ANA KONU

@fcsrn

Teşekkür ederim .. Kim satıyor ya da kim uyguluyor hocam , bir bakayım fiyatlara 

Hocam inanın kim yapar bilmiyorum, hatta modül tr sitelerinde var mı ona da emin değilim. Modülü bulan @erkanz Abiye soralım.
@Gökhan Hocam merhaba,

@fcsrn Eren kardeşimizin de belirttiği üzere Türkiye'de bu modüller elbette satılıyor ve hatta montajı yapılıyordur ancak arayış içerisinde olmadığımdan olsa gerek bugüne kadar benim gözüme çarpmadı. 

Nasıl olduğu konusuna gelirsek aşağıda açıklamaya gayret ettim. Dilerim yardımı olur.

* Sözü edilen modül ve benzerleri led arka stopların sinyal soketlerine takılıyor ve yine takılan soket üzerinden manuel ayarlama (yavaş,, normal ve hızlı) imkanı veriyor. Aşağıda linkini paylaştığım global satıcının web sitesinde ve yine aşağıda bilginize sunduğum youtube linkinde belirtilen ayarların uygulama sonrası nasıl göründüğü videosu mevcut.

Satıcı Web Sitesi 

Tanıtım Videosu

Dinamik_Arka_Ledler_Montaj.png

Dinamik_Arka_Ledler_Modul_Ayar.png

Merhabalar.. 

2013 model 1.2 tsi manuel golf 7 aracim 60 bin bakımı geldi. Servisler biliyorsunuz uçuk fiyatlar veriyor ve o nedenle sanayide yaptirmak istiyorum ancak neler gerektigini bilmem gerek degisecek parcalari aksi takdirde bazi ustalar miyadı dolmayan parcayi degistirmek istiyor fazla para almak icin. Sanirim ön balatalarin degistirilmesi gerek cunku frene bastigimda gicirti yapiyor ve birde bisey daha sormak istiyorum AC actigimda garip bir koku geliyor neden acaba?

Merhabalar.. 
2013 model 1.2 tsi manuel golf 7 aracim 60 bin bakımı geldi. Servisler biliyorsunuz uçuk fiyatlar veriyor ve o nedenle sanayide yaptirmak istiyorum ancak neler gerektigini bilmem gerek degisecek parcalari aksi takdirde bazi ustalar miyadı dolmayan parcayi degistirmek istiyor fazla para almak icin. Sanirim ön balatalarin degistirilmesi gerek cunku frene bastigimda gicirti yapiyor ve birde bisey daha sormak istiyorum AC actigimda garip bir koku geliyor neden acaba?
Hocam servise nelerin değişeceğini sorup fiyat alın. Sonra gidip istediğiniz yere yaptırın. O koku filtre değişim zamanının geldiğinin habercisi

8 saat önce, riverside yazdı:
Hocalarım bir sorum olacak;

aracım yeni. Kaloriferi açıp içeriyi ısıttıktan sonra bazen çok sıcak oluyor ve dereceyi 22-23lere indirmeme rağmen hala çok sıcak üflüyor. 16lara kadar indiriyorum ama halen sıcak geliyor belli bir süre. Bu bir sorun mudur? AC klima tuşu kapalı konumda bu arada. Önceki aracım Octavia idi ve ben dereceyi düşürdüğümde hemen soğuk üflerdi. 

Bir diğer sorum geri viteste aynaların aşağı dönmesi olayı. Bende bu olmuyor. Ayarlarda böyle bir seçenek var ve aktif durumda fakat geri vitese taktığımda aynalar kıpırdamıyor. Sebebi ne olabilir?

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
Değerli Hocam

Dereceyi düşürdükten sonra iç sirkülasyon düğmesi umarım açık kalmıyordur. 

Eğer açık kalırsa sıcak hava üfleyecektir.

Bir de sync tuşu bulunuyor araçta.  Bunun anlamı sağ koltukta oturan yolcununuzun kendi keyfine göre ısı ayarlayabileceği.

İşte bu tuş kapalıysa da yolcu kısmı sıcak denebilecek derecelere ayarlıysa yandan sıcak hava gelmeye devam edebilir.

Bir olasılık da sizin sıcak havayı soğuk havaya çevirdiğinizde pencere açar gibi anında soğuk hava vermek yerine klima açmadığınız için hava kanallarından bir süre daha sıcak hava üflemesinin normal olmasıdır. 

Son olarak iç  sirkülasyon tuşuna basmanız halinde bile bir süre sonra kendiliğinden dışarıdan hava almaya başlayacaktır. Bu bir güvenlik önlemidir ve bu esnada ısıyı düsürmediyseniz sıcak hava üfleyecektir. 

