracım yeni. Kaloriferi açıp içeriyi ısıttıktan sonra bazen çok sıcak oluyor ve dereceyi 22-23lere indirmeme rağmen hala çok sıcak üflüyor. 16lara kadar indiriyorum ama halen sıcak geliyor belli bir süre. Bu bir sorun mudur? AC klima tuşu kapalı konumda bu arada. Önceki aracım Octavia idi ve ben dereceyi düşürdüğümde hemen soğuk üflerdi.
Bir diğer sorum geri viteste aynaların aşağı dönmesi olayı. Bende bu olmuyor. Ayarlarda böyle bir seçenek var ve aktif durumda fakat geri vitese taktığımda aynalar kıpırdamıyor. Sebebi ne olabilir?
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
Gayet normal balatalarınızı üst noktaya getirip kalınlığını görebiliyorsanız sizde gözlem yapabilirsiniz. Zamanında değişmeyen balata malum diskleri çizer hatta ve hatta yakar bunu da unutmamak lazım.@silvershadow hocam çok teşekkür ederim. Sync açık, iç sirkülasyon kapalı konumda. İçerisi cok sicak olunca 29dan 24-25e dusurdugumde cok gec soguk hava gelmeye basliyor. Dediginiz gibi belki hava kanallari anca soguyordur bilmiyorum. Bu arada birsey daha kafama takildi. Şu goruntu normal mi? Hani teller falan geçiyor garibime gitti. Arka taraf
/monthly_2017_01/IMG_0735.thumb.JPG.922dcbd047689124c2be3b5d9c1b9e06.JPG
/monthly_2017_01/IMG_0736.thumb.JPG.4b830dd3bc087d114257a26d1d39f2ea.JPG
Hocam kusura bakmayin ne dediginizi tam olarak anlamadim. Benim aracim yeni balatalarda sorun olmamasi lazim. Bu goruntude bir sorun var miGayet normal balatalarınızı üst noktaya getirip kalınlığını görebiliyorsanız sizde gözlem yapabilirsiniz. Zamanında değişmeyen balata malum diskleri çizer hatta ve hatta yakar bunu da unutmamak lazım.
Ahmet hocam görüntünün normal olduğundan bahsetmiş, Aracınızın kullanım durumlarına bağlı olarak 15.000 km de kontrol sağlanabilir. Yada dönem dönem ahmet hocam'ın belirttiği gibi disk ve balataları kontrol edebilirsiniz. Attığınız foto çok detaylı değil fakat net olmamakla birlikte bir problem gözükmüyor disklerinizde.Hocam kusura bakmayin ne dediginizi tam olarak anlamadim. Benim aracim yeni balatalarda sorun olmamasi lazim. Bu goruntude bir sorun var mi
Anladım hocam teşekkür ederim.Ahmet hocam görüntünün normal olduğundan bahsetmiş, Aracınızın kullanım durumlarına bağlı olarak 15.000 km de kontrol sağlanabilir. Yada dönem dönem ahmet hocam'ın belirttiği gibi disk ve balataları kontrol edebilirsiniz. Attığınız foto çok detaylı değil fakat net olmamakla birlikte bir problem gözükmüyor disklerinizde.
Bu arada bahsettiğiniz teller fren sistemimin ait tertibat ürünleridir,
Zaten siz balatalar azaldıkça frenlemedeki değişimi hissedeceksiniz, Sonrasında balata kalınlıklarını ölçerek değişim yaptırabilirsiniz. Fakat değişim sağlamazsanız diskleri çizmeye başlayacaktır, bu çizikleride disklerden gözleyebilirsiniz.
Edit;Düzenleme