Yaz kış 24 derece ve havalandırma bir tık açık kullanmanızı öneririm. 

Gelelim geri vitese taktığınızda aynanın eğilmeyişine...

http://www.golftutkusu.com/topic/238-geri-vitese-tak%C4%B1l%C4%B1nca-sa%C4%9F-aynan%C4%B1n-a%C5%9Fa%C4%9F%C4%B1ya-e%C4%9Filerek-kald%C4%B1r%C4%B1m-seviyesini-g%C3%B6stermes/

@silvershadow hocam çok teşekkür ederim. Sync açık, iç sirkülasyon kapalı konumda. İçerisi cok sicak olunca 29dan 24-25e dusurdugumde cok gec soguk hava gelmeye basliyor. Dediginiz gibi belki hava kanallari anca soguyordur bilmiyorum. Bu arada birsey daha kafama takildi. Şu goruntu normal mi? Hani teller falan geçiyor garibime gitti. Arka taraf  

IMG_0735.JPG

IMG_0736.JPG

@silvershadow hocam çok teşekkür ederim. Sync açık, iç sirkülasyon kapalı konumda. İçerisi cok sicak olunca 29dan 24-25e dusurdugumde cok gec soguk hava gelmeye basliyor. Dediginiz gibi belki hava kanallari anca soguyordur bilmiyorum. Bu arada birsey daha kafama takildi. Şu goruntu normal mi? Hani teller falan geçiyor garibime gitti. Arka taraf  

/monthly_2017_01/IMG_0735.thumb.JPG.922dcbd047689124c2be3b5d9c1b9e06.JPG
/monthly_2017_01/IMG_0736.thumb.JPG.4b830dd3bc087d114257a26d1d39f2ea.JPG
Gayet normal balatalarınızı üst noktaya getirip kalınlığını görebiliyorsanız sizde gözlem yapabilirsiniz. Zamanında değişmeyen balata malum diskleri çizer hatta ve hatta yakar bunu da unutmamak lazım.

Gayet normal balatalarınızı üst noktaya getirip kalınlığını görebiliyorsanız sizde gözlem yapabilirsiniz. Zamanında değişmeyen balata malum diskleri çizer hatta ve hatta yakar bunu da unutmamak lazım.
Hocam kusura bakmayin ne dediginizi tam olarak anlamadim. Benim aracim yeni balatalarda sorun olmamasi lazim. Bu goruntude bir sorun var mi

Hocam kusura bakmayin ne dediginizi tam olarak anlamadim. Benim aracim yeni balatalarda sorun olmamasi lazim. Bu goruntude bir sorun var mi
Ahmet hocam görüntünün normal olduğundan bahsetmiş, Aracınızın kullanım durumlarına bağlı olarak 15.000 km de kontrol sağlanabilir. Yada dönem dönem ahmet hocam'ın belirttiği gibi disk ve balataları kontrol edebilirsiniz. Attığınız foto çok detaylı değil fakat net olmamakla birlikte bir problem gözükmüyor disklerinizde.

Bu arada bahsettiğiniz teller fren sistemimin ait tertibat ürünleridir,

Zaten siz balatalar azaldıkça frenlemedeki değişimi hissedeceksiniz, Sonrasında balata kalınlıklarını ölçerek değişim yaptırabilirsiniz. Fakat değişim sağlamazsanız diskleri çizmeye başlayacaktır, bu çizikleride disklerden gözleyebilirsiniz. 

Edit;Düzenleme

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ahmet hocam görüntünün normal olduğundan bahsetmiş, Aracınızın kullanım durumlarına bağlı olarak 15.000 km de kontrol sağlanabilir. Yada dönem dönem ahmet hocam'ın belirttiği gibi disk ve balataları kontrol edebilirsiniz. Attığınız foto çok detaylı değil fakat net olmamakla birlikte bir problem gözükmüyor disklerinizde.

Bu arada bahsettiğiniz teller fren sistemimin ait tertibat ürünleridir,

Zaten siz balatalar azaldıkça frenlemedeki değişimi hissedeceksiniz, Sonrasında balata kalınlıklarını ölçerek değişim yaptırabilirsiniz. Fakat değişim sağlamazsanız diskleri çizmeye başlayacaktır, bu çizikleride disklerden gözleyebilirsiniz. 

Edit;Düzenleme
Anladım hocam teşekkür ederim.

Herkese selamlar.

Başka bir aracın boyası aracınızın üzerine geçtiğinde boyayı silmek için hangi marka ürün kullanıyorsunuz? En etkili olanı hangisidir?

Geri